Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Σταυρούλας Καστρίνη απο 27 Μαιου έως 2 Ιουνίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Σταυρούλας Καστρίνη απο 27 Μαιου έως 2 Ιουνίου

Δευτέρα 27/5 και η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που «γειώνει»και πράττει σύμφωνα με κοινωνικά πρέπει. Το δημόσιο, ο νόμος, η καριέρα, είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά. Στις 8.26΄πμ-10.26΄πμ, μια ευχάριστη και ευαίσθητη μαζί τάση, μας κάνει λιγότερο σκληρούς. Στις 10.01΄πμ-12.01΄μμ με «σύμμαχο»την οργανωτικότητα, τον συντηρητισμό, την μεθοδικότητα, τον σεβασμό, κάνουμε κινήσεις που θα μπορέσουν να μας ευνοήσουν στα καθημερινά μας θέματα. Το απόγευμα προς τις 6.00΄μμ-8.00΄μμ, απρόοπτες καταστάσεις μας φέρνουν αντιμέτωπους με ξαφνικές δοκιμασίες. «Επίδειξη»δύναμης από πολλούς, που θα έχει ως αποτέλεσμα, να εκτεθούν ανεπανόρθωτα, εφόσον δεν διαθέτουν ούτε τον τρόπο, ούτε τα μέσα γι αυτό. Έτσι θα ξεκινήσει ένας «κυκεώνας»διαφωνιών και προσπάθειας να επιβληθούν με οποιοδήποτε τρόπο. Ο Ερμής συναντάει τον Δία. Αυτό ευνοεί σε έγγραφα, σε επικοινωνίες, σε μετακινήσεις, κάνουμε μεγαλόπνοα σχέδια, γινόμαστε κάπως υπερβολικοί στις εκφράσεις(φαφλατάδες). Καλά νέα και ελπιδοφόρα για την νέα γενιά ή γενικότερα νέους. Καλή θέση για Διδύμους και Παρθένους, σε ότι αφορά καθημερινά θέματα αλλά και προσωπικά. Ασφάλεια στην οδήγηση και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα τακτοποιήσουν κάποια θέματα που αφορούν σε τροχοφόρα(μερικοί αποκτούν αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα). Από τις 8.00΄μμ η Σελήνη περνάει εκτός πορείας, μέχρι τις 6.00΄μμ της Τρίτης.

 

Την Τρίτη, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε κενή πορεία. Αυτό δίνει καθυστερήσεις σε θέματα καριέρας και καταξίωσης, καθώς και σε υποθέσεις δημοσίου. Το βράδυ στις 9.39΄μμ-11.39΄μμ, μια καλή δραστηριοποίηση με στόχο τη δημιουργία, ωθεί σε πράξεις και δρώμενα, που το αποτέλεσμα τους θα είναι και χρήσιμο και σοβαρό. Η Αφροδίτη έχει ήδη συναντήσει τον Δία. Μεγαλόπρεπα συναισθήματα και εκδηλώσεις αγάπης, έξοδα για αγορές και για διασκέδαση, αλλά και μια σχετική τάση στο πολύ φαγητό-ότι κι αν συνεπάγεται αυτό.

 

Τετάρτη 29/5 και η Σελήνη μπαίνει στον φιλικό Υδροχόο στις 12.48΄πμ. Ομάδες, φίλοι, κοινωνικός περίγυρος, σύλλογοι, σωματεία, είναι κάποια από αυτά που πρεσβεύει η Σελήνη στον Υδροχόο. Ένα ψυχολογικό «κατέβασμα»το πρωί(10.42΄πμ-12.42΄μμ), εξ αιτίας κάποιων εμποδίων(Σελήνη τετράγωνο Κρόνος), ευτυχώς δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Παρ’ όλα αυτά, αποφύγετε να κάνετε κάποιες χρήσιμες επαφές και να οργανώσετε κάποια εκδήλωση-συνάντηση, επειδή οι συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν. Στις 2.02΄μμ-4.02΄μμ, ευνοϊκό δίωρο για να συντονίσετε θέματα που δεν είχαν ευνοηθεί νωρίτερα. Καλό διάστημα για συναντήσεις για συμφωνίες και για προώθηση δουλειάς. Ακόμη, είναι πολύ καλό δίωρο για να λυθούν αισθηματικά προβλήματα. Ερμής-Αφροδίτη-Δίας, βρίσκονται σε κλειστή σύνοδο. Έτσι προκύπτουν θετικές αντιδράσεις και γεγονότα που αφορούν χρήμα, ερωτικά, μετακινήσεις, νεολαία, ταξίδια κ.λ.π. Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της όψης, είναι η ευγένεια και η μεγαλοπρέπεια. Καλές εξομολογήσεις. Το «πάζλ»συμπληρώνεται το βράδυ στις 7.02΄μμ-9.02΄μμ, με μια ευχάριστη έκπληξη. Από τις 9.30΄μμ μέχρι τις 4.00΄μμ της Πέμπτης, η Σελήνη βρίσκεται εκτός πορείας.

 

Την Πέμπτη με την Σελήνη να εξακολουθεί στον Υδροχόο, κι ενώ θα είναι σε κενή πορεία μέχρι τις 4.00΄μμ, έρχεται η πρώτη θετική όψη της ημέρας, για να διορθώσει την διάθεση μας. Σε τρίγωνο ακριβείας με τον Δία, δίνει ευχάριστα σχέδια, καλές συζητήσεις και μεγάλη εύνοια, που αφορά αρχικά σε μετακινήσεις, αλλά και σε επαφές με καταξιωμένα άτομα ή πρόσωπα που έχουν σημαντική θέση στο χώρο που αντιπροσωπεύει τον καθένα. Οι προοπτικές δείχνουν θαυμάσιες και μετά από αυτή την όψη, στις 6.50΄μμ-8.50΄μμ, καθώς οι συζητήσεις πρόκειται να φέρουν καλά αποτελέσματα. Βασικό στοιχείο η ευγένεια και η συναισθηματική κάλυψη. Έτσι καταλήγει η βραδιά με μια ήπια και γιατί όχι, χαρωπή διάθεση, γεμάτη από όμορφες σκέψεις(Σελήνη τρίγωνο Ερμής).

 

Την Παρασκευή στις 3.03΄πμ, η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες. Η ευαισθησία θα είναι έντονη, καθώς και μια τάση φιλανθρωπίας. Στις 12.16΄μμ-2.16΄μμ, μια προσέγγιση γεμάτη ευαισθησία(Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας) θα αποφέρει οφέλη και διευκόλυνση σε θέματα οργάνωσης(Σελήνη τρίγωνο Κρόνος), που θα δώσουν λύσεις σε ότι αφορά νομιμότητα και δημόσιο φορέα(2.16΄μμ-4.26΄μμ). Το βραδάκι(9.07΄μμ-11.07΄μμ), μια διαφωνία(Σελήνη τετράγωνο Ήλιος), θα προκαλέσει αναστάτωση, που όμως δεν θα διατηρηθεί για πολύ. Στις 11.07΄μμ-1.07΄πμ επομένης, μια ξαφνική ευχαρίστηση, θα διορθώσει τα κακώς κείμενα. Έχουμε δύο ακόμη σημαντικά γεγονότα. Τον Άρη που περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στη 1.39΄μμ και θα παραμείνει μέχρι 13/7. Αυτό δίνει κοφτερή γλώσσα, σωστή διάρθρωση, κυνήγι σε πολλούς στόχους ταυτόχρονα, εξυπνάδα. Ο Ερμής στις 10.07΄πμ μπαίνει στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει αρκετό καιρό, αφού στις 26/6 θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 20/7. Αυτό προσδίδει εκφραστικότητα, καλή μνήμη, ευαίσθητη «γλώσσα»και έμφαση στην ποιητική-παραμυθένια έκφραση.

 

Το Σάββατο 1/6 η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα σε κενή πορεία. Αυτό σημαίνει πολλές και μεγάλες καθυστερήσεις, που θα προκαλέσουν και μια διάθεση θλίψης, πως τίποτα δεν προχωράει και τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Με όλο αυτό το «φόρτωμα»καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, θα γίνει ένα ξέσπασμα το βράδυ προς τις 10.28΄μμ-12.28΄πμ επομένης, με ακραίες και υπερβολικές συμπεριφορές(Σελήνη τετράγωνο Δίας).

Το πρωί της Κυριακής(5.51΄πμ-7.51΄πμ), η διάθεση θα είναι κάπου ανάμεσα συμφωνίας-διαφωνίας(Σελήνη τετράγωνο Αφροδίτη) και σε ανικανοποίητα συναισθήματα. Μια μελαγχολική τάση θα είναι ιδιαίτερα εμφανής, συνοδευόμενη από παράπονο. Στις 9.33΄πμ η Σελήνη περνάει στον Κριό. Ενάρξεις, παρορμητική έκφραση, απότομος τρόπος, γρήγορα γεγονότα, βιασύνη, κάποια από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης Σελήνης. Στις 11.25΄πμ-1.25΄μμ έντονη δράση με δημιουργικό χαρακτήρα και αρκετά αισιόδοξη διάθεση(Σελήνη τρίγωνο Άρης). Βασικό γνώρισμα η μεγάλη ταχύτητα, όπου ακόμη κι αν είναι σε καλή γωνία, καλό θα είναι να μην είμαστε πολύ βιαστικοί. Νωρίς το απόγευμα, στις 3.09΄μμ-5.09΄μμ, ένα πρόβλημα συνεννόησης, ή μια απρόσεκτη κίνηση μας(συζητήσεις, οδήγηση, συναντήσεις), θα προκαλέσει προβλήματα. Προσοχή λοιπόν φίλοι μου. Καλή σας εβδομάδα.

 [ Η πρόβλεψη στα ζώδια, γίνεται με βάση τον Άρη στους Διδύμους και τον Ερμή στον Καρκίνο και τι πρόκειται να «ενεργοποιήσουν»]                                                 


ΚΡΙΟΣ: Μεγάλη κοινωνικότητα και έντονη ξεκινάει για εσάς φίλοι μου. Έτσι, οι ταχύτητες θα είναι μεγάλες και ο τρόπος σας απότομος. Χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή. Στην οικογένεια-σπίτι, θα «τρέξουν»υποθέσεις που απαιτούν την συμμετοχή σας, καθώς πρέπει να τακτοποιηθούν ορισμένα έγγραφα.                       ΤΑΥΡΟΣ: Με λύσεις στον οικονομικό τομέα θα ασχοληθείτε έντονα και οι ειδήσεις και οι μετακινήσεις, θα δώσουν και θα πάρουν. Ενώ δε, θα παρουσιαστούν πηγές εσόδων, προσέξτε όσο μπορείτε να είστε φειδωλοί στα έξοδα σας, αλλά και πιθανή ζημιά.                                  ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιο ευαισθητοποιημένη θα είναι η σκέψη σας και πιο τρυφερός ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Αυτό όμως, δεν αναιρεί την αγωνιστικότητα που θα εκδηλώσετε, η οποία σε μερικές περιπτώσεις, θα φανεί σαν επιθετικότητα και πρόκληση. Διευκρινίστε το.                       ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υποθέσεις που σας αφορούν προσωπικά, μπαίνουν στο δικό σας «στόχαστρο»αυτό το διάστημα. Δράση, συνομιλίες, τηλέφωνα, τροχοφόρα, συγγενείς, έγγραφα, μερικά από τα ζητήματα που καλείστε να διορθώσετε. Μεγάλη προσοχή σε κρυφούς εχθρούς. Έντονο παρασκήνιο.                       ΛΕΩΝ: Μυστικές επαφές με φιλικά πρόσωπα, έχουν καλή έκβαση. Οι συζητήσεις, πρέπει να μείνουν κρυφές, μέχρι να καθοριστεί μια υπόθεση σας. Πολύ δράση με φίλους σε κοινωνικές εμφανίσεις. Θα δείξετε έναν εαυτό ιδιαίτερα συνεργάσιμο και δυναμικό.                          ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στρέφεστε σε φιλικό κύκλο, για να σας δώσουν κάποιες λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Η ανταπόκριση θα είναι ιδιαίτερα θετική και ο τρόπος αντιμετώπισης ευγενικός. Επαγγελματικά, έντονη κινητοποίηση, αλλά και νεύρα. Προσοχή οι του 1ου 10ημέρου.                        ΖΥΓΟΣ: Συζητήσεις στα επαγγελματικά με διαλλακτικό τρόπο. Η ευγένεια σας, θα «καθηλώσει» άτομα. Προωθείστε τις ιδέες σας. Σχέδια και στόχοι, μπαίνουν επιτέλους σε εφαρμογή. Πιθανόν κάποιοι συνεργάτες, να προσπαθήσουν να σας «φρενάρουν». Φανείτε διπλωματικοί.                         

                       ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευχάριστε επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Ειδήσεις με μακρινούς συγγενείς, με πιο «ανθρώπινο»πρόσωπο. Φασαρίες με νομικές προεκτάσεις, για οικονομικά από τράπεζες και γενικά χρηματο-οικονομικούς φορείς. Προσοχή σε απώλειες.                       ΤΟΞΟΤΗΣ: Ιδιαίτερα έντονα «σκηνικά»σε συνεργασίες, με εκνευρισμούς και καυγάδες. «Σπάσιμο»συμφωνίας, συνεργασίας ή σοβαρής σχέσης. Ελπίδα σε οικονομικά ζητήματα, με συζητήσεις και διαλλακτικές λύσεις, από πρόσωπο που διαθέτει γνώση του θέματος.                       ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στον τομέα της υγείας, πρέπει να εστιάσετε. Φαίνεται επιρρέπεια σε φλεγμονές, μολύνσεις, πυρετούς, ακόμη και ροπή σε ατυχήματα. Στη δουλειά, έντονη δράση. Συνεργάτες, πρόθυμοι να βοηθήσουν σε κάποιο θέμα σας, με απόλυτη ευγένεια.                       ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο τομέας των ερωτικών θα πάρει «φωτιά». Ερωτισμός, σεξουαλικότητα, προτάσεις, κινητοποίηση, εξομολογήσεις. Σας απασχολεί εργασιακό θέμα, που όμως θα λειτουργήσει υπέρ σας. Η επικοινωνία και η καθημερινότητα της δουλειά σας, θα είναι ιδιαίτερα «ζεστή».                      ΙΧΘΥΕΣ: Ξεκινάει ένα διάστημα, με φασαρίες στην οικογένεια και ζημιές στο σπίτι. Ασφαλίστε ότι φοβάστε πως θα φέρει πρόβλημα. Στα αισθηματικά, γλυκές και τρυφερές επικοινωνίες, που θα σας τονώσουν την ψυχολογία.
0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • DEALBER
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος