Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ μετά την αποχώρησή της. " Πιστεύω οτι νικητής θα είναι ο Βασάλος " !

Για όλα μίλησε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου στην κάμερα της εκπομπής «Survivor Πανόραμα». Να προσθέσουμε οτι η Ελισάβετ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και την Δευτέρα θα είναι στο πλατό της Ελεονώρας. 

«Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ήρεμη, αρχίζω και συνειδητοποιώ πως δεν θα επιστρέψω στο νησί με τα παιδιά και πως δεν θα συνεχιστεί αυτό το ταξίδι του survivor. Πραγματικά είναι ένας κύκλος που έλαβε το τέλος του. Το άτομο που σκέφτομαι από την παραλία είναι η Σάρα, και θέλω τα αγόρια να την προσέξουν. Χαίρομαι που θα δω την οικογένειά μου και την Ειρήνη. Από το survivor θα μου λείψει η πλάκα που κάναμε με τα παιδιά, η παραλία που καθόμασταν, το ότι δεν ακούς τις κόρνες από τα αυτοκίνητα αλλά ακούς τα εξωτικά πουλιά να κελαηδάνε. Πιστεύω σ’ όποιον φεύγει από το survivor, του λείπει η ξεγνοιασιά. Θυμάμαι το χθεσινό βράδυ που καθόμασταν με τον Κώστα τη Σάρα και το Γιάννη και λέγαμε ιστορίες. Πραγματικά τέτοιο γέλιο δεν είχαμε ξαναρίξει. Αυτές οι στιγμές θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή. Είναι πολύ δύσκολο να πεις πως δεν θα μου λείψει κάποιος από το survivor. Όλους θα τους περιμένω έξω. Θα μου λείψει όμως πολύ η Σάρα γιατί ήταν το “κοριτσάκι μου και εγώ το δικό της» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας.

«Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός δυσκολεύουν οι συνθήκες, στενοχωριέσαι όταν δεν μπορείς να τα πεις στον άνθρωπό σου γιατί η Σάρα είναι ο άνθρωπός μου. Την έχω αφήσει σε καλά χέρια, θέλω να την προσέχουν»

Η ίδια μάλιστα έβγαλε και μία πικρία κατά των συμπαικτών της αφού όπως τόνισε, θεωρούσε πως ήταν εξαιρετικά άδικο που βρίσκονταν συνεχώς υποψήφια.

«Δεν θεωρούσα δίκιο το ότι ήμουν συνέχεια υποψήφια. Εντάξει στην αρχή δεν ήμουν δυνατή παίκτρια όμως στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την Ένωση η πορεία μου είχε αλλάξει αισθητά, το αντιλαμβανόντουσαν και οι δύο ομάδες οπότε θεωρώ πως μετά την Ένωση δεν ήταν δίκιο να είμαι υποψήφια και αυτό όμως μια δοκιμασία ήταν. Το πάλεψα και νίκησα αρκετά υποψήφια. Η ομάδα μπορεί να νόμιζε πως επειδή έχω βρεθεί πολλές φορές σ΄ αυτή τη θέση πως δεν με πειράζει κιόλας. Εγώ στενοχωριόμουν»

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper