Συγκινεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Προσευχηθείτε για την 8χρονη ανιψιά μου !

Συγκινεί η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Προσευχηθείτε για την 8χρονη ανιψιά μου !

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 8χρονη ανιψια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κόρη της αδελφής της, μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε όταν το όχημα Polaris στο οποίο επέβαινε ανετράπη και έπεσε σε παγωμένη λίμνη.

Το κοριτσάκι εγκλωβίστηκε στο όχημα και χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να καταφέρουν να την βγάλουν από το νερό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το παιδί ήταν παγιδευμένο και δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας και το δίχτυ ασφαλείας του οχήματος. Μέσα σε δύο λεπτά, οι πρώτες βοήθειες έφτασαν και βοήθησαν στην απελευθέρωση του παιδιού από τα κρύα νερά.

Η Μάντι βγήκε από το νερό αναίσθητη και μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης περίπου 80 μίλια μακριά, σύμφωνα με το TMZ.

Η μητέρα του κοριτσιού, η Τζέιμι Λιν Σπίαρς βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από την κόρη της, αλλά δεν μπόρεσε να την βοηθήσει.

Η 8χρονη Μάντι ανετράπη με το όχημα Polaris το απόγευμα της Κυριακής όταν στην προσπάθειά της να αποφύγει ένα χαντάκι αποχέτευσης έριξε το όχημα σε μια λίμνη.

Ο Τζέιμι Γουάτσον, σύζυγός της Σπίαρς και πατριός της Μάντι, φέρεται να ήταν και αυτός εκεί, αλλά δεν κατάφερε να την απεγκλωβίσει από τη ζώνη ασφαλείας της.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, η μητέρα του παιδιού, ο πατριός και άλλα μέλη της οικογένειας έφτασαν στη λίμνη, βούτηξαν και προσπάθησαν να σώσουν το παιδί χωρίς αποτέλεσμα, αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ενώ οι θαυμαστές της τραγουδίστριας έχουν κατακλύσει τους λογαριασμούς της στα social media από ευχές για ανάρρωση με τους γιατρούς να δίνουν την δική τους μάχη για να κρατήσουν στην ζωή το μικρό κοριτσάκι.

Η θεία της μικρής, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έχει κατακλυστεί από ευχές για ανάρρωση. Η ίδια ανέβασε ένα tweet ζητώντας από όλους να προσευχηθούν για τη μικρή Μάντι.

View image on Twitter
View image on Twitter


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper