Αποκλειστικά ο STAN μιλάει για την πρεμιέρα του στο Teatro και το νέο του κομμάτι "Παιχνίδια ερωτικά"

Αποκλειστικά ο STAN μιλάει για την πρεμιέρα του στο Teatro και το νέο του κομμάτι Παιχνίδια ερωτικά

Μετά από την επιτυχία του single «Σε Θέλω Εδώ», ο STAN επιστρέφει με ένα νέο δυναμικό τραγούδι με τίτλο «Παιχνίδια Ερωτικά». Το single αποτελεί προπομπό του δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Τους στίχους υπογράφει ο STAN, τη μουσική οι SnapYourFingaz, Revo, Joe Minor, ενώ η παραγωγή είναι Icon Music. Ας διαβάσουμε τι δηλώνει αποκλειστικά στο Newspistol!!

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα σου στο Teatro και θέλω να μου πεις συναισθήματα που θα βρεθείς για πρώτη φορά σε νυχτερινό μαγαζι...

Μου αρέσει να δοκιμάζω τον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου. Το να εμφανιστώ για πρώτη φορά σε ένα νυχτερινό μαγαζί είναι για μένα μία ευχάριστη πρόκληση, ένα στοίχημα που θέλω να κερδίσω! Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία και εύχομαι να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο!

Θέλω να μου πεις δυο λογια για το πως κρίνεις επαγγελματικά τους συναδέλφους που θα συνεργαστείς φέτος!

Δεν συνηθίζω να κρίνω άλλους καλλιτέχνες. Μόνο και μόνο το γεγονός όμως ότι δέχτηκα να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο σχήμα είναι και απόρροια του γεγονότος ότι σέβομαι την πορεία τους τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι ο "συνδυασμός" μας την φετινή σαιζόν θα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα φετινά σχήματα.

Έχεις αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τους θαυμαστές σου στο facebook, το twitter, το instargram! Είσαι υπέρ της διαφήμισης μέσα απο τα social media?

Δεν θα χαρακτήριζα τα social media διαφήμιση. Θα σου έλεγα πως είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να επικοινωνήσεις με τους θαυμαστές σου. Μοιράζεσαι μαζί τους δικές σου στιγμές κι εκείνοι σου κάνουν τα σχόλιά τους, σου προτείνουν να κάνεις πράγματα και μοιράζονται μαζί σου δικές τους στιγμές. Τα social media είναι για μένα ένας ιδανικός τρόπος για να έχω μία πιο προσωπική επαφή με τους θαυμαστές και υποστηρικτές μου. Άλλωστε το #teamSTAN είναι εκεί σε κάθε βήμα μου και τους ευχαριστώ για αυτό!

Περιμένουμε νέο κομμάτι ή δισκο με αφορμή και την πρεμιέρα σου την Παρασκευή;

Ναι! Κυκλοφορεί τώρα το νέο μου τραγούδι με τίτλο «Παιχνίδια Ερωτικά» το οποίο αποτελεί προπομπό του ολοκληρωμένου μου άλμπουμ με τίτλο «Να μ' ερωτευτείς» το οποίο θα κυκλοφορήσει τέλος Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη.Είναι ένα άλμπουμ για το οποίο έχουμε δουλέψει πολύ και ανυπομονώ να μοιραστώ τα τραγούδια του μαζί σας!

 

Ακούστε εδώ το teaser για το «Παιχνίδια Ερωτικά»: http://youtu.be/4yc9IbCSytM


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper