Fashion Blogger για φίλημα: Η Ελληνίδα που διαπρέπει στο Μαιάμι. Το μυστικό της επιτυχίας και το μεγάλο της όνειρο!

  • 28/10/2016 - ΜΟΔΑ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Fashion Blogger για φίλημα: Η Ελληνίδα που διαπρέπει στο Μαιάμι. Το μυστικό της επιτυχίας και το μεγάλο της όνειρο!

Η Χριστίνα Φωκά είναι ένα κορίτσι που πέτυχε γιατί πολύ απλά το έβαλε σκοπό και έκανε την αγάπη της πράξη με σκληρή δουλειά και χωρίς όπως άλλα κορίτσια να έχει πλάτες και χορηγούς απο πίσω της. Πριν δυο χρόνια περίπου μου έλεγε χαρακτηριστικά όταν την ρωτούσα πως ξεκίνησε στον χώρο της μόδας...

" Η μητέρα μου είχε την πρώτη σχολή μόδας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κι από τα πρώτα μου χρόνια μου έδινε συμβουλές για το πως να συνδυάσω τα ρούχα μου. Είχα δικό μου στιλ από μικρή χωρίς, όμως, να παρακολουθώ ιδιαίτερα τη μόδα. Το 2009 που ξεκίνησαν τα fashion blogs σκέφτηκα για πρώτη φορά πως αυτό θα ήθελα να το κάνω. Οι συνθήκες τότε δε βοηθούσαν καθώς σπούδαζα Αγγλία και ταξίδευα αρκετά. Στην πραγματικότητα έκανα δειλά βήματα από το 2011, ώσπου το 2012, μετά το πρώτο μου ολοκληρωμένο post, με πλησίασε η εταίρια Blackmilk clothing και μου πρότειναν να συνεργαστούμε. Έκτοτε όλο και περισσότερες εταιρίες ενδιαφέρονται γαι τη δουλειά μου."

Όλες οι φωτογραφίες είναι του Nikolas Tsoukanaras.

Image may contain: 1 person , shoes and textImage may contain: 1 person , shoes Image may contain: 1 person , shoes

Μετά απο σχεδόν δυο χρόνια είναι στο Μαιάμι. Σκίζει δουλεύοντας σε μια απο τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως και είναι απο τα βασικά στελέχη που έχει και το μοναδικό απο την Ελλάδα. Παράλληλα δυνάμωσε το προσωπικό της blog και καθημερινά περίπου 15.000 άτομα σερφάρουν για να δουν τάσεις μόδας και προτάσεις με το χαρακτηριστικό στυλ της Χριστίνας που είναι ένα πάνέμορφο κορίτσι με σεξ απήλ που δε μασάει κουτόχορτο και έχει πολλά σχέδια για το μέλλον. Δημιουργεί outfit looks σύμφωνα με τη διάθεσή της. Από  εκκεντρικά ή παιχνιδιάρικα  ρούχα ως αρκετά elegant. Αν η δική σας αγάπη για το street fashion σας διασκεδάζει, τότε  πρέπει να την διαβάσετε !!

Image may contain: 2 people , sunglasses

Η Χριστίνα έχει πολλές προτάσεις απο το Fashion tv να παρουσιάσει την δουλειά της και την ιδέα της για ένα blog που σαν μοντέλο έχει μόνο την ίδια και είναι ένας όρος που δεν καταπατιέται ! Το έχει ως φωτομοντέλο και η διαπεραστική της ομορφιά μαγνητίζει πελάτες που τις ζητούν να διαφημίσει τα ρούχα τους. Η Ελλάδα την ενδιαφέρει ως αγορά αλλά θα επέστρεφε μόνιμα αν έκανε κάτι διαφορετικό ακόμη και στην τηλεόραση με μοναδικό όφελος να μεταφέρει πληροφορίες έμπειρία για τις τάσεις της μόδας.

Κάντε ADD στο facebook για να μαθαίνετε τα νέα της - https://www.facebook.com/christina.f.hatz

Κάντε κλικ και μπείτς στο blog της - https://toyboxbychristina.wordpress.com/

black-fucking-dopedope-diesel-toybox-tbxctoy-1000-diesel-black-dope

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper