Γραφτείτε σε αυτό το σάιτ και μείνετε στις καλύτερες σουίτες του κόσμου !

  • 05/03/2017 - BLOG
  • |

Γραφτείτε σε αυτό το σάιτ και μείνετε στις καλύτερες σουίτες του κόσμου !

Μπορεί σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, να πιστεύετε ότι είναι αδύνατο να κάνετε κράτηση για τις πιο πολυτελείς και ακριβές σουίτες ξενοδοχείων στον κόσμο, όπου είναι συνήθως κατειλημμένες από VIP επισκέπτες και διασημότητες. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απόλυτα αληθές.

Το σάιτ Suiteness δίνει πρόσβαση στα μέλη του να κάνουν κράτηση σε πάνω από 20.000 από τις πιο αριστοκρατικές και ακριβές σουίτες σε μητροπόλεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Λονδίνου, του Λας Βέγκας, της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες.

Η εταιρεία μάλιστα συνεργάζεται με κορυφαία ξενοδοχεία, όπως το Four Seasons, το Park Hyatt, και το Shangri-La, με πάνω από τα μισά από τα δωμάτια να διατίθενται αποκλειστικά για τα μέλη του Suiteness.

Ο διευθύνων σύμβουλος Robbie Bhathal είπε στο Business Insider ότι τα πολυτελή ξενοδοχεία συνήθως δεν προσφέρουν πλέον αποκλειστικά τα δωμάτιά τους σε εκκεντρικές ιστοσελίδες κρατήσεων, κάνοντας το Suiteness μοναδικό, καθώς λειτουργεί μόνο για μέλη της πλατφόρμας, έτσι ώστε τα ξενοδοχεία να «ξέρουν ότι είναι ο σωστός τύπος πελάτη».

«Τα ξενοδοχεία δεν θέλουν να τους δίνουν υψηλές παροχές. Είναι σαν να βάζουμε μια αντιπροσωπεία της Toyota δίπλα σε μια αντιπροσωπεία της Porsche», είπε.

Πρόσθεσε ότι το Suiteness στοχεύει σε νέες οικογένειες, σε όσους κάνουν κρατήσεις για ειδικές περιστάσεις καθώς και σε ανθρώπους με υψηλότερο διαθέσιμο εισόδημα.

Σύμφωνα με το TechCrunch, οι περισσότερες σουίτες των ξενοδοχείων είναι κατειλημμένες μόνο το 20% όλου του χρόνου, πράγμα που σημαίνει ότι το Suiteness έχει πρόσβαση σε πολυτελείς σουίτες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνώριζαν καν ότι υπήρχαν ή ότι ήταν δυνατό να κάνουν κράτηση.

«Έχουμε δεκαπλάσια αύξηση μελών τον τελευταίο χρόνο», δήλωσε ο Bhathal. «Πραγματικά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι σε μια αγορά που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή. Κάνουμε κάτι μοναδικό και θέλουμε να το χτίσουμε με το σωστό τρόπο».

we-tried-it-out-in-london-to-see-how-the-experience-compares-to-a-normal-hotel-stay.jpg

Το Business Insider έκανε μια δοκιμή στην υπηρεσία.

Δείτε παρακάτω πως είναι σαν να χρησιμοποιείτε το σάιτ Suiteness και να νιώσετε σαν αστέρι σε μια από τις παγκοσμίως πιο πολυτελείς σουίτες, με μπάτλερ και ιδιωτικό θυρωρείο.

πηγή protothema.gr

ηηξξη

the-glamour-started-in-the-entrance-way-which-featured-a-roaring-fireplace-and-roses-for-valentines-day

-and-carried-through-to-a-bright-atrium-with-a-stunning-chandelier

in-the-reception-area-a-friendly-team-checked-us-in-and-introduced-us-to-our-butler-christian-yes-many-top-suites-come-with-a-butler

a-bottle-of-laurent-perrier-champagne-fresh-fruit-and-chocolates-awaited-us-on-arrival

the-plush-905-square-foot-room-was-incredibly-spacious-for-two-people

for-those-who-need-even-more-space-penthouses-are-also-an-option-such-as-the-musicians-penthouse-at-the-corinthian

however-some-rooms-on-suiteness-like-the-corinthias-hamilton-penthouse-come-with-their-own-private-rooftop-terrace-featuring-a-pool-or-a-hot-tub

the-main-marble-bathroom-had-underfloor-heating-a-rain-shower-a-separate-toilet-room-and-a-bathtub-with-a-built-in-tv-and-floating-remote

before-dinner-we-checked-out-the-hotels-espa-life-spa-suiteness-bookings-give-you-access-to-all-of-the-hotels-facilities-which-in-this-case-were-pretty-great

the-team-had-also-helped-us-book-a-table-for-dinner-at-the-hotels-restaurant-massimo


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper