Κατερίνα Καινούργιου: Δέχτηκα προσβολές από συμπαρουσιαστές μου που με θεωρούσαν χαζή .

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχτηκα προσβολές από συμπαρουσιαστές μου που με θεωρούσαν χαζή .

Η Κατερίνα Καινούργιου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο bullying που έχει υποστεί στον χώρο της τηλεόρασης.

Πλέον έχεις πια μια δική σου εκπομπή, κόσμο που σε ακολουθεί, έχεις καταφέρει πολλά από όσα ονειρευόσουν. Αυτό σου έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση;

Κοίτα, πραγματικά δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Κυνήγησα το όνειρό μου. Ως κορίτσι δεν ήμουν ούτε ιδιαίτερα εμφανίσιμο στην εφηβεία μου, ούτε υπήρξα η καλύτερη μαθήτρια ή φοιτήτρια. Δεν είχα τον χαρισματικό λόγο, ούτε κάποιο τρομερό ταλέντο. Μπήκα στο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στο Πάντειο επειδή διάβασα πολύ και ήταν κάτι που αγαπούσα και από εκεί και πέρα δούλεψα πολύ από το λόγο μου μέχρι την εμφάνισή μου, κυνηγώντας αυτό που ήθελα να κάνω. Έχω φάει πάρα πολλά χαστούκια. Κανείς δεν πίστευε όταν πρωτοξεκίνησα πως θα καταφέρω στην τηλεόραση. Δεν σου λέω πως είμαι η κορυφαία, αλλά έχω καταφέρει κάποια πράγματα. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και αγάπη. Και έχω υποστεί τεράστιο bullying. Με έχουν μειώσει για την εμφάνισή μου. Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την εφηβεία μου άρχισαν να με κατακεραυνώνουν επειδή ήμουν ένα κορίτσι που πέρασε μια άχαρη εφηβεία. Δεν ντρέπομαι να το πω, αλλά δεν θεωρώ πως είναι κάτι κατακριτέο. Έχω επίσης παλιότερα δεχτεί προσβολές από συμπαρουσιαστές μου που με θεωρούσαν τη χαζή της παρέας, με μείωναν και θεωρούσαν πως ποτέ δεν θα κατάφερνα να ξεχωρίσω από μια ομάδα ή ακόμα και να τους ξεπεράσω. Όμως, εγώ δούλευα πιο πολύ από αυτούς και δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω. Η ζωή μου, ο στόχος μου ήταν αυτό. Παράλληλα με τις σπουδές μου δούλευα, θυμάμαι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο εκτιμώ πολύ. Δούλεψα 3 χρόνια δίπλα του, και πολλές φορές γυρνούσα σπίτι 03.00 το πρωί. Αλλά δεν με ένοιαζε. Περίμενα να ξημερώσει να πάω πάλι δουλειά και πανεπιστήμιο. Άρχισα να βγαίνω με παρέες και να περνάω καλά από τα 26 χρόνια μου και μετά. Πριν ήμουν στρατιώτης και συνεχίζω να είμαι.

Κοιτάζοντας πίσω έχει πάρει μια ανάσα για να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου, να σκεφτείς πως αυτό το κορίτσι που δεν ένιωθε όμορφο, δεν ένιωθε αρκετά έξυπνο, κατάφερε να ξεχωρίσει στο χώρο της τηλεόρασης;

Ναι, νιώθω πως έχω καταφέρει αρκετά. Δεν είπα ποτέ πως είμαι η Elen DeGeneres ούτε η Ελένη Μενεγάκη, όμως είμαι περήφανη για όσα έχω καταφέρει, γιατί τα έκανα μόνη μου και με πολύ κόπο. Είχα, βέβαια, αξιόλογες συνεργασίες και ανθρώπους που με στήριξαν πολύ, όμως είχα και άλλους που με σαμποτάρισαν, με μείωσαν. Δέχτηκα πισώπλατα μαχαιρώματα. Ναι, είμαι φιλόδοξη, γιατί όποιος κάνει αυτή τη δουλειά είναι φιλόδοξος, αλλά δεν έχω πειράξει κανέναν, ενώ με έχουν πειράξει και με έχουν πληγώσει.

Τις φορές που κάποιοι σε πείραξαν και σε πλήγωσαν, επιδίωξες να το συζητήσεις;

Όχι. Γιατί νιώθω πως η αφετηρία ήταν δικά τους συμπλέγματα, θέματα προσωπικά που δεν είχαν λύσει με τον εαυτό τους, και ξεσπούσαν σε ανθρώπους όπως εγώ που μπορεί να θεωρούσαν πιο αδύναμους, πιο μικρούς, πιο καινούργιους. Όμως, στη δουλειά αυτή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σήμερα μπορεί να είσαι ο πρώτος και μεθαύριο ο τελευταίος. Οι γονείς μου, όταν ασχολήθηκα με το χώρο της τηλεόρασης, πάντα μου έλεγαν πως η δουλειά αυτή είναι εφήμερη, δεν ξέρεις ποτέ πόσο θα κρατήσει, και πρέπει να αντιμετωπίζεις όλους τους ανθρώπους το ίδιο. Από τον καναλάρχη μέχρι τον κάθε υπάλληλο που μπορεί να σε εξυπηρετεί σε ένα κατάστημα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper