Έγινε η παρουσίαση του Rising: Τι είπαν Ρέμος - Βανδή - Μακεδόνας - Μάστορας και Λιάγκας;

Έγινε η παρουσίαση του Rising: Τι είπαν Ρέμος - Βανδή - Μακεδόνας - Μάστορας και Λιάγκας;

Το “Rising Star”, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως, που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργούς συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, έφτασε και στην Ελλάδα. Η μεγάλη απήχησή του σε περισσότερες από 17 χώρες και ένα από τα πιο εντυπωσιακά πλατό που έχουν γίνει ποτέ για τις ανάγκες ενός τέτοιου show, στην Ελλάδα, οδήγησαν τον ANT1 και τους συντελεστές του “Rising Star” να οργανώσουν μία «πρωτότυπη» συνέντευξη τύπου.
 
Το “Media Day”, μία μέρα αποκλειστικά αφιερωμένη σε δημοσιογράφους από όλα τα μέσα, διοργανώθηκε σήμερα στο πλατό του Rising Star, στα studio ΚΑΠΑ, προσφέροντας στους καλεσμένους μία ξεχωριστή, βιωματική εμπειρία. 
 
Η διαδικασία ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού Γιώργο Λιάγκα και την Καλομοίρα που θα βρίσκεται κάθε Κυριακή στο “Blue Room” μαζί με τους διαγωνιζόμενους, να καλωσορίζουν τους παρευρισκόμενους. 
 
Αμέσως μετά, μία έκπληξη περίμενε τους δημοσιογράφους οι οποίοι έζησαν από κοντά την απόλυτη εμπειρία του παιχνιδιού. Έχοντας ήδη κατεβάσει δωρεάν τη διαθέσιμη σε App Store και Google Play εφαρμογή, “Rising Star Greece”, ψήφισαν σε πραγματικό χρόνο και όλοι μαζί ανέβασαν τον τοίχο του “Rising Star” αποκαλύπτοντας τους 4 κριτές του show, Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Κώστα Μακεδόνα και Χρήστο Μάστορα. 
 
Αφού μίλησαν για το project o Τζώνη Καλημέρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τηλεοπτικού Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και οι υπόλοιποι συντελεστές της εν ΄λόγω παραγωγής, οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά όλους τους συντελεστές, να ξεναγηθούν στο πλατό και να μάθουν όλες τις πληροφορίες για το παιχνίδι. Επιπλέον, επισκέφθηκαν το εντυπωσιακό “Blue Room”, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα backstage, για αποκλειστικές δηλώσεις με τους 4 κριτές.
 

 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, στελέχη του ΑΝΤ1 και οι συντελεστές του talent show δήλωσαν τα εξής:
 
O Τζώνη Καλημέρης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τηλεοπτικού Περιεχομένου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, δήλωσε σχετικά: «Το “Rising Star” για εμάς στον ΑΝΤ1 είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό project για το οποίο έπρεπε να συντονίσουμε πολλές παραμέτρους. Πρόκειται για ένα φαινόμενο για την ελληνική τηλεόραση και θα κάνουμε ένα “Rising Star” που παρόμοιό του δεν έχει γίνει».
 
Ο Γιώργος Λιάγκας, παρουσιαστής του παιχνιδιού, συμπλήρωσε: «Το “Rising Star” είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Πρόκειται για το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά τηλεοπτικό show. Χαρακτηριστικά, ο περίφημος τοίχος του παιχνιδιού αποτελείται από 1.300 ψηφιακές οθόνες. Ο κόσμος παίζει τον πιο ουσιαστικό ρόλο με την ενεργό συμμετοχή του και θα αποτελέσει τον 5ο και πιο σημαντικό κριτή του show».  
 

 
Η Καλομοίρα που θα βρίσκεται μαζί με τους διαγωνιζόμενους στο “Blue Room”, backstage και ήρθε από την Αμερική αποκλειστικά για το show, δήλωσε: «Είναι ό,τι πιο προχωρημένο έχει κάνει ο ΑΝΤ1 σε μέγεθος παραγωγής και τεχνολογικά». Επιπλέον, απευθυνόμενη στο κοινό είπε ότι οι τηλεθεατές έχουν τη δύναμη να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη.
 
Ο Αντώνης Ρέμος, κριτής του show δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτό το show οι τηλεθεατές όχι μόνο συμμετέχουν ενεργά, αλλά ψηφίζουν εντελώς δωρεάν. Χαίρομαι πολύ που μπήκα σε αυτό το ταξίδι με την πιο ωραία παρέα και θα βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο εκθαμβωτικά και εντυπωσιακά πλατό κάθε Κυριακή για να φέρουμε και όλους εσάς μαζί μας». 
  
Η Δέσποινα Βανδή, κριτής του “Rising Star” δήλωσε σχετικά: «Περιμένω την πρεμιέρα την Κυριακή με αγωνία και πιστεύουμε ότι και εσείς θα το απολαύσετε. Μ αρέσει πολύ το καινούριο στοιχείο του show που είναι η διαδραστικότητά του και μένει να δούμε αν η δική μας γνώμη θα είναι σύμφωνη με του κοινού».
 

 
Ο Κώστας Μακεδόνας, κριτής του show, δήλωσε: «Χαίρομαι που είμαι σε αυτό το τόσο πρωτοποριακό show που έφερε ο ΑΝΤ1.  Επίσης, χαίρομαι που είμαι σε αυτή την παρέα και ακόμα περισσότερο που θα ακούσουμε πολύ ωραίες φωνές. Για μένα εκτός από τον νικητή, σημαντικό είναι ότι αυτό το show δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά αυτά να ακουστούν και να τα γνωρίσουν».
 
Ο Χρήστος Μάστορας, κριτής του show, δήλωσε κι αυτός με τη σειρά του: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους που θαυμάζω. Το show είναι ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα. Η ψήφος σας είναι μοναδική και σημαντική γιατί θα αναδείξει ποιος θα ξεχωρίσει στο show». Αναφερόμενος στην υποδομή του παιχνιδιού συμπλήρωσε ότι όταν βρίσκεσαι πίσω από τον τοίχο του “Rising Star” νιώθεις μεγάλη αδρεναλίνη. 
 
Μετά το “Rising Star Live Test”, πραγματοποιήθηκε και το “Rising Star Media Day”. Οι απαντήσεις δόθηκαν και είμαστε πανέτοιμοι για τα 18 live του “Rising Star”!  
 
Μη χάσεις την πρεμιέρα και το 1ο live την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Rising Star. Είσαι τηλεθεατής; Είσαι και κριτής! Τώρα το επόμενο μουσικό αστέρι το επιλέγεις εσύ! 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper