Πάνος Αργιανίδης: Όσα δεν ήξερες για τον πιο «αντιπαθητικό» παίκτη του Survivor! Όλες οι κρυφές πτυχές της ζωής του!

Πάνος Αργιανίδης: Όσα δεν ήξερες για τον πιο «αντιπαθητικό» παίκτη του Survivor! Όλες οι κρυφές πτυχές της ζωής του!

Είναι ένας από τους παίκτες του Survivor και ανήκει στην ομάδα των «Μαχητών». Ο λόγος για τον Πάνο Αργιανίδη ο οποίος είναι 35 ετων και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ως επάγγελμα δηλώνει προπονητής Rugby και personal trainer CrossFit. Επίσης, είναι μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπυ. Σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ. Η προσαρμοστικότητα του πιστεύει ότι είναι αυτό που θα τον βοηθήσει περισσότερο στο παιχνίδι. Ασχολείται με το ping pong και με την ποδηλασία. Συμμετέχει στο survivor γιατί είναι ένα από τα όνειρα του και είναι με διαφορά ο πιο αντιπαθητικός και ύπουλος παίκτης που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο για τον παιχνίδι επιβίωσης του Σκαϊ. Μάνατζερ Rugby; Τι εννοείς άνθρωπέ μου; Είναι ο τύπος που δίνει συμβουλές σε όλους και νομίζω πως αν τον ακούσουν θα φτάσουν πολύ ψηλά! Όνειρο ζωής να πας στο Survivor; Μήπως έχεις ανάγκη από λίγη δημοσιότητα;

Είναι η προσωποίηση του κουτσομπόλη που λέει τα πάντα πίσω από την πλάτη σου και μπροστά σου το παίζει «φίλος». Κλασικός δήθεν τύπος που προσπαθεί να αποδείξει σε όλους πως είναι κάτι σπουδαίο, σαν να λέμε «Αυτός και άλλος κανένας». Με μια μόνιμη ειρωνία και ένα ύφος πολλών καρδιναλίων, έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να τον αντιπαθούν με μανία ή ακόμη και να τον θαυμάζουν… Είναι ο άνθρωπος που οι μισοί θα τον λατρεύουν και οι άλλοι μισοί θα τον αγαπούν… Η αλήθεια είναι ότι είναι «επικίνδυνος» παίκτης καθώς με τόσο «πόλεμο» που δέχεται από τους συμπαίκτες του έχει καταφέρει να επιβιώσει…Ο φουσκωτός γόης που γυμνάζεται καθημερινά και φυσικά έχει κάποιον πίσω από τα βάρη στο γυμναστήριο που όλος τυχαίως τον απαθανατίζει!

πηγή youweekly.gr

Ο Πάνος Αργιανίδης έχει πολύ ακριβά γούστα και φωτογραφίζεται συνήθως με αυτοκίνητα που κοστίζουν περισσότερο και από το σπίτι μου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper