Η απίστευτη ατάκα της Κανέλλη για τον Ζουράρι και το Rising Star! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η απίστευτη ατάκα της Κανέλλη για τον Ζουράρι και το Rising Star! (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Τη δήλωση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει» σχολίασε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤopen 106.7

«Δεν τον παίρνω τοις μετρητοίς τον Ζουράρι. Επειδή τον έκανε ο Τσίπρας υπουργό για να καλμάρει τον Καμμένο, δεν μου λέει κάτι», είπε αρχικά η κ. Κανέλλη.

«Και έχω την εντύπωση ότι δεν λέει τίποτα και στους Τούρκους. Σιγά να μην καθίσουν οι Τούρκοι να ακούσουν τον Ζουράρι ότι τους κάνει πρόσκληση «ελάτε να πάρετε τα νησιά. Δηλαδή όταν ασχολείσαι με την εξωτερική πολιτική ως Υφυπουργός Παιδείας σε επίπεδο πάρτε ένα φοντανάκι, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να χαλάσει κάποιος σάλιο για να ασχοληθεί με τον κ. Ζουράρι», επισήμανε στη συνέχεια η κ. Κανέλλη.

«Ξέρετε κάτι, τα μέζεα του έθνους αντέχουνε παραπάνω από έναν Ζουράρηδες και επομένως όλη αυτή η γλωσσολογική περιαυτολογία δεν μου λέει κάτι, δηλαδή περιαυτολογεί ο Ζουράρις. Όλα αυτά τα κάνει για να τραβήξει τα φώτα πάνω του», συμπλήρωσε η βουλευτής του ΚΚΕ.

«Εντάξει άμα θέλει να αποφασίσει μόνος του το Rising Star ας το κάνει», σημείωσε και υπογράμμισε: «Δεν πρόκειται δηλαδή να αλλάξει κάτι σε αυτό το επίπεδο. Συγχωρείστε μου τον σαρκασμό, δεν θέλω να λερώσω το στόμα μου λέγοντας περισσότερα σε καθαρεύουσα και σε δημοτική, τα κατέχω και τα δύο επαρκώς».

Η κ. Κανέλλη αναφερόμενη στη συνέχεια στο θέμα των υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο στα γραφεία του Κομμουνιστικού Κόμματος κατήγγειλε πως έχει δεχτεί προσωπικές απειλές στο κινητό της τηλέφωνο από Χρυσαυγίτη.

«Κοιτάξτε να δείτε, σε προσωπικό επίπεδο έχω βρει δύο φορές. Τελευταία κάτι που ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν, έχω βρει Χρυσαυγίτη ο οποίος με έβριζε αραβιστί, με απειλούσε αραβιστί, τον βρήκα, έχει φάκελο, έχω κάνει μήνυση κατά αγνώστων, έχω κάνει μήνυση πια στον ίδιο….», είπε και κατέληξε: «Όσο ασχοληθήκατε εσείς που δεν τον ξέρατε, άλλο τόσο ασχολήθηκαν και οι αρχές που τον ξέρουν».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤopen 106.7 FM

 


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper