Αγγελική Νικολούλη: Μου λένε "σε πάω γιατί είσαι αντράκι" κακοποιοί που μου τηλεφωνούν μέσα απο την φυλακή !

Αγγελική Νικολούλη: Μου λένε σε πάω γιατί είσαι αντράκι κακοποιοί που μου τηλεφωνούν μέσα απο την φυλακή !

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» έδωσε η Αγγελική Νικολούλη, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Έρωτας Φωνιά».

Η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ», μίλησε για το πώς είναι η συγγραφή ενός τέτοιου βιβλίου, βασισμένου στις έντονες στιγμές που έχει ζήσει:

«Όλες αυτές οι υποθέσεις μένουν χαραγμένες στο μυαλό και την ψυχή μου, οπότε είναι εύκολο να τις αποτυπώσω. Όταν ανοίξω τις πόρτες της θύμησης και καθίσω μπροστά σε έναν υπολογιστή, ξεκινάω το «ταξίδι» και δεν θέλω κανείς και τίποτε να με βγάλει από αυτό. Μια ζεστή βραδιά πνιγόμουν από πολλά: Υποχρεώσεις, ευθύνες, ανατροπές. Έφτανα στα όριά μου και προτίμησα τη φυγή για να ανασάνω. Ξημερώματα έφυγα με το πλοίο για Πάρο. Απομονώθηκα εντελώς και τελείωσα το Έρωτας Φονιάς εκεί στο νησί, στην περιοχή της Σάντα Μαρία. Η συγγραφή διήρκεσε δυόμισι μήνες».

nikolouli.jpg

Στην ερώτηση αν η όλη διαδικασία ήταν επώδυνη, η Αγγελική Νικολούλη απαντά:

«Είναι σαν μια δύσκολη κύηση με επώδυνη γέννα. Είναι σαν να σκαλίζεις όχι μόνο την ψυχή σου, αλλά και τις ψυχές των πρωταγωνιστών. Αναλύεις πιο πολύ το προφίλ τους ενώ παράλληλα κοιτάζεις βαθιά και σε εσένα. Οι αγωνίες γράφοντας το βιβλίο είχαν να κάνουν και με εμένα: Για παράδειγμα, σε ποια φάση της ζωής μου βρισκόμουν τότε. Αυτό φαίνεται πως το αγαπάει ο αναγνώστης, γιατί θέλει και το συγγραφέα να εμπλέκεται ανθρώπινα στην υπόθεση. Δεν υπάρχει ένας επιθεωρητής της φαντασίας. Είναι η αλήθεια, είμαι εγώ, είναι η εκπομπή, η ιστορία που σόκαρε την κοινή γνώμη και οι πινελιές της μυθοπλασίας».

nikolouli2.jpg

«ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ» ΕΙΝΑΙ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ

Στη συνέχεια της συνέντευξης της, η δημοσιογράφος αναφέρεται σε μια ατάκα που υπάρχει μέσα στο βιβλίο της, όπου ο φίλος του δράστη της λέει «είσαι ξηγημένο αντράκι» και εκείνη απαντά «ε, όχι και αντράκι, είμαι θηλυκό με τα όλα μου»:

«Αυτό μου το λένε πολλοί, ακόμη και κακοποιοί, που μου τηλεφωνούν μέσα από τη φυλακή για να μου δώσουν πληροφορίες για υποθέσεις. Μου λένε "σε πάω γιατί είσαι αντράκι" και λέω "αμάν, αν έχω περάσει αυτή την εικόνα στους άντρες, δεν πρόκειται να βρω σύντροφο ποτέ!"».

nikolouli3_h_645_450.jpg
Μάλιστα δεν κρύβει πως αυτό είναι πρόβλημα για τις δυναμικές γυναίκες, επειδή «όσο και να μη θέλεις να βγάλεις προς τα έξω αυτό το δυναμισμό, είναι η προσωπικότητά σου που μιλάει. Η ένταση του χαρακτήρα, η αποφασιστικότητα. Το να κάνεις δέκα βήματα παραπάνω, να σκεφτείς 50 πράγματα τη στιγμή που οι άλλοι δεν έχουν δει ούτε τα δέκα. Πιθανότατα όλο αυτό να πνίγει τους γύρω σου» εξηγεί η Αγγελική Νικολούλη, η οποία παραδέχεται πως έχει κάνει πράγματα που οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν καν τολμήσει να σκεφτούν:

«Δεν τα κάνω για να δείξω κάτι περισσότερο από αυτό που είμαι και σκέφτομαι. Ούτε για να περάσω το προφίλ της ατρόμητης. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αισθανθεί να τρέμω από φόβο».

nikolouli4.jpg

Τέλος, η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ», απαντά στην ερώτηση αν έχει κινδυνεύσει άλλη φορά τόσο πολύ όσο περιγράφει στο τρίτο της βιβλίο:

«Αυτό δεν είναι τίποτε. Είναι γνωστή η περίπτωση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, όταν και με είχε καλέσει η Βουλή των Ελλήνων για να καταθέσω ως μάρτυρας. Τότε είχαν αφήσει έξω από το σπίτι μου ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό, όπως εκτιμήθηκε από τις Αρχές. Με έχουν απειλήσει με όπλο νύχτα. Πρόσφατα, μπαίνοντας με το αυτοκίνητο στο γκαράζ, αντιλήφθηκα πίσω μου ένα τζιπ με φιμέ τζάμια στην άκρη του δρόμου. Ένιωσα πως κάτι περίεργο συνέβαινε. Αντί να κλείσω την πόρτα και να τηλεφωνήσω στην αστυνομία, πήγα εν ψυχρώ μπροστά τους, αφού πρώτα φρόντισα να συγκρατήσω τον αριθμό της πινακίδας. Πήγα να χτυπήσω το τζάμι για να ρωτήσω τον οδηγό «τι συμβαίνει;», κι εκείνη την ώρα μαρσάρισε απότομα και έφυγε, με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η πινακίδα ανήκε σε άλλο όχημα. Ποιος θα πήγαινε να χτυπήσει το τζάμι και να ρωτήσει «τι έγινε, ρε φίλε, τρέχει κάτι;».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper