Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο για το Καρναβάλι

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο για το Καρναβάλι

Έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα θα ισχύσουν στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου, λόγω της διοργάνωσης του Θαλασσινού καρναβαλιού και της αναμενόμενης αύξησης των επισκεπτών στην πόλη.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν τα εξής:

1. Απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων από τις 8 το πρωί εκατέρωθεν στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη), Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου , Αγγελή Γοβιού .

2. Μερική  Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Μιαούλη (από το ύψος της οδού Αποστόλη) , Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου (έως την διασταύρωση με τον οδό Κριεζώτου),  από τις 8 το πρωί μέχρι την 1 το μεσημέρι.

Εξαιρούνται τα αστικά λεωφορεία, τα ταξί , οχήματα ασφαλείας , οχήματα διοργάνωσης,  οχήματα έκτακτης ανάγκης, οχήματα καθαριότητας Δήμου Χαλκιδέων  και τα οχήματα τροφοδοσίας καταστημάτων .

3. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στις οδούς Μιαούλη , Τζιαρντίνι , Φαρμακίδου και την  Αγγελή Γοβιού από την 1 το μεσημέρι  και έως το πέρας της παρέλασης των καρναβαλιστών (υπολογίζεται περίπου στις  6:30 το απόγευμα).

4. Ολική Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αβάντων  έως Ιατρίδου από τις 12 το μεσημέρι έως  περίπου τις 11 το βράδυ. Ουσιαστικά πρόκειται για την πεζοδρόμηση της Αβάντων από το ύψος Αβάντων και Βύρωνος( με εκτροπή οχημάτων στην οδό Κουκούλη προς Νεοφύτου) . Επιτρέπετε η διέλευση των οχημάτων από τις καθέτους στην Αβάντων.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν τα εξής:

1. Δημιουργία δακτυλίου απαγόρευσης κυκλοφορίας , από ώρα 15: 30 που περικλείεται από τις οδούς  : Κώτσου , Παπαναστασίου, Νεοφύτου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, και Αγ. Γοβιού, εκτός από Ταξί , οχήματα ασφαλείας , οχήματα έκτακτης ανάγκης, οχήματα καθαριότητας Δήμου Χαλκιδέων , ταξί  και Αστικά .

2. Από τις ανωτέρω αναφερόμενες οδούς απαγορεύεται  η κυκλοφορία στις οδούς : Κώτσου, Κατσικογιάννη, Ρεγγούκου, Μιαούλη, Τζιαρντίνι, Φαρμακίδου, και Αγ. Γοβιού.

3. Απαγόρευση κυκλοφορίας στην οδό Λιάσκα  και Παπαστρατή ( στην οδό Παπαστρατή επιτρέπεται η διέλευση έως τα γήπεδα του Βούρκου που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης)

4. Παλαιά Γέφυρα: Διακοπή κυκλοφορίας από ώρα 15: 30 και ταυτόχρονος αποκλεισμός  με κιγκλιδώματα  του Πεζοδρομίου της Βόρειας πλευράς  της  . Από την ώρα αυτή και μετά στην γέφυρα θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο διέλευση πεζών.

5. ΚΑΝΗΘΟΣ: Απαγόρευση κυκλοφορίας  από ώρα 15: 30 στις οδούς :

Α) Μακαρίου ( από Γέφυρα έως Αριστοτέλους )

Β)  Αριστοτέλους ( από Μακαρίου έως Λουκιανού Καρώνη)

Γ) Μονοδρόμηση  Λεωφ. Καραμανλή  από παλαιά Γέφυρα έως Διασταύρωση με Νικοδήμου με κατεύθυνση προς Ριτσώνα . Σημείωση κατά το διάστημα αυτό θα δέχεται ροές από τις οδούς Θηβών και Λουκιανού Καρώνη.

 Δ) Θηβών ( από το ύψος της Νικοδήμου)

Σημείωση: Η ροή των οχημάτων από Κάνηθο θα πρέπει να γίνεται μέσω Γλύφας και Υψηλής Γέφυρας

Θέσεις Στάθμευσης θα δημιουργηθούν στις παρακάτω περιοχές:

ΚΑΝΗΘΟΣ: Κλειστό Κανήθου και περιμετρικά των οδών αυτού, Ιχθυόσκαλα, οδός Μακαρίου μέχρι ροδιές, σταθμός ΟΣΕ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Έναντι διοικητηρίου και περιμετρικά των οδών αυτού προς εγκαταστάσεις τένις, Ορέστη Μακρή, ΚΤΕΛ, Πάρκο Λαού, Κολυμβητήριο, Πάρκο Βούρκου και ποδηλατόδρομο προς καρνάγια, γήπεδα Βούρκου.

Τουριστικά Λεωφορεία : Σε χώρο που θα υποδείξει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, μετά την αποβίβαση / επιβίβαση των επιβατών σε καθορισμένο σημείο.


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper