Σοκάρει η μάνα της Άννυ: «Τώρα που βγήκα από τη φυλακή μου λείπει η κακιά μου ζωή» !

Σοκάρει η μάνα της Άννυ: «Τώρα που βγήκα από τη φυλακή μου λείπει η κακιά μου ζωή» !

Για την ζωή της έξω από τη φυλακή, περίπου δυο εβδομάδες αφότου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας την καταδίκασε σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, μίλησε η μητέρα της Άννυς, Δημητρίνα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Δημητρίνα αναφέρθηκε στην ζωή που έκανε στο παρελθόν με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Σάββα, ο οποίος σόκαρε το Πανελλήνιο, όταν κατακρεούργησε το 4χρονο παιδί του, με τις λεπτομέρειες να είναι σοκαριστικές.

76144.jpg
Μιλώντας έξω από τα δόντια, η μητέρα της Άννυς εξομολογήθηκε πως έξω από τη φυλακή «είναι πολύ δύσκολα. Δεν είναι εύκολα έξω. Μου λείπουν πολλά πράγματα. Μου λείπει ακόμα και η κακιά ζωή μου. Θα προτιμούσα να κάνω ακόμα την σκληρή δουλειά που έκανα, να κοιμάμαι και να μην μπορώ να χαρώ το παιδί μου, παρά τώρα που ξέρω ότι δεν μπορώ να την ξαναδώ. Μου λείπουν έστω και οι δυο ώρες που την έβλεπα στο σπίτι. Όταν ήμουν στην φυλακή ήξερα ότι είμαι εκεί και ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Αλλά τώρα είμαι έξω και αυτό για μένα είναι πιο δύσκολο».

Αναφερόμενη στην πορνεία μέσω της οποίας «ζούσε» τον Σάββα και έστελνε λεφτά στους γονείς της στη Βουλγαρία (δίχως ωστόσο να τους αποκαλύπτει πώς βγάζει τα χρήματα στην πραγματικότητα), η Δημητρίνα είπε:

«Στην Ελλάδα ήρθα στα 18,5 και τέσσερις μήνες μετά μπήκα στην πορνεία. Δεν είχα άλλη διέξοδο. Ήθελα να βοηθήσω την οικογένεια μου, τον πατέρα και την μητέρα μου. Οι δικοί μου μια ζωή εργάζονταν και ποτέ δεν έφταναν (τα λεφτά). Ο,τι έβγαζα το έδινα στους ανθρώπους που αγαπούσα. Έδινα 50-70 ευρώ την ημέρα στον Σάββα».

76150.jpg
Μάλιστα όπως είπε, η Άννυ είχε καταλάβει πως η μαμά της ήταν αυτή που έφερνε τα χρήματα στο σπίτι:

«Η Άννυ ήταν πολύ έξυπνο παιδί. Καθόμουν και συζητούσα μαζί της. Η Άννυ από μια περίοδο και μετά είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι η μαμά ήταν αυτή που έφερνε τα λεφτά στο σπίτι. Οι γονείς μου πίστευαν ότι τα λεφτά αυτά τα έβγαζα από άλλη δουλειά. Δεν ήξεραν ότι κάνω πορνεία. Πίστευαν πως ο Σάββας ήταν δουλευταράς και τα λεφτά που τους έστελνα προέρχονταν από την κοινή μας δουλειά».

76549.jpg
Όσο για τα συναισθήματα που έχει πλέον για τον άνθρωπο που τεμάχισε το 4χρονο κοριτσάκι της;

«Νιώθω ότι αν βγάλω το θυμό που νιώθω γι΄αυτόν τον άνθρωπο προς τα έξω, θα τρελαθώ. Έχω πέσει σε καταστάσεις μέσα στη φυλακή, που ούτε οι ενέσεις δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν. Αυτός ο άνθρωπος μου έκανε το πιο μεγάλο κακό. Δεν το περίμενα…»

165941.jpg
Τέλος, εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο ζούσε μαζί του και δεν τον εγκατέλειπε:

«Ήμουν εντελώς μόνη. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσα να κάτσω και να κλάψω μπροστά του. Ο μόνος που ήξερε για την δουλειά μου. Ήθελα να τον χωρίσω αλλά η μάνα μου με πίεσε να γυρίσω πίσω, στον πατέρα του παιδιού μου γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται».

76146.jpg


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper