Η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, αποκαλύπτεται: Θυμάται όταν χόρευε με Ρέμο και Ρουβά!

Η γυναίκα του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, αποκαλύπτεται: Θυμάται όταν χόρευε  με Ρέμο και Ρουβά!

Όταν, μοιραία, έκλεισε ο κύκλος του πρωταθλητισμού δεν τελείωσε και η καριέρα της Ολγας Πηλιάκη. Από τη ρυθμική γυμναστική πέρασε εύκολα στον επαγγελματικό χορό και τη showbiz,πλαισιώνοντας σταρ όπως οι Αντώνης Ρέμος,Αννα Βίσση και Σάκης Ρουβάς

Στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, το 2008, η Ολγα Πηλιάκη ένιωσε ότι έφτασε στο αποκορύφωμα της αθλητικής της σταδιοδρομίας. Η εθνική ομάδα του ανσάμπλ στη ρυθμική γυμναστική κατετάγη όγδοη, όμως για την Ολγα ήταν το τέλος μιας διαδρομής γεμάτης διακρίσεις και επιτυχίες. Υπήρξε πρωταθλήτρια της ρυθμικής στο ατομικό και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο γνωστές Ελληνίδες γυμνάστριες όλων των εποχών. Πρωταθλήτρια Ελλάδας αλλά και Ευρώπης, η Ολγα Πηλιάκη μονοπωλούσε επί πολλά χρόνια τις υψηλές επιδόσεις και τα τρόπαια, άλλοτε με τις κορίνες και άλλοτε με τις κορδέλες στα χέρια. Εχοντας αλλάξει το πεδίο της δραστηριότητάς της, σήμερα διαπρέπει σε γνωστά κέντρα διασκέδασης πλαισιώνοντας με τον χορό της κάποιους από τους μεγαλύτερους Ελληνες σταρ. «Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Κίνας κρέμασα τα αθλητικά μου παπούτσια καθότι είχα αρχίσει να μεγαλώνω και είχα αγγίξει στον χώρο του αθλητισμού οτιδήποτε είχα ονειρευτεί», λέει η Ολγα Πηλιάκη και συνεχίζει: «Η γυμναστική απαιτούσε θυσίες και καθώς εγώ την υπηρετούσα από παιδί, είχα πλέον κουραστεί. Θέλησα λοιπόν να ακολουθήσω μια άλλη πορεία. Εμαθα ότι ο Αντώνης Ρέμος ζητούσε χορεύτριες και με την άγνοια της πρωτάρας πήγα στην οντισιόν. Είχα τρελό άγχος εφόσον ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και τον συγκεκριμένο χώρο δεν τον γνώριζα. Επειδή όμως ο αθλητισμός με έχει μάθει να ιδρώνω τη φανέλα διεκδικώντας την πρωτιά, τελικά κατόρθωσα να συμπεριληφθώ στην ομάδα του».

 

Εκτοτε, όποτε ο Αντώνης Ρέμος κάνει πρόγραμμα τον ακολουθεί και η Ολγα Πηλιάκη. Φέτος λαμβάνει μέρος στη μουσική παράσταση «Ενας ή Κανένας» με την Αννα Βίσση, ενώ συμπρωταγωνιστεί με τον Σάκη Ρουβά στην πιο πρόσφατη τηλεοπτική διαφήμιση που έκανε για φρυγανιές.
 
«Τα πλάνα μου στη συγκεκριμένη διαφημιστική δουλειά δεν είναι πολλά, αλλά η εμπειρία ήταν μοναδική. Με τον Σάκη έχουμε συνεργαστεί και παλαιότερα και ομολογώ ότι περνώ πάντα υπέροχα μαζί του. Παρόλο που είναι σταρ, είναι εξαιρετικά απλός και υπερβολικά δοτικός με τους συνεργάτες του, γι’ αυτό και θεωρώ τύχη το να δουλέψω μαζί του», επισημαίνει η Ολγα Πηλιάκη.

Επίσης, έχει χορέψει σε πολλά βιντεοκλίπ τραγουδιών διαφόρων γνωστών καλλιτεχνών, από του Σάκη Ρουβά έως της Ελένης Φουρέιρα, έχει κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε συναυλίες, ενώ έχει πάρει μέρος στα πιο πολυδιαφημισμένα προγράμματα της ελληνικής νύχτας. «Η ζωή μου πια είναι τελείως διαφορετική από αυτή που έκανα όταν ήμουν αθλήτρια», παραδέχεται η Ολγα και συνεχίζει: «Τότε δεν ξενυχτούσαμε, είχαμε συνεχώς το άγχος της ζυγαριάς και κάναμε πολλές θυσίες. Την εποχή του πρωταθλητισμού ούτε που μπορούσα να φανταστώ ότι κάποτε θα βρισκόμουν στον χώρο του θεάματος. Μεγαλώνοντας όμως είναι λογικό να αλλάζουν οι απόψεις, οι επιλογές και οι προτεραιότητες. Από αλλού ξεκινάς κι αλλού η ζωή σε πάει».

Ο γάμος και το όνειρο της υποκριτικής

Πριν από περίπου δύο χρόνια η Ολγα Πηλιάκη μέσω κάποιας κοινής παρέας γνωρίστηκε με το μοντέλο Στέλιο Χανταμπάκη. Η γνωριμία τους υπήρξε καρμική, γι’ αυτό και προτού συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης παντρεύτηκαν. «Οταν γνωριστήκαμε καλύτερα με τον Στέλιο αντιλήφθηκα ότι είχα βρει τον άνθρωπό μου» λέει η Ολγα, εξηγώντας ότι «ένιωσα ηρεμία και σιγουριά κι αυτό με έκανε να προχωρήσω με σβελτάδα στις επιλογές μου. Ο γάμος αλλά και το παιδί μας, που τώρα είναι τεσσάρων μηνών, ήρθαν σαν λογική συνέπεια».

 

Η μητρότητα δεν απομάκρυνε την Ολγα από τα επαγγελματικά της σχέδια καθώς, όπως λέει η ίδια, «βρέθηκα εκτός εργασίας τους μήνες που ήμουν έγκυος, κατόπιν όμως επέστρεψα σχετικά γρήγορα. Το γεγονός ότι συμμετέχω σε ένα σχήμα που ξεκινά αλλά και τελειώνει νωρίς με διευκολύνει αφάνταστα. Αντώνης και Σάκης με ρωτούν συχνά τι κάνει το παιδί μου και για το πώς τα φέρνω βόλτα με τις υποχρεώσεις μου. Με τον Σάκη, ο οποίος είναι πολύτεκνος, μιλάμε συχνά για τα παιδιά μας και ανταλλάσσουμε απόψεις. Είναι πολύ στοργικός πατέρας».Οταν η Ολγα λείπει από το σπίτι τη φροντίδα του παιδιού της αναλαμβάνει ο σύζυγός της. «Οι άνδρες βοηθούν πλέον στο μεγάλωμα των παιδιών. Εάν δεν γινόταν αυτό, δεν θα μπορούσα να δουλέψω. Ευτυχώς που ο Στέλιος είναι ήρεμος και διαθέτει πια την εμπειρία ώστε να διαχειρίζεται οποιαδήποτε κατάσταση με τον γιο μας. Θα μου ήταν αδιανόητο να εγκαταλείψω το παιδί μου σε κάποιον ξένο», λέει η Ολγα.

 

Δεδομένου ότι ο άνδρας της περιτριγυρίζεται από μοντέλα, η αυτονόητη ερώτηση που της κάνουμε έχει να κάνει με τη ζήλια και την ανασφάλεια. Η Ολγα όμως απαντά εντελώς αυθόρμητα πως «όταν ζηλεύεις, παύεις να περνάς καλά. Παντρεύτηκα έναν άνδρα που είναι ωραίος έχοντας πλήρη συναίσθηση της δουλειάς του. Αλλωστε εκείνος δεν μου έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα να ανησυχήσω για οτιδήποτε».

 

Η Ολγα Πηλιάκη ζει μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τον άνδρα της και το γιο της και ονειρεύεται τη στιγμή που η οικογένειά της θα μεγαλώσει κι άλλο. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, επιθυμεί να προστεθούν στην ατζέντα της κι άλλα πράγματα: «Πολλοί είναι αυτοί που με ρωτούν ποια είναι τα κοινά σημεία μεταξύ του μόντελινγκ και του αθλητισμού. Είναι οι θυσίες, η προσπάθεια, ο αγώνας να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Το μόντελινγκ είναι πρωταθλητισμός, αλλά ταυτόχρονα ο πρωταθλητισμός σου ανοίγει ορισμένες φορές την πόρτα της μόδας. Υπάρχουν πολλοί αθλητές οι οποίοι κατά καιρούς έχουν πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ραπτικής. Η μόδα μού αρέσει, αλλά δεν θα μπορούσα να την κάνω επάγγελμα, νομίζω ότι μου ταιριάζει περισσότερο ο κόσμος της τέχνης, γι’ αυτό και μην παραξενευτείτε αν σύντομα με δείτε να πρωταγωνιστώ σε κάποιο μιούζικαλ, κάτι που είναι και το κρυφό όνειρο της ζωής μου».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper