Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω να μπλέκομαι ούτε σε συζητήσεις ούτε σε κουτσομπολιά» !

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θέλω να μπλέκομαι ούτε σε συζητήσεις ούτε σε κουτσομπολιά» !

Η Ελένη Μενεγάκη ,πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder , ανακοίνωσε τη φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στα ροζ, ως κτίριο-ορόσημο, ενώ πέρα από τη διάδοση του σημαντικού μηνύματος της πρόληψης, έδωσε απαντήσεις σε όλα τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την αφορούν.

 «Αυτή η ενέργεια έχει μόνο ένα σκοπό: να μιλήσει στην καρδιά και το μυαλό κάθε γυναίκας! Πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας. Ελπίζω ότι και φέτος θα περάσουμε το μήνυμα αυτό σε όλες τις γυναίκες» είπε από μικροφώνου η Ελένη Μενεγάκη, ανακοινώνοντας τη στιγμή της φωταγώγησης του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά στα ροζ, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων-Οροσήμων ανά τον κόσμο.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2000 από την Evelyn Lauder, με σκοπό να αφυπνίσει την προσοχή στη σημασία της υγείας του μαστού και της έγκαιρης διάγνωσης. Την πρώτη χρονιά, 26 κεντρικά σημεία σε 22 χώρες φωταγωγήθηκαν συμβολικά με ροζ χρώμα, συμπεριλαμβανομένων του Empire State Building στη Νέα Υόρκη, της Όπερας του Σίντνεϊ και του Πύργου της Πίζας.

eleni-menegaki-monopetro-5

Μιλώντας στο πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τη σημαντική αυτή στιγμή, ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, πρόεδρος και ιδρυτής της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ., και η Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», τόνισαν για άλλη μία φορά τη σημαντικότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η Ελένη Μενεγάκη, ως πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder, για μια ακόμα χρονιά, φωτογραφήθηκε με το χαρακτηριστικό ροζ βραχιόλι, που σχεδίασε ο Δούκας Χατζηδούκας ειδικά για την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού και τόνισε τη σημασία της πρόληψης. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να κάνει στον εαυτό της ένα πολύ σημαντικό δώρο για τα γενέθλιά της, στις 29 Οκτωβρίου. Εκείνες τις ημέρες πάντοτε κανονίζει να κάνει την ετήσια μαστογραφία της.

eleni-menegaki-homepage-image

Η δημόσια εμφάνιση της ωραίας Ελένης, που απέχει από τα κοσμικά και σπάνια δίνει αφορμές για δηλώσεις on camera, ήταν μια ευκαιρία για τα κανάλια να της θέσουν και άλλες ερωτήσεις, πέρα από το πλαίσιο της εκστρατείας. Σε ερώτηση για την ανανεωμένη, πιο fit, εικόνα της, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το βάρος της δεν είναι τόσο χαμηλό όσο γράφτηκε. «Αλήθεια, έγραψαν πως είμαι 50 κιλά; Εγώ διάβασα 53 και τρόμαξα. Είμαι 56 κιλά. Αν με ρωτάτε, πάντως, δεν είναι αυτά τα κιλά μου, κανονικά είμαι στα 58-59. Απλά φέτος το καλοκαίρι προσπάθησα να μην παχύνω. Έχασα κάποια κιλά πιέζοντας τον εαυτό μου να μην τρώει. Είπα “πρέπει να μου κοπεί η όρεξη για να τρώω σαν τους υπόλοιπους ανθρώπους”. Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά το φαγητό. Μετά από μια ακόμα εγκυμοσύνη, την τέταρτη, νομίζω έδωσα ρεσιτάλ φαγητού! Είχα πει “δεν θα με περιορίσω καθόλου, θα το ευχαριστηθώ”, και το μόνο που είχα στο μυαλό μου ήταν να πάνε όλα καλά και να γεννηθεί η Μαρινούλα».

 

Με το θέμα των καναλιών να βρίσκεται πάντα στα πρωτοσέλιδα (τη Δευτέρα το βράδυ δεν είχε βγει ακόμα η απόφαση του ΣΤΕ, που έκανε το βράδυ της Τρίτης δεκτές επί της αρχής τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών), οι δημοσιογράφοι απευθυνόμενοι στην Ελένη Μενεγάκη ρώτησαν τις προθέσεις της, δεδομένου του αβέβαιου τηλεοπτικού μέλλοντος του Alpha, που δεν εξασφάλισε μία από τις 4 άδειες. «Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο, παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα όπως έχουν. Πιστέψτε με ότι αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί. Δεν είναι τυχαίο πως την προηγούμενη σεζόν ανανέωσα μία συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας, όπως είχα όλα αυτά τα χρόνια. Πολλοί με ρωτούσαν “καλά, ανανέωσες το συμβόλαιό σου ενώ δεν ήξερες αν θα πάρει το κανάλι άδεια;”, δήλωσε.

Όταν ρωτήθηκε για ένα παραθυράκι που υπάρχει στο συμβόλαιο σε περίπτωση που πέσει μαύρο στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη έσπευσε να ξεκαθαρίσει «Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, συμβόλαια κάνω από το 1993, δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο, δεν έχω φέρει ποτέ τα πράγματα έτσι που να αναγκαστούν οι άλλοι να πουν “να φύγει, να ησυχάσουμε από αυτήν” και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο από τον Alpha, αν ο Alpha είναι όπως σήμερα. Δηλαδή, αν έχει εικόνα, εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το μαγαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το αγαπώ πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει. Δεν θα είχα ανανεώσει συμβόλαιο πέρσι, θα είχα κάτσει, θα έλεγα “δεν πειράζει, βλέπουμε μετά”» ανέφερε. «Δεν είμαι εγώ ανάμεσα σε αυτούς που συζητούν τα ονόματά τους για το αν σκέφτονται να φύγουν από τον Alpha ή όχι. Δεν γνωρίζω το παραμικρό και ό,τι σας λέω είναι αλήθεια. Ούτε ρωτάω ποιος κάνει τι και τι σκέφτεται να κάνει μετά. Δεν θέλω να μπλέκομαι ούτε σε συζητήσεις ούτε σε κουτσομπολιά. Δεν είμαι ούτε στα διοικητικά συμβούλια ούτε σύμβουλος ούτε μέτοχος. Δεν έχω κάποιον άλλο λόγο, παρά μόνο να παρουσιάζω και να επιμελούμαι την εκπομπή που φέρει το όνομά μου».

Περισσότερα νέα και πλούσιο ρεπορτάζ στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.

πηγή peoplegreece.com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper