Οργισμένη αντίδραση για την επίθεση με όπλο σε οδηγό απορριμματοφόρου

Οργισμένη αντίδραση για την επίθεση με όπλο σε οδηγό απορριμματοφόρου

Οργισμένη ανακοίνωση της προέδρου του Συλλόγου Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Ταμία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., κας Μαρίας Παπαδοπούλου [φωτο, πρώτη από αριστερά], με αιτία την επίθεση με ισχυρό αεροβόλο όπλο, σε οδηγό απορριμματοφόρου του δήμου, από άγνωστο ή αγνώστους, που αν η "τύχη" δεν ήταν σύμμαχος, ενδεχόμενα οι συνέπειες να ήταν σοβαρότερες.

Η κα. Παπαδοπούλου, εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, στη σχετική με το γεγονός ανακοίνωση, κάνει λόγο για «αναίτια» και «απρόκλητη» επίθεση σε βάρος του ανυποψίαστου δημοτικού υπαλλήλου, επισημαίνοντας πως, «οι εργαζόμενοι των Δήμων δεν είναι αναλώσιμο είδος...!».

Στην ίδια ανακοίνωση, κάνει γνωστό ότι, ο Σύλλογος Εργατοϋπαλλήλων θα ζητήσει διερεύνηση του γεγονότος από τις αρμόδιες Αρχές, «προκειμένου να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθεί αρμοδίως ο υπεύθυνος που θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου μπορεί να είναι έρμαια και μέσα ικανοποίησης ψυχικά άρρωστων και ανισόρροπων ανθρώπων».

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«"Οι εργαζόμενοι των Δήμων δεν είναι αναλώσιμο είδος...!"

Απρόκλητη και αναίτια επίθεση, πιθανόν από ισχυρό αεροβόλο όπλο,  με την οποία κινδύνεψε σοβαρά η σωματική του ακεραιότητα, δέχθηκε οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου μας κατά την ώρα αποκομιδής απορριμμάτων.

Το περιστατικό συνέβη εχθές Δευτέρα (24 Απριλίου 2017) λίγο μετά τις 19.30 στην διασταύρωση των οδών Επτανήσου και Πελοποννήσου στην Αργυρούπολη με το όχημα σταματημένο να περιμένει την αποκομιδή των κάδων ενώ παράλληλα δεχόταν βολή στο τζάμι του συνοδηγού θρυμματίζοντας το κρύσταλλο που από τύχη δεν τραυμάτισε τον οδηγό.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την νοσηρή αυτή ενέργεια, για την οποία, ο Σύλλογος Εργατοϋπαλλήλων θα ζητήσει διερεύνηση των πραγματικών περιστατικών από τις αρμόδιες αρχές, προκειμένου να αποκαλυφθεί και να τιμωρηθεί αρμοδίως ο υπεύθυνος που θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου μπορεί να είναι έρμαια και μέσα ικανοποίησης ψυχικά άρρωστων και ανισόρροπων ανθρώπων.

Είναι η ώρα, επιτέλους, να γίνει κατανοητό στην κοινή γνώμη ότι οι Υπάλληλοι της Καθαριότητας επιτελούν δύσκολο και σημαντικό έργο, αντιμετωπίζοντας πλήθος αντίξοων συνθηκών και εκθέτοντας τους εαυτούς τους  καθημερινά σε κινδύνους που δυστυχώς, από ότι αποδεικνύεται, μπορεί να είναι και πέραν πάσης λογικής.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ  ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ όπως και σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΙΔΟΣ και  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ σε κανένα να μας αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο. 

 

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Παπαδοπούλου Μαρία

Η Γ. Γραμματεας

Καραμήτρου Έρη»

 


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper