Ευγενία Σαμαρά: Σε μια απο τις σπάνιες συνεντεύξεις της λίγο πριν την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα

Ευγενία Σαμαρά: Σε μια απο τις σπάνιες συνεντεύξεις της λίγο πριν την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα

  

H Eυγενία Σαμαρά δε συνηθίζει καταρχάς να δίνει συνεντεύξεις. Όχι επειδή σνομπάρει, αλλά γιατί άλλες φορές νιώθει άβολα και άλλες έχει τόσο φορτωμένο πρόγραμμα με θέατρο, ραδιόφωνο και τηλεόραση που δε προλαβαίνει να τη δει το σπίτι της. Από τα έδρανα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και από τις κάμερες του τηλεοπτικού πλατό, στο σανίδι της θεατρικής σκηνής λοιπόν για ένα πανέμορφο κορίτσι που πραγματικά χαίρομαι που είναι φίλη μου. Τη γνώρισα που αλλού -στη Θεσσαλονίκη- και απο εκείνη την μέρα έιμαι θαυμαστής της. 

 

Η Ευγενία Σαμαρά, αν και μας  συστήθηκε σαν το κορίτσι των «Ράδιο Αρβύλα», σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό! Είναι γεγονός πως η νεαρή παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή, κυρίως με την όμορφη και γοητευτική παρουσία της, ωστόσο , γνωρίζοντάς την κάποιος καλύτερα, θα συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για ένα καλλιεργημένο άτομο, με δυναμικό χαρακτήρα και έντονες ανησυχίες. Όπως θα παραδεχθεί και η ίδια, είναι πεισματάρα, περήφανη, ανεξάρτητη και εγωίστρια, μα πάνω απ’ όλα ένας άνθρωπος που πατάει γερά στη γη αλλά τολμά και να ονειρεύεται, ένας άνθρωπος που νιώθει ευγνωμοσύνη για τα καλά που του έρχονται, αλλά συνεχίζει να βάζει στόχους και να μοχθεί σκληρά για να τους πετύχει! Το χιούμορ είναι ένα ακόμη προταίρημά της, θα λέγαμε εμείς, κάτι άλλωστε που φαίνετε και από τις παρέες της. Όπως και να έχει, η Ευγενία ήρθε για να μείνει , όχι μόνο απολαμβάνοντας τα «βιντεάκια» της αλλά ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της στη μεγάλη της αγάπη, που είναι η ηθοποιία.

-  Όμορφο κορίτσι νιώθεις;

Όμορφο είναι αυτό που πηγάζει από μέσα σου. Όταν νιώθουμε όμορφα μέσα μας, τότε σίγουρα φαίνεται και εξωτερικά.

-   Τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει να χάσεις την υπομονή σου;

Το ψέμα, η μισή αλήθεια και η απόλυτη σιωπή τη στιγμή που περιμένεις απαντήσεις.

-   Αν σε βάλω σε ένα δίλλημα να μου πεις τηλεόραση-ραδιόφωνο ή υποκριτική; Με τι σειρά θα μου τα έβαζες στο πως νιώθεις εσύ.

Η υποκριτική για μένα είναι όνειρο ζωής και προτεραιότητά μου. Με το ραδιόφωνο έρχεσαι πιο κοντά με τον κόσμο, επικοινωνείς και σε συνδιαμό με τη μουσική είναι κάτι μαγικό . Η τηλεόραση σου προσφέρει σίγουρα περισσότερη αναγνωρισιμότητα! 1-2-3 με τη σειρά όπως σου απάντησα!

-   Στην προσωπική σου ζωή είσαι ένα κορίτσι που κρύβει έναν δεύτερο εαυτό;

Είμαι ένα κορίτσι που οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν το μοναδικό μου εαυτό!

-   Το φετινό καλοκαίρι συναισθηματικά άγγιξε την καρδια σου κάποιο αγόρι ή δηλώνεις μόνη;

Δε δηλώνω κάτι. Περνάω μία περίοδο ισορροπίας στη ζωή μου σε όλους τους τομείς.

-   Τι ετοιμάζεις το φετινό χειμώνα στο θέατρο;

Το έργο ονομάζεται διαδικασίες διακανονισμού διαφορών και είναι του Δημήρη Δημητριάδη. Ενας άντρας και δύο γυναίκες σχηματίζουν ένα ερωτικό τρίγωνο που στην πραγματικότητα είναι ένας αέναα περιστρεφόμενος κύκλος. Μέσα σ’ αυτήν την συνεχή και επιταχυνόμενη περιδίνηση, τα τρία πρόσωπα φτάνουν σε όλα τα άκρα στα οποία τα οδηγεί το πάθος που, με ολοένα μεγαλύτερη έξαρση  και ολοένα ισχυρότερη ωμότητα, διακατέχει τον καθένα για τους άλλους δυο. Αυτό το κυκλικό τρίγωνο κρατάει μέσα του και τους τρείς, οδηγώντας τους σταδιακά και μεθοδικά, σαν αδήριτος και απρόσωπος μηχανισμός, στην εξάντληση όλων των ψυχικών και σωματικών τους αποθεμάτων. Οταν πλέον όλα δείχνουν να καταλήγουν κάπου, τότε ανακαλύπτουν και οι τρείς ότι αυτό που άρχισε δεν θα τελειώσει ποτέ. Ούτε με τον θάνατο.

Σε σκηνοθεσία του Τόμμυ Σκλάβου και παρέα με την Κλειώ-Δανάη Οθωναίου και την Τίνα Λεωνορά σας περιμένουμε όλους στο θέατρο “Studio Vis Motrix” στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου!

-   Η παρέα του Αντώνη Κανάκη μέσα στον Οκτώβριο επιστρέφει. Τι είναι αυτό που σου έλειψε από τον Ιούνιο που τελειώσατε;

Νομίζω ότι ο καιρός ήταν όσος έπρεπε για να μην προλάβει να μου λείψει κάτι!! Περάσαμε 3 μήνες που ξεκουραστήκαμε από τις υποχρεώσεις του Ράδιο Αρβύλα και τώρα δηλώνουμε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν, με περισσότερο κέφι και όρεξη,  να γίνουμε ξανά μια παρέα και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό!

 

-   Τυχερό άτομο μπορείς να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου στα όσα έχεις κάνει μέχρι σήμερα στα επαγγελματικά;

Αισθάνομαι τυχερή στο ότι έχω καταφέρει να κάνω πράγματα που πραγματικά αγαπάω. Σίγουρα όμως, ότι έχει επιτευχθεί έως τώρα χρειάστηκε εκτός από τύχη πολύ προσπάθεια, δουλειά και υπομονή!

-   Μια ευχή θα μας δώσεις μιας και είμαστε “πρωτάκια” στο χώρο αυτό;

Σας εύχομαι μέσα από την καρδία μου να έχετε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, και να αποκτήσετε με το κοινό σας μία μακροχρόνια, όμορφη σχέση!

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper