Συνέντευξη στο Newspistol: Το λαικό αστέρι της Θεσσαλονίκης στο πλάι του Πάνου Κιάμου

Συνέντευξη στο Newspistol: Το λαικό αστέρι της Θεσσαλονίκης στο πλάι του Πάνου Κιάμου

 Αφήνεις την Θεσσαλονίκη και επιστρέφεις στην Αθήνα μετά απο αρκετά χρονια. Γιατί τώρα;

Η αλήθεια είναι οτι δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δε θα δουλέυω πλέον στη Θεσσαλονίκη γιατί είναι η πόλη που, τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκομαι εδώ,την αγάπησα πολύ κ μου έδωσε τη δύναμη να πατήσω γερά στα πόδια μου. Δε θα μπορούσα ν'αρνηθώ μια τόσο αξιόλογη πρόταση όπως το να βρίσκομαι δίπλα στον Πάνο Κιάμο φέτος στην Αθήνα, είναι πιστεύω η ευκαιρία να παρουσιάσω τη δουλειά μου, να με γνωρίσει κι άλλος κόσμος κι επίσης να επιστρέψω στο πατριδα μου μέτα από τόσο καιρό.



- Συμφωνείς οτι ο Πάνος Κιάμος είναι ένας απο τους σημαντικότερους διασκεδαστές της τελευταίας δεκαετίας;

Ο Πάνος Κιάμος ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει διασκέδαση γι αυτό είναι τόσα χρόνια στη θέση που είναι, τα τραγούδια του είναι πρώτα στις λίστες των ραδιοφώνων κι ο κόσμος τον στηρίζει και τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση.




- Πλατινένιος δίσκος, συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον σου;

Μ' αρέσει να κάνω όνειρα, αλλά πιο πολύ να τα βλέπω να πραγματοποιούνται.. Έχω σταθεί πολύ τυχερή με τα όνειρα μου, έχω ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα. Γι αυτό προσπαθώ να κάνω καλές επιλογές, να αρέσουν τα τραγούδια μου και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στη σκηνή για να διασκεδάζει ο κόσμος. Τα υπόλοιπα θα 'ρθούν στην πορεία.




- Θέλω να μου μιλήσεις για τα τελευταία σου κομμάτια:  Κυριάκος Παπαδόπουλος,Ηλίας Φιλίππου,Μαριος Ψημοπουλος,Γιωργος Μουκιδης,Γαβρηλογλου,Μαλλιας,Γκαραβελας,Βουγιατζης. Eίναι ευθύνη για σένα όταν έχεις τέτοια προίκα αν και νέα στον χώρο;


'Ειναι μεγάλη μου τιμή να ερμηνεύω κομμάτια τοσο καταξιωμενων δημιουργων στα πρωτα μου κι ολας δισκογραφικα βηματα και μεγάλη μου χαρά που τους γνώρισα, είναι ολοι από τους δημιουργούς που θαυμάζω πολλά χρόνια για το ταλέντο και τις αμέτρητες επιτυχίες τους. Μπορώ να πώ πως νιώθω αρκετά τυχερή




- Η οικογένεια για σένα αργεί; Δε γνωρίζουμε πολλά στοιχεία για την προσωπική ζωή της Βασιλικής.

Η οικογένεια είναι κάτι ιερό για μενα κι ένα όνειρο που θέλω κάποια στιγμή να γίνει πραγματικότητα, αλλά όχι ακόμα. Έχω αφιερώθει πολύ στη δουλειά μου τα τελευταία χρονια με αποτέλεσμα να βάζω τα προσωπικά μου σε δεύτερη μοίρα. Εύχομαι όταν έρθει εκείνη η ώρα ν'αποκτήσω μια μεγάλη οικογένεια.


- Η νυχτερινή ζωή και ο ανταγωνισμός της Αθήνας σε φοβίζει με την κρίση που υπάρχει; Φέτος όλα τα μεγάλα ονόματα θα εμφανίζονται εδω.

Δε με φοβίζει ο ανταγωνισμός, τον αντιμετωπιζω σαν το τέλειο κίνητρο για να βελτιώνω συνεχώς τον εαυτό μου. Είναι αλήθεια, δυστυχώς η κρίση έχει επηρρεάσει όλα τα μαγαζιά κι ο κόσμός περνάει πολλές δυσκολίες γι' αυτό ο στόχος μας πρέπει να 'ναι το καλό τραγούδι κι η διασκέδαση του κόσμου. Με τον Πάνο Κιάμο στα ηνία του προγράμματος δε με φοβίζει τίποτα νιωθω μεγαλη ασφαλεια..



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper