Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για την αποχώρησή του , τα πισώπλατα μαχαιρώματα και την οικογενειά του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για την αποχώρησή του , τα πισώπλατα μαχαιρώματα και την οικογενειά του.

 
- Σε συναντώ στην απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου σου. Έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2012 για σένα.
 
Ναί έφυγε το έτος με έναν τρόπο πολύ όμορφο και δημιουργικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος για την ομάδα όλη που είναι δίπλα μου. Θεωρώ οτι εκπροσωπώ μια ομάδα συνεργατών που δουλεύει με πολύ αγάπη , πολύ σεβασμό σε ότι κάνουμε και με την επιθυμία να είμαστε σημερινοί γιατί είναι πολύ δύσκολο να απευθύνεσαι στα νέα παιδιά και να κρατήσεις και τους παλαιότερους που σ αγαπάνε. Σαν Γιώργος δίνω μεγάλο βαρύτητα σε κάθε δουλειά μου στην νεολαία.
 
 
- Είσαι άτομο που αλλάζει εύκολα φίλους και συνεργάτες;
 
Εχω σταθερές σχέσεις στην ζωή μου και συνεργάτες που με πίστεψαν και τους πίστεψα. Και εσύ το γνωρίζεις καλά που με γνωρίζεις απο τα πρώτα μου βήματα στον χώρο. Ακόμη και με άτομα που διέκοψα την συνεργασία μου είχα δουλε΄ψει μεγάλο διάστημα μαζί τους και πάντοτε τους τιμώ και μιλάω με τα καλύτερα. Δε ξέρω βέβαια αν κάνουν και εκείνοι το ίδιο για μένα.
 
- Έχεις δεχτεί στην καριέρα σου πισώπλατα μαχαιρώματα;
 
Ναι έχω δεχτεί, αλλά είμαστε τόσο λίγιοι που όλα τα μαχαιρώματα που θα δεχτείς ξέρεις και απο που έρχονται. Δεν μπορεί κάποιος σήμερα να σε "χτυπήσει" και να μην το μάθεις. Αλλά στο ξαναλέω είμαι άτομο που δε κοιτάζω αυτά και προσπαθώ να μένω αμέτοχος.
 
- Πόσο σε έχει βοηθήσει επαγγελματικά η σχέση με την Δώρα που είναι αρμονική και πάντα δίπλα σου σε χαρές και λύπες;
 
Είναι το 51% της επιτυχίας της ζωής μου. Γιατί αν μοιραστεί ο χρόνος μεταξύ οικογένειας και δουλειάς, υπερτερεί η οικογένεια. Άν χρειαζόνταν να εγκαταλέιψω τα πάντα για την οικογένειά μου και το λέω για πρώτη φορά αυτό θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Και θα έβρισκά τρόπο να "ξεχαρμάνιαζα" καλλιτεχνικά σπίτι με άλλους τρόπους. Την Δώρα την αγαπώ και την σέβομαι απίστευτα.
 
- Καταχρήσεις στην ζωή σου έχεις;
 
Δε κάνω καταχρήσεις γενικά εκτός απο τις δυνάμεις μου. Κάνω κατάχρηση του σώματός μου μιας και αυτή την περίοδο με το Dancing with the stars το σκίζω στην κυριολεξία. Αλλά καλά του κάνω. Το ευχαριστιέμαι... ( χαμογελάει)...
 
- Σε έχω δει πολλές φορές μέρα απο το twitter και το facebook να κάνεις σχόλια για πολιτικές εξελίξεις και όλα όσα βιώνουμε με την οικονομική κρίση.
 
Καταρχάς θα σου πω οτι με την πολιτική είμαι άσχετος για να στο πω λαικά. Απλά μερικές φορές μπορεί να πάρω θέση σε πράγματα που είναι οφθαλμοφανή και με τρελλάινουν. Ούτε μου αρέσει να προκαλώ μ αυτό που θα πω , ούτε το κάνω για να πουν ο Γιώργος είπε αυτό. Είναι βρώμικο το παιχνίδι της εξουσίας και αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας.
 
- Φοβάσαι το αύριο Γιώργο;
 
Θα σου πω οτι φοβάμαι το αύριο των παιδιών μου. Το δικό μου δε με ενδιαφέρει και να ήμουν και μόνος εντελώς δε θα ασχολιόμουν καθόλου παρά μόνο με το σήμερα. Αλλα θα δώσω μάχη για να είναι καλά τα παιδιά μου και να έχουν μ ια αξιοπρέπεια σε οτι επιλέξουν να κάνουν στην ζωή τους.
 
- Τι περιμένεις απο το 2013;
 
Να είναι καλύτερο απο το 2012 και να έχουμε υγεία. Να μπορούμε να απαλαχτούμε σε οτι κακό μας συμβαίνει σε όποιον τομέα και αν είναι αυτό.
 
 
- Επειδή στην ζωή σου έχεις μάθει να είσαι νικητής και να στοχεύεις να είσαι στην κορυφή με την δική σου πάντα φιλοσοφία, σκεφτόσουν  την πρωτιά και για το Dancing;
 
Καθόλου. Το Dancing δεν ήταν ούτε  στόχος μου, ούτε δουλειά μου ούτε τίποτα άλλο. Ήταν απλά ένα ευχάριστο κουρατικό διάλειμμα σε όλα αυτά που κάνω με σοβαρότητα και συνέπεια. Ο στόχος μου ήταν να περνάω καλά κάθε Κυριακή και μπαίνει μια τελεία σ αυτότο κεφάλαιο. Το χάρηκα, το ευχαριστήθηκα και μένει μια ωραία ανάμνηση.
 
- Μετανιώνεις που έλαβες μέρος;
 
Χαίρομαι που μπήκα και έζησα όλο αυτό. Το είπα άλλωστε και ζωντανά οτι ήταν ένα ευχάριστο ταξίδι για μένα παράλληλα με την δουλειά μου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper