Γωγώ Μαστροκώστα: "Ο Τραϊανός είναι το πεπρωμένο μου!"

  • 23/05/2013 - LIFESTYLE - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Γωγώ Μαστροκώστα: Ο Τραϊανός είναι το πεπρωμένο μου!

Η γυμνάστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον Τραϊανό Δέλλα αποκαλύπτοντας ότι τον πρώτο καιρό δεν υπήρχε αποκλειστικότητα στη σχέση τους αφού ο ποδοσφαιριστής μόλις είχε πάρει διαζύγιο. Πλέον, όμως, δε δίστασε να παραδεχτεί ότι ο σύζυγός της είναι το πεπρωμένο της.

"Όταν τον γνώρισα είχε περάσει ένας χρόνος από το διαζύγιό του. Ένας άνθρωπος που ήταν δεσμευμένος και χώρισε, δεν είναι σε φάση να ξαναμπεί σε μια σχέση. Όταν με ρωτούν πόσα χρόνια είμαι μαζί του, τους λέω 'σύμφωνα με εμένα ή σύμφωνα με τον Τραϊανό;'. Εγώ από τη στιγμή που τον γνώρισα ήμουν εκεί, μαζί του. Ο Τραϊανός πάλι και ναι και όχι. Με έβλεπε και φιλικά. Υπήρχε, λοιπόν, περίπτωση ως ερωτευμένη που ήμουν, να δεχτώ πριν από επτά χρόνια ότι δεν ήμουν η αποκλειστικότητα στη ζωή του; Τουλάχιστον, ήταν απόλυτα ειλικρινής. Παρόλο που δεν ήμουν αποκλειστικότητα στη ζωή του, παρέμενα. Αυτό για μένα ήταν μοίρα", είπε.

Τόνισε δε, ότι δε θα μπορούσε κάποιον άλλον να είχε παντρευτεί πέρα από τον Τραϊανό. "Παρόλο που ξεκινήσαμε περίεργα με τον Τραϊανό, είχε καταλάβει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Πιστεύω λοιπόν ότι στη ζωή μου μόνο αυτόν θα μπορούσα να έχω παντρευτεί. Κανέναν άλλο. Εάν είχα την υποψία μιας πιθανής απιστίας θα ήταν καθημερινό μαρτύριο. Ούτε μπορούσα να φανταστώ πως θα κοιμάμαι με έναν άνθρωπο που ξυπνώντας και βλέποντάς τον δε θα άνοιγε η καρδιά μου. Ήθελα να είμαι καψούρα με τον άνδρα μου. Δε θέλω το μικρόβιο της ζήλιας ανάμεσά μας. Ήταν δύσκολο να τα έχω όλα από το άνδρα μου, αλλά μέχρι στιγμής καλά πήγε".

"Πήρα δύναμη από την Kylie Minogue"

Μια από τις τηλεοπτικές στιγμές που έχουν χαραχτεί δίπλα από το όνομα της Γωγώς Μαστροκώστα ήταν και η δημόσια εξομολόγησή της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας απο αντιμετώπισε το 2008.

"Το έκανα για την ευαισθητοποίηση των γυναικών. Μη σας φανεί γελοίο, αλλά όταν συνέβη σε μένα, συνέβη και στην Kylie Minogue. Μέχρι και εγώ που έχω απομυθοποιημένα τα πάντα, σκέφτηκα: "Ορίστε, το αντιμετωπίζει και εκείνη". Έπαιρνα δύναμη. Έτσι σκέφτηκα πως και άλλες γυναίκες θα πάρουν δύναμη από εμένα. Κατά καιρούς, μετά τη δημοσιοποίηση της ιστορίας μου είναι εκατοντάδες οι γυναίκες που μου μεταφέρουν ότι τους δίνω δύναμη όταν με βλέπουν υγιή και όμορφη ξανά  στα περιοδικά. Τρανταχτό παράδειγμα, η πρόσφατη κίνηση της Angelina Jolie να δημοσιοποιήσει το προσωπικό της βίωμα, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση των γυναικών", εξήγησε.

Η γυμνάστρια συνέχισε λέγοντας πως όταν κάποιος έχει περάσει παρόμοιο πρόβλημα, ακόμα και αν το ξεπεράσει οι μέρες παύουν να είναι τελείως ξέγνοιαστες. "Ποτέ δεν τελειώνει. Στη ζωή σου δε θα υπάρξει ποτέ ξανά ξέγνοιαστη μέρα και αυτή είναι η πραγματικότητα. Όλα ξεκινάνε από το μυαλό μας. Το μυαλό δε θα είναι ποτέ όπως πριν. Στιγμές ξεγνοιασιάς φυσικά και νιώθω και μάλιστα είναι περισσότερες από όσες είχα στο παρελθόν. Αλλά επαναλαμβάνω πως ξέγνοιαστη μέρα δε θα υπάρξει Δυστυχώς. Αισιοδοξία εκπέμπω και το ξέρω. Αλλά είναι πολύ προσωπικές οι στιγμές που κάτι θα δεις, κάτι θα θυμηθείς, κάτι θα σκεφτείς. Δεν ήταν κάτι στο οποίο έκλεισες την πόρτα και το άφησες για πάντα έξω από τη ζωή σου", συνέχισε.

"Πιστεύω ότι στη ζωή μου μόνο τον Τραϊανό θα μπορούσα να έχω παντρευτεί. Κανέναν άλλο"

Όσο για το αν θα ήθελε να μεγαλώσει την οικογένεια που έχει φτιάξει με τον Τραϊανό Δέλλα, η Γωγώ αποκάλυψε πως είναι επιθυμία της ωστόσο δεν ξέρει αν η κατάσταση της υγείας της θα της το επιτρέψει.

"Μια τέτοια ιστορία δεν τελειώνει έτσι απλά. Μπορεί να σου αφήσει διάφορα θέματα σωματικά ή ορμονικά τα οποία μπορεί να σε δυσκολέψουν πάρα πολύ στο να κάνεις ένα παιδί. Ούτε για μένα λοιπόν δεν έχουν κλείσει όλα τα θέματα και δεν έχει παρέλθει ακόμη η κρίσιμη πενταετία. Και ακόμη και η πενταετία να κλείσει, δεν ξέρω και πάλι αν θα μπορώ να κάνω ένα δεύτερο παιδί. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο αλλά ένα δεύτερο παιδί ή και παραπάνω αν γινόταν, είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ και το ρίσκο θα το έπαιρνα", ανέφερε.

Ο Τραϊανός, η ΑΕΚ και γιατί μετάνιωσε

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στην εμπλοκή του Τραΐανού Δέλλα με την ΑΕΚ, λίγο πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

"Μου έκανε εντύπωση που αποφάσισε να αναλάβει την ΑΕΚ δέκα μέρες πριν τελειώσει το πρωτάθλημα. Του είχαν γίνει δύο κρούσεις και στην αρχή και στη μέση της σεζόν για να αναλάβει την ομάδα αλλά δεν το έκανε. Του έχω εμπιστοσύνη και φυσικά εννοείται ότι δεν επηρέασα την απόφασή του. Τον θαυμάζω γιατί έτσι και αλλιώς τις ποδοσφαιρικές ή προπονητικές του γνώσεις, σαφώς και δεν μπορούσε να τις προσφέρει σε δέκα μέρες. Εκείνο που ήθελε να δώσει ήταν η ψυχή του. Εκεί χάσαμε την ηρεμία μας. Εκείνο που τον επηρέασε και τον στεναχώρησε ήταν ότι θα ήθελε να είχε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της ομάδας γιατί ορισμένους από αυτούς τους εκτίμησε πολύ. Ήθελε να δουλέψει με αυτά τα παιδιά και ίσως το μετάνιωσε που δεν ανέλαβε νωρίτερα την ομάδα", κατέληξε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper