Άδωνις? μαινόμενος: Ρεζίλι των σκυλιών! Μπέρδεψαν ακόμη και τις ημερομηνίες!

Άδωνις? μαινόμενος: Ρεζίλι των σκυλιών! Μπέρδεψαν ακόμη και τις ημερομηνίες!

Συνεχίζοντας την αντιπαράθεση με το Μαξίμου για τη στάση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους στο Παρίσι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως αναμένει την απάντηση του αρμοδίου υπουργείου Άμυνας.

«Θα πάρω απάντηση από το υπουργείο Άμυνας. Με τον Άδωνι δεν μένει έτσι. Τους συνιστώ να μην γίνουν κι άλλο ρεζίλι των σκυλιών» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην τηλεόραση του Epsilon ενώ σημείωσε πως τα κυβερνητικά στελέχη «μέσα στον πανικό τους έκαναν λάθος ακόμη και τις ημερομηνίες», λέγοντας πως στο non paper του Μαξίμου έχει γραφτεί η ημερομηνία 1η Φεβρουαρίου αντί της 31ης Ιανουαρίου.

«Αυτός ο Καρανίκας ούτε το ημερολόγιο δεν άνοιξε» είπε χαρακτηριστικά και στο ερώτημα που του τέθηκε «τι δουλειά έχει ο Καρανίκας» ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Αυτός γράφει τα non paper»!

Ακολούθως, στον Άδωνι Γεωργιάδη τέθηκε το εξής ερώτημα: «Εάν δεν έγιναν αυτά τα επενδυτικά ραντεβού, όπως λέει το Μαξίμου, δεν θα βγουν αυτές οι εταιρείες να το διαψεύσουν;» με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά: «Μπορεί να έχει κάποιο πρόστιμο η L'Oréal (σ.σ. η εταιρεία που ανέφερε το Μαξίμου), να της είπε ο Τσίπρας βοήθησέ με γιατί έχω πρόβλημα και θα σου σβήσω το πρόστιμο. Ξέρετε τί είναι η L'Oréal; Είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο με τον Σαρκοζί».

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως σε καμία δήλωσή του δεν ενέπλεξε τα παιδιά του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «ξαφνικά, από μόνοι τους στο Μαξίμου μίλησαν για τα παιδιά του πρωθυπουργού», ενώ επιπρόσθετα τόνισε πως «δεν έχω ταξιδέψει ούτε μία φορά αεροπορικώς, πλην οικονομικής θέσης. Ποτέ στη business και δεν το διαφήμιζα».

«Κανένας πρωθυπουργός, στις αθλιότερες στιγμές της μεταπολίτευσης δεν τόλμησε να κάνει ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος» τόνισε με έμφαση


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper