Λάουρα Νάργες: " Θα ήθελα ο νικητής του Survivor να είναι γυναίκα " ! Η σέξι φωτογράφησή της !

Λάουρα Νάργες:  Θα ήθελα ο νικητής του Survivor να είναι γυναίκα  ! Η σέξι φωτογράφησή της !

Έπειτα από τρίμηνη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο, η Λάουρα  έδειχνε ευτυχισμένη που επέστρεψε και έκπληκτη από την τελευταία φήμη περί φλερτ με το συμπαίκτη της στην ομάδα των διασήμων, Κώστα Κοκκινάκη. «Παιδιά, τι λέτε;» απάντησε στην πολυπληθή ομάδα δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο Ελευθέριος Βένιζελος, «δεν έχω διαβάσει τίποτα, δεν έχω ανοίξει τίποτα! Το μόνο που έχω κάνει από το κινητό είναι που το άνοιξα και επικοινώνησα με τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτό τώρα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη, να σας πω την αλήθεια».

Σε ό,τι αφορά την αμοιβή της, την οποία δημοσιεύματα προσδιόριζαν στα 25.000 ευρώ, η 26χρονη δεν θέλησε να απαντήσει τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο μόνος που έλειπε κατά την υποδοχή της ήταν ο Μιχάλης Μουρούτσος. Βέβαια, το αυστηρό δημόσιο προφίλ που διατηρεί ο Ολυμπιονίκης σε καμία περίπτωση δεν θα του επέτρεπε να βρίσκεται εκεί.

Η χαμογελαστή Λάουρα διακρίθηκε στο παιχνίδι για την up tempo διάθεσή της, την αθωότητα και την ειλικρίνειά της, αλλά και το γεγονός πως έκανε κοτσιδάκια σε οποιαδήποτε διαθέσιμη τούφα. Χλευάστηκε από σημαντική μερίδα των φανατικών τηλεθεατών του ριάλιτι επιβίωσης για τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα. Βέβαια, η Λάουρα, μέχρι να αποχωρήσει από το Survivor, είχε περισσότερες νίκες από τον Γιάννη Σπαλιάρα – και φυσικά έχει ξεπεράσει κι άλλους παίκτες που αποχώρησαν νωρίτερα από εκείνη. Τα sites με την παραμικρή αφορμή ασχολούνταν μαζί της, προφανώς γιατί ήταν ένα από τα πρόσωπα που «πουλούσαν», ενώ στα social media γίνονταν πολύ συχνά trend.

Η επιστροφή της στην Αθήνα τη βρίσκει εννέα κιλά ελαφρύτερη, που ίσως και να είναι παραπάνω χωρίς τις επιπλέον τρίχες που χρησιμοποιήθηκαν για την κόμη-υπερπαραγωγή. «Την πρώτη ημέρα παρήγγειλα ομελέτα. Μου έστριψε εκεί και έγινα της υγιεινής διατροφής. Πριν από το Survivor έτρωγα και σαβουρίτσες, είχα ένα θέμα ιδίως με τη σοκολάτα. Χθες είχα πατάτα τηγανητή μπροστά μου και δεν την έφαγα, δεν με τράβηξε» δήλωσε στο Survivor Πανόραμα, καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη. «Αυτά τα εννέα κιλά δεν θέλω να τα ξαναπάρω, ήθελα τόσο πολύ να αδυνατίσω. Είχα κάνει δίαιτα πολλές φορές, αλλά τα τελευταία χρόνια –ίσως να είναι και ψυχολογικό αυτό– ήταν τόσο μπλοκαρισμένος ο οργανισμός μου που δεν γινόταν… Να τρώω καροτάκια και λαχανάκια και μέσα σε δύο εβδομάδες να έχω χάσει –ζήτημα– ένα κιλό» δήλωσε η ξανθιά παίκτρια των Διασήμων. «Μου είπαν από την παραγωγή πως ήμουν η μόνη παίκτρια που είχε φάει τόσο λίγο βγαίνοντας από το παιχνίδι. Φοβόμουν μην πειραχτεί το στομάχι μου, γιατί μια φορά σε ένα έπαθλο έφαγα πολύ και έκανα εμετό» εξομολογήθηκε.

Όσο για τα περί «ειδυλλίου» με τον Κώστα Κοκκινάκη, εκείνη, αφού τράβηξε τις κοτσίδες της, έσπευσε να διαψεύσει ρητά και κατηγορηματικά οποιοδήποτε τέτοιο σενάριο. «Ο Κοκκινάκης έχει απίστευτο χιούμορ. Ο Χρα (σ.σ. Χρανιώτης), που έχει συναντήσει πολύ κόσμο στη ζωή του, έχει πει πως τον κατατάσσει μέσα στους πέντε πιο αστείους ανθρώπους που έχει γνωρίσει».

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό για τους τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, τόνισε πως «Νόμιζα πως θα έμενα ένα μήνα το πολύ… Τελικά έμεινα παραπάνω» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ αστειεύτηκε και με όσα διδάχτηκε μέσα στο παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενη για τα καινούρια πράγματα που είδα, για το γεγονός πως κουτσά στραβά μπορώ να ανοίξω κι εγώ μια καρύδα με το τσεκούρι».

laoura narges people 206 (1)

Εκείνο που θα της λείψει είναι ο τρόπος ζωής στον Άγιο Δονίνικο. «Θα μου λείψει η υγιεινή ζωή σε ένα φυσικό περιβάλλον. Να κοιμάσαι και να ξυπνάς με τον ήχο της θάλασσας. Αυτή η υγεία που αποπνέει το περιβάλλον αυτό και τη νιώθεις στην κάθε ανάσα που παίρνεις» δήλωνε η Λάουρα λίγο μετά την αποχώρησή της από το Survivor, ενώ σε άλλο σημείο έκανε χιούμορ τονίζοντας πως «θα μου λείψουν τελικά και τα αγωνίσματα… Όποτε θα βλέπω παγκάκι από εδώ και πέρα, θα το περνάω από πάνω».

Η αλήθεια είναι πως σε κόντρες και εντάσεις δεν μπλέχτηκε, κάτι που εκτιμήθηκε και από το τηλεοπτικό –και τουιτερικό– κοινό. «Αισθάνομαι πλήρης σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, γιατί δεν έχω κάποιον ανοιχτό λογαριασμό με κάποιον παίκτη. Δεν έχω κρύψει τα συναισθήματά μου σε κανέναν παίκτη, εκδηλωνόμουν πάντα.

«Θα ήθελα να νικήσει γυναίκα»

«Ο Survivor θα πρέπει να έχει ένα συνδυασμό γνωρισμάτων. Να είναι καλός στα αγωνίσματα, όχι απαραίτητα τέλειος, να είναι εντάξει στη συμβίωση και να μπορεί να προσφέρει. Είναι περισσότερο όμως κομμάτι της ψυχολογίας, κατά πόσο δηλαδή μπορείς να διαχειριστείς τον εαυτό σου ευρισκόμενος σε δύσκολες καταστάσεις, έχοντας και συμπαίκτες που περνούν εξίσου δύσκολα και είναι μακριά από τους αγαπημένους τους. Το Survivor είναι εντελώς εγκεφαλικό. Θα ήθελα νικητής να αναδειχτεί γυναίκα. Είμαι ανάμεσα σε τρεις: την Ελισάβετ, τον Κώστα και τον Κωνσταντίνο. Είναι όλοι από τους Μαχητές, ε; Πλέον η έννοια του Survivor έχει αλλάξει λίγο για εμένα, το πάω παραπέρα πλέον, στην πραγματική ζωή… Όλοι είμαστε Survivor».

Η υψοφοβία

Η Λάουρα δεν προκάλεσε ποτέ τους τηλεθεατές με τη συμπεριφορά της προς τους συμπαίκτες της. Ο μόνος λόγος για τον οποίο της έχει επιτεθεί μερίδα των τηλεθεατών μέσω των social media ήταν όταν έπρεπε να διαγωνιστεί σε αγώνισμα που είχε δοκιμασία σε ύψος ή σε κάτι άλλο πολύ extreme για τα δεδομένα της. «Έχετε δει να παθαίνω μία φορά κρίση πανικού, αλλά η αλήθεια είναι πως έχει ξανασυμβεί, απλά μπορεί η παραγωγή του παιχνιδιού να ήθελε να με προστατεύσει» δήλωσε μεταξύ άλλων η 26χρονη στην Ελεονώρα Μελέτη. «Ναι, φοβάμαι τα ύψη, αλλά ήταν και κάποια πράγματα που αισθανόμουν εκεί, πως δεν θα με κρατούσαν τα χέρια μου, θα έπεφτα και θα χτυπούσα, για παράδειγμα. Ίσως και να ήταν ένα βαθύτερο ψυχολογικό θέμα, πως δεν θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Ακόμη και στο zip line ακολούθησα τη συμβουλή της Σόφης, να κοιτάζω προς τη θάλασσα και όχι κάτω, ώστε να μη συνειδητοποιώ πως είμαι κρεμασμένη στη μέση του πουθενά». Η Ελεονώρα τη ρώτησε αν φοβόταν όταν έκανε ρεπορτάζ σε στιλ αποστολών για το Πρω1νό και η Λάουρα απάντησε πως «εννοείται πως φοβόμουν». Και θύμισε στην παρουσιάστρια πως «ακόμη και στο Dancing φοβόμουν τα lifts».

Η απόφαση να πάει στο Survivor και η παραίτηση

Όταν στις αρχές Ιανουαρίου τής έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, εκείνη το είδε σαν μια μοναδική πρόκληση, μια ευκαιρία που σου δίνεται για μια φορά στη ζωή. «Μου τηλεφώνησε ένα απόγευμα και μου είπε πως ήρθαν σε επαφή μαζί της από το ΣΚΑΪ και της πρότειναν να πάει στο Survivor. Εγώ είχα μείνει άναυδος» διηγείται στο People φιλικό της πρόσωπο και προσθέτει «τρία ήταν τα πράγματα που φοβόταν εξαρχής: τα φίδια, οι αράχνες και τα ύψη». Ακολούθησαν πολλά ραντεβού με την παραγωγή του Survivor «που γίνονταν για να σιγουρευτεί η ίδια πως μπορεί να αντεπεξέλθει στις κακουχίες του παιχνιδιού». Υπήρξε όμως κι ένα γεγονός που την έκανε να είναι 100% σίγουρη για την απόφασή της να φύγει για την παραλία των Διασήμων. «Δέκα ημέρες πριν πάρει την τελική της απόφαση, άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι της. Η Λάουρα εκείνη την εποχή ήταν σε άσχημη ψυχολογική διάθεση και έψαχνε διαφυγή από όλο αυτό και ο Άγιος Δομίνικος φάνταζε ως η ιδανική επιλογή» δηλώνει στο People άτομο από το στενό φιλικό της κύκλο.

Πριν φύγει, όμως, έπρεπε να ρυθμίσει και μία ακόμη εκκρεμότητα ουσίας. «Η Λάουρα δούλευε στο τμήμα μάρκετινγκ της εκδοτικής εταιρίας του ΑΝΤ1. Ενημέρωσε έγκαιρα τη διεύθυνση πως αποδέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ και παραιτήθηκε, σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού. Πήρε μεγάλο ρίσκο για να πάει στο παιχνίδι, αφού δεν αφήνεις εύκολα στις ημέρες μας μια θέση εργασίας» εξιστορεί κολλητή της φίλη.

mouroutsos narges

Το Μέντεν, η σταδιοδρομία και ο χαμός του πατέρα της

«Στα χαρτιά είμαι Γερμανίδα, στην καρδιά Ελληνίδα και στο μυαλό Πόντια» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People. Το «ποντιακό μυαλό» ακολουθεί τις ελληνικές ρίζες της, που καταλήγουν στο χωριό Λιθότοπο, τόπο καταγωγής της μητέρας της, Ράνιας. Γεννημένη στο Μέντεν της Γερμανίας, από μικρή έδειχνε ιδιαίτερη κλίση στο χορό και στα 14 της άφησε την ομάδα βόλεϊ και τα κορτ του τένις για να χορεύει hip hop σε μια σχολή χορού, προς απογοήτευση του γυμναστή πατέρα της, Gerd Narjes, που ήθελε να τη δει αθλήτρια. Η εφηβική της επανάσταση κορυφώνεται στα 17 της, όταν έρχεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στο So U Think U Can Dance.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε την επόμενη χρονιά, από το MAD, παρόλο που ήταν ακόμη μαθήτρια λυκείου. Ακολούθησε σπουδές σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και έπειτα βρέθηκε στην ΕΡΤ. Επόμενοι σταθμοί της ήταν το Όλα του Θέμου Αναστασιάδη και το Πρω1νό – ενώ παράλληλα σπούδαζε για να πάρει πτυχίο business marketing, όπου έχει πάρει και υποτροφία. Της απομένουν λίγα μαθήματα ακόμη, που δεν τα έδωσε λόγω της συμμετοχής της στο Survivor.

Τη σεζόν που ήταν μέλος της ομάδας του Πρω1νού, δύο χρόνια πριν δηλαδή, βίωσε την πιο δυσάρεστη εμπειρία της ζωής της, το χαμό του πατέρα της. «Δεν ήμουν εκεί να τρέξω για εκείνον, ήμουν 3.000 χιλιόμετρα μακριά» εξιστορεί δακρυσμένη σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. «Μου ήταν δύσκολο ακόμη και να πακετάρω. Σκεφτόμουν “θα πάρω και μαύρα ρούχα μαζί μου;”. Και τα βλέπω κρεμασμένα στη γωνία και μου απαντώ “Όχι, δεν θα τα πάρεις, δεν χρειάζεται”. Όταν προσγειώθηκα, πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Καταλάβαινε πως ήμουν δίπλα του. Είχα φτάσει την Τετάρτη και το απόγευμα της Παρασκευής έδειξε σημάδια βελτίωσης. Το πρωί του Σαββάτου τον χάσαμε μέσα από τα χέρια μας». Μάλιστα, τότε ήταν και η μόνη στιγμή που σκέφτηκε να φύγει από την Ελλάδα και να επιστρέψει στη Γερμανία. Το μόνο πράγμα που ήθελα ήταν να είμαι στο παιδικό μου δωμάτιο και να κλαίω όλη μέρα». Στην ίδια συνέντευξη τόνισε πως τον νιώθει συνεχώς κοντά της, «του μιλάω, εμφανίζεται στον ύπνο μου, όταν περάσω από μια εκκλησία, θα του ανάψω κεράκι. Εννοείται πως μου λείπει, πως θέλω να τον έχω μαζί μου, αλλά ξέρω πως είναι καλά εκεί που είναι».

Όμως η ζωή συνεχίζεται και τα τελευταία δυόμισι χρόνια εκείνος που της την έχει ομορφύνει είναι ο Ολυμπιονίκης του Tάε Kβον Ντο, Μιχάλης Μουρούτσος. Μάλιστα, σε μια σπάνια κίνηση που δεν μας έχει συνηθίσει ως δημόσιο πρόσωπο, εκείνος έσπευσε να την υπερασπιστεί όταν έπειτα από ένα αγώνισμα στο οποίο κέρδισε, ο Μάριος των Μαχητών είπε στη συμπαίκτριά του Ειρήνη: «Δεν μπορώ να βλέπω τη Λάουρα με τον κ@λ@ τον τόσο να κερδίζει εσένα». «Σταμάτα να τους κερδίζεις… Νευριάζουν και τους χαλάς την ηρεμία… Στο τέλος θα σου κάνουν και μήνυση!» έγραψε στο Facebook.

Το ζευγάρι αποφεύγει να μιλάει για τη σχέση του, ενώ οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η πρώτη δημόσια παραδοχή της σχέσης τους έγινε το Σεπτέμβριο του 2016, όταν η Λάουρα πόσταρε μια φωτογραφία με εκείνη να φοράει μαγιό, γράφοντας «Φέρτε πίσω το καλοκαίρι μου» και διακρίνεται, όσο πρέπει, ο Ολυμπιονίκης στοbackground. Σε συνέντευξή της στις 23 Ιουνίου του 2016 στη Real Life, αφού απάντησε λακωνικά πως είναι καλά στην προσωπική της ζωή, έχει παραδεχτεί πως «Το να δημιουργήσω οικογένεια το θέλω από μικρή. Ωστόσο, δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου, ότι θέλω δηλαδή να γίνει αύριο, γιατί πρώτα επιθυμώ να ολοκληρωθώ ως Λάουρα και μετά να μπω σε αυτό το στάδιο».

Η τελευταία της ανάρτηση πριν φύγει για το Survivor ήταν μια κοινή με τον Μιχάλη Μουρούτσο, στις 23 Ιανουαρίου, όταν τα δύο παιδιά γιόρταζαν τη δεύτερη επέτειο της σχέσης τους. Και ποιος ξέρει, ίσως στην τρίτη τους επέτειο να είναι ο Μουρούτσος που μπορεί να φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο ή όπου αλλού πραγματοποιηθεί το επόμενο Survivor.

πηγή Περιοδικό People - Γιώργος Πράτανος 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper