Μαρία Κορινθίου: " Θα μπορούσα να κινηθώ και πάλι νομικά για την προστασία του παιδιού μου"

Μαρία Κορινθίου:  Θα μπορούσα να κινηθώ και πάλι νομικά για την προστασία του παιδιού μου

Σαρκοβόρο θηλυκό και επικίνδυνο. Μελαχρινή με μεσογειακές καμπύλες  και με μαύρα μάτια, σκανδαλίζει το ανδρικό φύλο κι όχι άδικα. Συμφιλιωμένη με το σώμα της έχει φωτογραφηθεί γυμνή ακόμα και την περίοδο της εγκυμοσύνης της δείχνοντας ότι ο ερωτισμός δεν σταματάει ποτέ!

Η Μαρία Κορινθίου γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1979 στην Αθήνα, αλλά έχει ρίζες από την Τήνο και τη Μικρά Ασία. Σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα και να αναζητήσει την τύχη της στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Βοστώνη. Εκεί σπούδασε Tv broadcasting, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.

 

Η συνέχεια βρήκε την Μαρία Κορινθίου στη Νέα Υόρκη να κάνει προσπάθειες καριέρας. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της από ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως το Radio Dj.

Δεν άρχισαν όμως να έρθουν κι οι προτάσεις για την τηλεόραση και το θέατρο. Σημαντικές στιγμές στη καριέρα της; Ο ρόλος της «Μαρίας» του «Λαγουδάκη» στους «Singles» και στο σίριαλ «Γητευτής», όπου δοκίμασε τις δυνάμεις της ως πρωταγωνίστρια.  Η σχέση της Μαρίας Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη άλλαξε τα πάντα στη ζωή της. Έμεινε έγκυος έξι μήνες μετά την γνωριμία τους και πλέον είναι μια ευτυχισμένη μανούλα. Ο φωτογραφικός φακός τη λατρεύει και τα media συχνά την αποκαλούν «Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι . Δεν συμφωνείτε;


 - Πόσο διαφορετική είναι υποκριτικά η Μαριά μετά την γέννηση της κόρης της;

Ο ηθοποιος ειναι εμπειρίες! Βιώματα,καταστάσεις,συναισθήματα.αυτη ειναι η εξέλιξη του ηθοποιού.απο τότε που έγινα μητέρα όλες αυτές τις αλλαγές τις εχω βιώσει.συναισθηματα πολλά,ιδιαίτερα,μοναδικά,γεμάτα ένταση! Η μητρότητα λοιπόν εκτός απο έναν καλύτερο άνθρωπο ,θεωρώ πως με εχει εξελίξει και ως ηθοποιό!

- Η κρίση πόσο άλλαξε την καθημερινότητα την δική σου, του Γιάννη της μικρης;

Έχει αλλάξει όπως όλων των κόσμο!με τις δυσκολίες,με την μείωση μισθών , με τις διαφορετικές ανάγκες, με τον συμβιβασμό της πραγματικότητας αυτής,με την ανάγκη για δουλειά χωρίς όμως να υπάρχει καμμιά προοπτική.

- Έχεις μαθει να ζείς με τα λίγα Μαρία;

Έχω μάθει να ζω με τα λίγα!Έχουν υπάρξει στιγμές που να παλεύω,να μαχομαι,να μην εχω τιποτα και κανέναν,να πεφτω κάτω όμως ολες αυτες οι δυσκολιες με μάθανε να παλεύω, να ελπιζω,να προχωραω,να σηκωνομαι.Έχω περάσει πολυ δύσκολα στην Αμερική όμως όλα αυτά ειναι που με έχουν φέρει εδώ που ειμαι και όλα αυτά ειναι που με έχουν κάνει δυνατή!


- Θεωρείσαι μάλλον απο τις τυχερές μιας και έχεις θέατρο, έπαιξες σε ταινία στον κινηματογράφο που την περιμένουμε. Συμφωνείς με τον τομέα της τύχης;

Θεωρώ ότι την τύχη σου την φτιαχνεις!Γνωριζοντας και μη.τα όχι σου,τα πιστεύω σου,τα ναι σου,οι επιλογές σου και οι ίδια σου η προσωπικότητα ειναι αυτά που φτιάχνουν το άστρο σου! Τιποτα δεν ειναι τυχαίο! Πισω απο κάθε "τύχη" εχει υπάρξει πόνος,απογοητεύση ,κλάμα,μοναξιά,διάβασμα,σκληρή δουλειά ,επιμονή,και πολυ αγάπη για αυτό που κάνω.Την χτίζεις λοιπόν την τύχη σου!



- Γνωρίζω οτι δραστηριοποιήσε με κάποια καμπάνια που έχει να κάνει με την Αμερικη. Θες να μας πεις γι αυτο;

Ειναι καμπάνια για παπούτσια δικής μου σειράς που θα φέρει το όνομα μου και συνεργάζομαι με μια εταιρεία Αμερικανική για να φύγουνε τα παπούτσια για την αγορά της Αμερικής!

- Τι μπορεί να σε εξοργίσει στις στήλες των περιοδικών που θα σε έκανε να κινηθείς νομικα;

Σε ότι αφορα το παιδι μου δε θα χαριζόμουν σε κανέναν! Έχω κινηθεί νομικά γι αυτό και θα το ξανά έκανα!



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper