Η Kουβανή πορνοστάρ του Σειρηνάκη στο Όλα μιλάει για τα μυστικά της ζωής της και τις ταινίες που πρωταγωνιστεί.

Η Kουβανή πορνοστάρ του Σειρηνάκη στο Όλα μιλάει για τα μυστικά της ζωής της και τις ταινίες που πρωταγωνιστεί.

Η ζωή έγινε ακόμα πιο δύσκολη όταν κατέρρευσε ο κομμουνισμός στη Ρωσία - Κάποιες φορές ο πατέρας ή ο μεγάλος αδελφός πουλούσαν τα κορίτσια στους ξένους αλλά δεν το έβλεπαν κακό αλλά ως "ουάου γιατί βγάζουμε λεφτά"

Για τη δύσκολη ζωή στην Κούβα του Κάστρο μίλησε στο Όλα η πορνοστάρ Μαριλού Μοράλες.

Όπως είπε «η ζωή μας ήταν πολύ δύσκολη ειδικά όταν έπεσε ο κομμουνισμός στη Ρωσία. Έκαναν διακοπές στο ρεύμα για 12 ώρες σε μια χώρα που είναι πολύ ζεστή και έπρεπε να κοιμόμαστε έξω. Δεν είχαμε ούτε νερό να κάνουμε μπάνιο, κάναμε δύο κοπέλες μπάνιο με ένα μπουκαλάκι νερό».

Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι κάποιες φορές ο πατέρας ή ο μεγάλος αδελφός πουλούσαν τα κορίτσια στους ξένους αλλά δεν το έβλεπαν κακό αλλά ως "ουάου γιατί βγάζουμε λεφτά"».

«Όλοι κλέβαμε το κράτος για να ζήσουμε αλλά αν σε έπιαναν πήγαινες φυλακή» συνέχισε την αφήγησή της για την καθημερινότητα στην Κούβα.

Ωστόσο, όπως είπε, «εγώ αγαπούσα όμως τον Φιντέλ αν και είχε κάνει λάθη. Δεν πληρώναμε νοσοκομείο και σχολεία, μας έδινε λίγα λεφτά, βοηθούσε τον κόσμο στα χωριά που δεν είχε τίποτα. Δεν άφηνε κανέναν να πεθάνει από την πείνα αλλά δεν μου άρεσε όμως όταν είχε ομιλία ο Κάστρο και πηγαίναμε για να φωνάξουμε Φιντέλ, Φιντέλ».

Για τον Αλέξη Τσίπρα, δε, είπε ότι «με αυτά που κάνει στη χώρα τώρα δεν μου αρέσει γιατί στην αρχή τον έβρισκα ωραίο».

Μιλώντας για το επάγγελμα που κάνει αποκάλυψε ότι της άρεσε από τα 14 της «όταν το αγόρι μου μου έβαλε μια τέτοια ταινία πριν κάνουμε σεξ» αν και όπως είπε «στην Κούβα από 11 χρονών κάνουν πρώτη φορά σεξ».

«Όταν τις έβλεπα έλεγα ότι εγώ μπορώ να το κάνω καλύτερα» είπε.
Για την εμπειρία της στην Ελλάδα είπε ότι «στην πρώτη μου ταινία με άφησαν να αυτοσχεδιάσω» αλλά όπως διευκρίνισε «ο Σειρηνάκης θέλει στο γύρισμα να είμαστε όλοι σοβαροί».

Συμβούλεψε τέλος τις γυναίκες να προσέχουν το σώμα τους και να μην αφήνουν τον άνδρα να βαρεθεί στο κρεβάτι.

Πηγή Εκπομπή Όλα Ξεκόλα


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper