Ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO βρήκε τραγικο θάνατο με το πολυτελές αυτοκίνητο. Έτρεχε με 300 χλμ.

Ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO βρήκε τραγικο θάνατο με το πολυτελές αυτοκίνητο. Έτρεχε με 300 χλμ.

Θλίψη: Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει τα συναισθήματα της κοινής γνώμης από την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν ακαριαία ο γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo, ένας φίλος του, μια 33χρονη μητέρα και το μόλις 3 ετών παιδί της.

Ακόμα παραμένει άγνωστο πώς ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, όμως το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης κόβει την ανάσα. Πληροφορίες λένε μάλιστα οτι έτρεχε με πάνω απο 280 χιλιόμετρα.

Σε αυτό, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί μπαίνει με απίστευτη ταχύτητα μέσα στο χώρο του πάρκινγκ και καρφώνεται πάνω στο σταθμευμένο Honda, αρπάζοντας αμέσως φωτιά. Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το σταθμευμένο αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση με την 33χρονη γυναίκα και το αγοράκι της να βρίσκουν ακαριαίο θάνατο.

Ο φίλος του 24χρονου Γιώργου Βακάκη που ήταν συνοδηγός εκτοξεύτηκε έξω από την Porsche, ενώ ο νεαρός απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του μικρού αγοριού, που πετάχτηκε έντρομος από την τουαλέτα και δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Ακολούθησαν σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία, καθώς είδε μπροστά στα μάτια του να ξεκληρίζεται ολόκληρη η οικογένειά του και μάλιστα την ώρα που το αυτοκίνητό τους ήταν σταθμευμένο σε προφυλαγμένο υποτίθεται χώρο.

 Τα ερωτήματα πλέον που πρέπει να απαντήσει η Τροχαία πολλά. Ήταν λάθος του οδηγού; Έφταιξε η υπερβολική ταχύτητα, εμφανίστηκε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα; Όλα αυτά τα ερευνά η Τροχαία, ώστε να ρίξει φως στην απίστευτη αυτή τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κληρονόμος, απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδαζε στην Αμερική και εργαζόταν ήδη στην εταιρία.

Μαζί με το φίλο του πήγαιναν στην Αράχωβα για να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα, μια εκδρομή όμως που έμελλε να είναι μοιραία για τον διάδοχο της μεγάλης αυτοκρατορίας παιχνιδιών.

Η οικογένειά του βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, ενώ ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι ο 24χρονος ξεψύχησε λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις κεντρικές αποθήκες της Jumbo στην Εθνική οδό.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper