Εξαφάνιση θρίλερ 24χρονου - Η πληροφορία που «πάγωσε» τη μητέρα του αγνοούμενου

Εξαφάνιση θρίλερ 24χρονου - Η πληροφορία που «πάγωσε» τη μητέρα του αγνοούμενου

Η εκπομπή αναζητούσε έναν ευαίσθητο και ξεχωριστό νέο, που χάθηκε πριν από οχτώ χρόνια από το Μενίδι όπου έμενε με την οικογένεια του.

Όλο αυτό το διάστημα κανείς δεν βοηθούσε τη μητέρα του 24χρονου Αλέξανδρου Καρασαβίδη να βρει ένα σημάδι από τη ζωή του.

Το «Τούνελ» είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να εντοπίσει τα ίχνη του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά τα μεσάνυχτα μια πληροφορία που δόθηκε στην Αγγελική Νικολούλη από ευαίσθητη Υπηρεσία, πάγωσε όλους όσους βρίσκονταν στο στούντιο. Η μητέρα που περίμενε ακόμη και την απάντηση του θανάτου για το αγνοούμενο παιδί της, τινάχθηκε από τον καναπέ και πλησίασε στο τηλεφωνικό  κέντρο.

«Σου είπαν κάτι για τον Αλέξανδρο;» ρώτησε αναστατωμένη τη δημοσιογράφο. Η Βιολέτα Καρασαβίδη επέμενε κυριολεκτικά παγωμένη να μάθει την αλήθεια της έρευνας, αλλά η Αγγελική Νικολούλη προσπάθησε να την καθησυχάσει. Της απάντησε πως κάποιες πληροφορίες πρέπει να διασταυρωθούν με προσοχή.

Η μητέρα γύρισε στη θέση της κι άρχισε να μιλάει για το αγνοούμενο παιδί της. Η ίδια έδωσε την άδεια στην παρουσιάστρια να γωστοποιήσει το πρόβλημα με τα ναρκωτικά που αντιμετώπιζε ο γιος της.

Τα όσα αποκάλυψε για τον αγώνα που έδινε η οικογένεια της να σώσει τον Αλέξανδρο, σόκαραν.

Το κρυφό ημερολόγιο

Λίγες μέρες πριν την εκπομπή η μικρή ανιψιά του αγνοούμενου, εντόπισε τυχαία στο δωμάτιο του το κρυφό του ημερολόγιο. Μέσα από τις σελίδες του ξεπήδησε ανάγλυφα η εικόνα της ψυχής του, λίγο πριν χαθεί.

Ο νεαρός Αλέξανδρος έδινε την δική του προσωπική μάχη με τον ίδιο του τον εαυτό.

Ξημερώματα Χριστουγέννων έγραφε:

«Έχουν ξεκινήσει ήδη εδώ και καιρό οι δύσκολες μέρες για μένα. Πολύ φοβάμαι πως θα επαναληφθούν. Έχει αρχίσει ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι. Σερί πέντε ημέρες. Έκτη μέρα OFF και πάλι δέκα μέρες σερί.

!!!Φίλε!!! Πάρε τα μέτρα σου και κάνε κάτι… Άραξε τώρα που είναι νωρίς πριν να είναι αργά. Άντε μαλ…. Άλεξ, ξύπνα γιατί χάθηκες… Πας να τα κάνεις όλα πουτ…., όλα! Κάθε μέρα που περνάει δίνεις κι άλλη μια αναβολή. Δεκαπέντε μέρες είναι τώρα . Μην τα γαμ…  πάλι ρε φίλε όλα αυτά που έχεις κάνει δυο, τρεις μήνες τώρα… Δε λέει… Πρόσεχε Άλεξ!!! Κάνε κάτι ρε γαμώτο…».

Η γυναίκα του ημερολογίου μαθαίνει το μυστικό του αγνοούμενου

Στο ίδιο ημερολόγιο ο ευαίσθητος και τρυφερός Αλέξανδρος, έγραφε σελίδες ολόκληρες απευθυνόμενος στην Μαρία, με την οποία συνδεόταν για ένα χρονικό διάστημα και είχε βαθιά ερωτευθεί. Ποτέ όμως δεν της εκμυστηρεύτηκε τα όσα συνέχιζε να νιώθει γι’ αυτήν,  όταν η σχέση τους διακόπηκε. Η κοπέλα δεν έλαβε τα γράμματα που της έγραφε σε στιγμές μοναξιάς, ούτε γνώριζε για τις κρυφές του σκέψεις που κατέγραφε στο ημερολόγιο του.

Συνεργάτιδα του  «Τούνελ» την εντόπισε και μίλησε μαζί της.

Η Μαρία του κρυφού ημερολογίου που έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ξαφνιάστηκε όταν η δημοσιογράφος της μετέφερε τα όσα ο Αλέξανδρος έγραφε  για κείνη. Θυμήθηκε πως λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους τη βρήκε, αλλά δεν της μίλησε  για  όλα αυτά που έκρυβε μέσα του.

Η ίδια έπαθε σοκ όταν έμαθε τυχαία ότι εξαφανίστηκε και προσπάθησε να τον βρει.  Έψαξε με τη φωτογραφία του σε όλα τα πιθανά σημεία που θεωρούσε ότι μπορεί να είχε πάει, στο Άγιο Όρος, ακόμα και στα αζήτητα των νεκροτομείων , αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Απογοητευμένη ζήτησε από τους γονείς του ένα  μπουφάν του,  για να της τον θυμίζει.

«Να βρω το παιδί μου έστω και πεθαμένο…»

Το «Τούνελ» συνάντησε τη μητέρα του Αλέξανδρου στο σπίτι τους στο Μενίδι. Η γυναίκα μίλησε για το μαρτύριο που ζει εδώ και οχτώ χρόνια που αγνοείται το παιδί της.

«Ένα βασανιστήριο, ένα αργό βασανιστήριο είναι η απουσία του…» είπε στην κάμερα της εκπομπής.

Για την Βιολέτα Καρασαβίδου,  ο χρόνος σταμάτησε με την εξαφάνιση του.

Μίλησε για το μοιραίο πρωινό του Ιουλίου του 2009 που είδε τον Αλέξανδρο για τελευταία φορά.  Τον βρήκε ξύπνιο νωρίς το πρωί και προθυμοποιήθηκε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητο στη δουλειά της.

«Όταν γύρισα δεν τον βρήκα σπίτι. Ρώτησα τον άνδρα μου αν τον είχε δει και μου είπε  ότι δεν ήξερε που είχε πάει. Οι δυο τους λίγο πριν, είχαν λογομαχήσει…».

Για μέρες κοιτούσε στο παράθυρο μήπως και φανεί… Μετά πήρε τους δρόμους κι άρχισε να τον ψάχνει με τη φωτογραφία του στα χέρια. Κανείς δεν τον είχε δει.

Ο Αλέξανδρος ήταν 24 χρόνων όταν χάθηκε. Φορούσε κόκκινο σορτς, λευκή μπλούζα και σαγιονάρες. Μαζί του δεν είχε πάρει τα προσωπικά του έγγραφα, ούτε άλλα αντικείμενα.

«Και πεθαμένο να είναι το παιδί μου, θέλω να το βρω, να του ανάψω ένα κερί. Να πάψω να βασανίζομαι…» ξέσπασε συγκινημένη.

«Άφησα το δωμάτιο του Αλέξη μου όπως ήταν…»

Η τραγική μάνα άφησε ανέπαφο το δωμάτιο του αγνοούμενου παιδιού της. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, κανένα αντικείμενο δεν έχει μετακινηθεί, σαν ο χρόνος να πάγωσε.

«Του το είχα πάντα στολισμένο ακόμη και με κούκλες και παραπονιόταν πως είχε πια μεγαλώσει, αλλά για μένα ήταν το μωρό μου, η αδυναμία μου… Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα πριν χαθεί,  τον είχαν καταβάλλει ψυχολογικά και έκανα ότι μπορούσα για να τον βοηθήσω», ανέφερε.

Ο Αλέξανδρος ήταν το μικρότερο από τα τρία παιδιά και το πιο ευαίσθητο και όλοι τον ξεχώριζαν. Ο χαμός του στιγμάτισε την οικογένεια του και  ένα από τα εγγονάκια της κυρίας Βιολέτας, θα πάρει το όνομα του.

«Πάω στην εκκλησία και παρακαλάω την Παναγία να έχω μία είδηση για την τύχη του παιδιού μου. Ζωντανό είναι, πεθαμένο είναι; Να ξέρω… Να μου φύγει αυτή η αγωνία…» τόνισε δακρυσμένη.

Η δραματική της έκκληση δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

«Αν με παρακολουθεί, τον ικετεύω, τον εκλιπαρώ να γυρίσει. Αν δεν θέλει να έρθει, να μάθω μόνο ότι είναι ζωντανός… Και τι δεν θα ‘δινα να ανοίξω την πόρτα του δωματίου του και να τον δω να μου χαμογελάει…» .

πηγή: anikolouli.gr


Προέλευση: usay.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper