Δέλλας: Έζησα deja vu, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και τον κόσμο

  • 12/03/2015 -
  • |

Δέλλας: Έζησα deja vu, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και τον κόσμο

"Τα συναισθήματα είναι πολύ περίεργα. Για το παιχνίδι έχω να πω πως έγινε ένα ντέρμπι, ένα δυνατό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες άσχετα αν μας χωρίζει μια κατηγορία. Αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς για μένα και την ομάδα, ατυχήσαμε να δεχθούμε ένα γκολ σε ένα παιχνίδι που πιστεύω ότι το ελέγχαμε, μέχρι το γκολ, χωρίς μεγάλες φάσεις, αν εξαιρέσουμε μία. Ζω πραγματικά ένα deja vu, με το σημερινό, αλλά δε θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό γιατί πολλές φορές έχουμε μιλήσει. Ο μόνος αντίπαλος που δεν μπορεί να κερδίσει είναι η βλακεία. Δεν θα σταθεί σε... αυτούς, αλλά τους δεκάδες χιλιάδες που ήρθαν και ήταν εξαιρετικοί να μας στηρίξουν. Όπως αξίζουν συγχαρητήρια και στα παιδιά. Ο βασικός μας στόχος έχω ξαναπεί ότι είναι το πρωτάθλημα, θέλαμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, αλλά δεν έγινε. Αν έπρεπε να περάσει κάποια ομάδα είναι η ΑΕΚ σε αυτά τα ματς. Ζω ένα deja vu πραγματικά. Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Είμαι δίπλα στους παίκτες μου τους στηρίζω, είμαι δίπλα τους, θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό στο πρωτάθλημα".

Αν θα επηρεάσει όλο αυτό που έγινε σήμερα τους παίκτες στη συνέχεια; 

"Η ομάδα μας είχε πολλούς Έλληνες παίκτες, που αντιλαμβάνονται το μέγεθος της φανέλας. Έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο σε δύο ματς και στο τελευταίο λεπτό ήρθε αυτό το γκολ και το να τους "κλέβουν" (μην κάνω σχολιασμό) το δικαίωμα να παλέψουμε λίγο ακόμα και να χειροκροτήσουν τον κόσμο είναι θλιβερό. Είναι παιδιά με χαρακτήρα και δεν πιστεύω να μας επηρεάσει. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας απερίσπαστοι"

Για το... deja vu και πότε θα σταματήσει να το βιώνει;

"Θα πρέπει να το δούμε, δεν είναι δική μου δουλειά βέβαια. Όσοι όμως βρισκόμαστε εδώ από τον πρόεδρο μέχρι τον κηπουρό, προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι καλό. Είχα πει να προσέξουμε τον δίπλα μας, δεν ησακούστηκα. Δεν θα χαλάσει όμως για 10-20 άτομα ότι έγινε".

Για τον πανηγυρισμό του Περέιρα: 

"Το αφήνω στην κρίση σας. Εμείς για 88 λεπτά αποδείξαμε ότι θέλουμε κάτι άλλο απ' αυτό που υπάρχει. Εμείς αυτοί είμαστε και έτσι θα συνεχίσουμε".

Για τον τραυματισμό του Μάνταλου κι αν επηρέασε την ομάδα:

"Είναι ένα κομμάτι του παζλ σημαντικό ο Μάνταλος, αλλά και μετά την αλλαγή του δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο και να είναι έτοιμοι. Δεν νομίζω να επηρέασε το ματς". "Με αυτή τη λογική δεν είναι ούτε υπεύθυνοι ούτε επίσημοι" Για το γκολ του Ολυμπιακού: "Θα σας πω τι μου είπαν τα παιδιά: ότι το γκολ μπήκε με το χέρι. Δεν έχω προσωπική άποψη. Θέλω να το δω. Όπως και να' χει, εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά, για τον κόσμο, που ήρθε και στήριξε την ομάδα. Είχε μία φανταστική συμπεριφορά σε όλο το ματς. Αλλά δυστυχώς έγινε το... μοιραίο 2 λεπτά μετά το γκολ. Γι' αυτό ζω deja vu μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό"


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper