Ο νικητής του Rising Star αποκαλύπτεται: " Το ήθελα να κερδίσω αλλά δεν το πίστευα " !

Ο νικητής του Rising Star αποκαλύπτεται:  Το ήθελα να κερδίσω  αλλά δεν το πίστευα  !

Ο μεγάλος νικητής του «Rising Star» του ΑΝΤ1  δίνει στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρόφτη την πρώτη του συνέντευξη μετά τη μεγάλη του νίκη και εξηγεί πως η επιτυχία του είναι ένα ακόμη εφόδιο στην πορεία του για να κατακτήσει τα όνειρά του.

Στο ξεκίνημα του τελευταίου live, είχες την κρυφή ελπίδα μέσα σου ότι θα κέρδιζες;

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το ήθελα, αλλά δεν το πίστευα. Όσο κι αν θέλεις κάτι, οφείλεις να είσαι και ρεαλιστής στο τέλος. Καλά είναι τα όνειρα, αλλά η πραγματικότητα πολλές φορές μας διαψεύδει.

Όχι, όμως, στην περίπτωσή σου… Όλοι είδαμε τι συνέβαινε τις προηγούμενες βδομάδες με σένα…

Κοίτα, όσοι μείναμε μέχρι τον τελικό ήμασταν πολύ καλοί. Θεωρητικά, θα μπορούσαμε όλοι να ήμασταν οι νικητές. Ο καθένας στο είδος του ήταν μοναδικός. Άλλωστε, όπως είδατε όλοι, δεν υπήρχαν φαβορί, το αποτέλεσμα κρίθηκε στους δεκαδικούς αριθμούς: 72,2 ο Καρυστινός, 72,8 εγώ. Θα μπορούσε, λοιπόν, να ήταν εκείνος ο νικητής. Ελάχιστη διαφορά ψήφων έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Όσο ήσουν στο παιχνίδι, έκανες φίλους;

Ναι, πολλοί συμπαίκτες μου έγιναν φίλοι μου και τους εκτιμώ πολύ. Όπως τον Σωτήρη τον Καρυστινό, που ήμασταν μαζί ως το τέλος. Ειδικά η Έλενα Παναγιωτίδου είναι εγώ στο θηλυκό. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη. Τη θαυμάζω και την αγαπώ.

Θα κρατήσεις πιστεύεις επαφή με τον coach σου;

Ο Χρήστος Μάστορας από την αρχή με έβλεπε και με αντιμετώπιζε σαν τον μικρό του αδερφό. Με πολλή αγάπη! Με ξάφνιασε ευχάριστα. Εννοείται πως θα κρατήσουμε επαφή και θα κάνουμε και παρέα εκτός παιχνιδιού. Οι αληθινές σχέσεις κρατούν και εκτός κάμερας.

Θα τον «αντάλλασσες» με τον Αντώνη Ρέμο που τόσο πολύ θαυμάζεις;

Τον κύριο Ρέμο τον θαυμάζω απεριόριστα. Ωστόσο, δεν θα άλλαζα με τίποτα τον Χρήστο, ήταν εξαιρετικός μαζί μου! Όχι. Αφού κάναμε αυτό που κάναμε μαζί, δεν θα έκανα τίποτα διαφορετικό. Την επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις ποτέ. Ό,τι έγινε ήταν για να γίνει και ήταν για το καλό μου. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper