Οι σεξομανείς του Hollywood! Ακολουθούν μέχρι και θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσουν το πρόβλημα τους!

Οι σεξομανείς του Hollywood! Ακολουθούν μέχρι και θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσουν το πρόβλημα τους!

Πολλοί είναι οι αστέρες του Hollywood που πάσχουν από κάποιο εθισμό είτε αυτός είναι αλκοόλ, είτε ναρκωτικά, είτε η ερωτική πράξη! Αν και ο τελευταίος, μπορεί να μην είναι τόσο επικίνδυνος όσα τα άλλα δύο, ωστόσο ενέχει επίσης πολλούς κινδύνους και είναι και αυτός μια μορφή εξάρτησης με πολλά στερητικά συμπτώματα.

Ο πρώτος διάσημος, που μάθαμε ότι πάσχει από σεξομανία και νοσηλεύτηκε, ήταν ο πρωταγωνιστής των X-Files, Ντέιβιντ Ντουκόβνι. Το πιο πρόσφατο περιστατικό είναι η θεραπεία απεξάρτησης από το σεξ του 67χρονου γερόλυκου της σκληρής ροκ, Όζι Όσμπορν, που απευθύνθηκε σε ειδικούς για να σώσει το γάμο του με την επί 34 χρόνια σύζυγό του Σάρον Όσμπορν.

‘Ωστόσο η λίστα είναι πολύ μεγάλη…

Ο πρώην σύζυγος της Katy Perry, Russell Brand μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ στη Φιλαδέλφια.

Ο Kanye West παραδέχτηκε ότι είναι ερωτομανής σε συνέντευξή του το 2009, έχει γυρίσει sex-tape με την σύζυγό του Kim Kardashian και φήμες λένε ότι είχε δεσμό με όλες τις νεαρές ποπ ντίβες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Eric Benet, πρώην σύντροφος της Halle Berry ακολούθησε θεραπεία  σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ. 

Η Amber Smith, μοντέλο στο περιοδικό Sports Illustrated, δήλωσε «Ξυπνάω κάθε πρωί, και πηγαίνω για κυνήγι ανδρών». 

Η Lindsay Lohan έχει εξομολογηθεί ότι έχει ακολουθήσει πολλά προγράμματα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά – και από το σεξ – ενώ έχει βρεθεί και σε λεσβιακές σχέσεις.

Rob Lowe έχει μιλήσει στην αυτοβιογραφία του για την εξάρτησή του από από τα ναρκωτικά και το σεξ.

Η Jennie Ketcham πρωταγωνίστρια στις ερωτικές ταινίες Penny Flame. 

Kendra Jade Rossi,ηθοποιός, μοντέλο και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, έχει παραδεχθεί στο τηλεοπτικό σόου «Sex Rehab» ότι χρησιμοποιούσε το σεξ σαν μέσο διαφυγής από τη δύσκολη καθημερινότητα. 

Steve Phillips, αναλυτής του μπέιζμπολ έχει υπέρ-σεξουαλικό πρόβλημα το οποίο αποκάλυψε στη γυναίκα και στο γιο του,  η 22χρονη ερωμένη του.

Calum Best, πρώην σύντροφος της Lindsay Lohan και γιος του θρυλικού ποδοσφαιριστή George Best, παραδέχθηκε ότι είναι σεξομανής το 2007 στην εφημερίδα Sun.

James Lovett, επαγγελματίας σέρφερ, παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει σοβαρό πρόβλημα και ότι κοιμάται κυρίως με τις γυναίκες των φίλων του.

Ο Colin Farrell έχει δηλώσει τις εξαρτήσεις του εκτός από το σεξ, στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ αλλά φήμες τον κατατάσσουν στους εραστές για κλάματα.

Ο Jesse James πρώην σύζυγος της Sandra Bullock, έμεινε στο κέντρο απεξάρτησης Sierra Tuscon της Arizona, το 2010.

Michael Douglas παντρεμένος με την κατά πολύ νεότερή του ηθοποιό, Catherine Zeta Jones φημολογείται πως έχει και αυτός το προβληματάκι του. 

Ο Charlie Sheen λέγεται ότι έχει «πάρει» 5 χιλιάδες συντρόφους. 

Η ελληνικής καταγωγής διάσημη πορνοστάρ, Sasha Grey αν και έχει φύγει από το «επάγγελμα»… έφτασε στην κορυφή γιατί λάτρευε το σεξ.

Ο Tiger Woods ήταν αδύνατο να παραμείνει πιστός σε μια γυναίκα. Δεν έχει νοσηλευτεί ποτέ, αλλά είχε σχέσεις με «πολλές ανώνυμες, απρόσωπες γυναίκες».

Nicole Narain, πρώην playmate

Και ο Όζι Όσμπορν


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper