Διάσημη ηθοποιός 49 ετών με τέσσερα παιδιά ευχήθηκε το 2017 να κάνει ενα ακόμη!

Διάσημη ηθοποιός 49 ετών με τέσσερα παιδιά ευχήθηκε το 2017 να κάνει ενα ακόμη!

Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη μητέρα τεσσάρων παιδιών - τα δύο υιοθετημένα από το πρώτο της γάμο - η ευχή της για το 2017 είναι να αποκτήσει και ένα πέμπτο.

Πρόκειται για την Nicole Kidman η οποία μίλησε στο The Mail του Sunday Magazine και αποκάλυψε την ευχή της για το 2017: "Διατηρώ ακόμη τις ελπίδες μου για το 2017. Ο Keith κι εγώ θα θέλαμε να κάνουμε πολλά μωρά. Η γιαγιά μου γέννησε τη μητέρα μου στα 49. Θα ήμουν παραπάνω από ευτυχής και θα το υποδεχόμουν με ορθάνοιχτη αγκαλιά!", είπε στην συνέντευξή της και συνέχισε αναφερόμενη στις πολλές προσπάθειές της να κάνει παιδί όταν ήταν παντρεμένη με τον Tom Cruise: "Προσπαθείς ξανά και ξανά και η καρδιά σου ραγίζει. Κι έπειτα αποφασίζεις ότι δεν είναι γραφτό σου να γίνει. Το είχα πάρει απόφαση και πραγματικά δεν πίστευα ότι θα έκανε παιδί στα 41 μου. Και μετά συνέβη!".

Μιλώντας για την δεύτερη βιολογική της κόρη με τον σύζυγό της Keith Urban είπε: "Θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα δεύτερο παιδάκι και να δώσουμε αδερφάκι στην κόρη μας. Είχαμε αποφασίσει για παρένθετη μητέρα. Και τότε ήρθε στην ζωή μας η Faith!". 

 
Ποια είναι η σχέση της, όμως, με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, την 25χρονη Isabela και τον 22χρονο Conor, από τον πρώτο γάμο της με τον Tom Cruise; "Είμαστε σε ειρήνη" φαίνεται να λέει αναφερόμενη στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, του οποίου η ανάμειξη με την σαϊεντολογία φαίνεται να ήταν η αιτία του διαζυγίου τους, ενώ για τα δύο υιοθετημένα της παιδιά δηλώνει: "Είναι ακόμη μέρος της ζωής μου και της καρδιάς μου αλλά είναι ενήλικες πια, έχουν τις δικές τους ζωές και είμαι υπερπροστατευτική σε σχέση με τη διαφύλαξη της ιδιωτικής τους ζωής. Είναι αλήθεια πως γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να κρατάς επαφή με τα παιδιά όσο μεγαλώνουν αλλά τα παιδιά σου θα είναι πάντα τα παιδιά σου!". 


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper