"Θόρυβος" από το ρεπορτάζ του epoli.gr για την παραίτηση Καλογερόπουλου

Θόρυβος από το ρεπορτάζ του epoli.gr για την παραίτηση Καλογερόπουλου

Μεγάλο "θόρυβο" προκάλεσε το ρεπορτάζ του epoli.gr για τους λόγους παραίτησης του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Δημήτρη Καλογερόπουλου, για την οποία γίνεται προσπάθεια να "εξομαλυνθεί".

Πηγές από τη «Συγγρού» μας διαβεβαιώνουν ότι, η παραίτηση του κ. Καλογερόπουλου ήταν προγραμματισμένη, καθώς ο πρώην Γ.Γ., όπως άλλωστε έχει αποκαλύψει κατά καιρούς το epoli.gr, επιθυμεί να μετέχει στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές (πιθανότερο στην προσπάθεια να ξανακερδίσει το δημαρχιακό θώκο του Αιγάλεω), ενώ ακούγεται ότι, ίσως τοποθετηθεί και επικεφαλής της νεοσύστατης Γενικής Γραμματείας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων.

Τώρα, ότι ο κ. Καλογερόπουλος έχει στο μυαλό του τις εκλογές είναι αλήθεια. Και το ότι, εκ τούτου, αναγκαστικά θα έπρεπε να παραιτηθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, και αυτό βέβαιο είναι. Όμως, δεν είναι περίεργο πως η παραίτηση ήρθε ώρες μετά την επιστολή του Δημάρχου Μεγαρέων για την υπόθεση του καταυλισμού των Ρομά; (σημ.: η επιστολή έφυγε για το Υπουργείο Εσωτερικών 14/1 και ο Γ.Γ. παραιτήθηκε την επομένη το βράδυ...).

Το πιθανότερο είναι ο κ. Καλογερόπουλος να είχε στο μυαλό του την παραίτηση για τους προεκλογικούς λόγους, που αναφέραμε, ελέω δε και της υπόθεσης του Καταυλισμού, να έκανε την κίνηση του μια ώρα αρχύτερα.

Σε διαφορετική περίπτωση, εάν πρόκειται για "σύμπτωση", όπως μας λένε κάποιοι, έχουμε να κάνουμε με ένα τεράστιο επικοινωνιακό "φάουλ" εκείνων που σχεδίασαν την αλλαγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, την οποία εκτέλεσαν τη στιγμή, που ένας, επίσης, "γαλάζιος" Δήμαρχος ήταν στα "κάγκελα", κατά των αποφάσεων του Γ.Γ...

Εκτός και εάν νόμιζαν ότι, δεν θα πάρουμε "είδηση" τις αντιδράσεις του Δήμου Μεγαρέων. Σε αυτή την περίπτωση να ξέρουν ότι, ουδέν κρυπτόν υπό του epoli.gr...


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper