Χαμός στο Star Academy! Η λάθος ανακοίνωση και η ανατροπή του φινάλε!

Χαμός στο Star Academy! Η λάθος ανακοίνωση και η ανατροπή του φινάλε!

Η ανακοίνωση του Πέτρου Κωστόπουλου ότι αποχωρεί ο Δημήτρης Ντέντε, ενώ είχε λάβει από την κριτική επιτροπή υψηλότερη βαθμολογία νωρίτερα από τη συνυποψήφιά του Ηλιάνα Ηλία, έφερε μεγάλη αμηχανία, και ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης το επεσήμανε στον αέρα της εκπομπής του:

«Είχε περάσει και η ώρα και μπερδεύτηκαν. Δεν γίνεται να διώχνεις τον άνθρωπο, τον οποίο έχεις ψηφίσει νωρίτερα ως καλύτερο! Προφανώς μπερδεύτηκε ο άνθρωπος χτες το βράδυ, λίγο πριν το κλείσιμο! Επειδή δεν έχει προκύψει ποτέ, να ακυρώνεται η βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, αλλά δεν μπορώ να μην το πω, όταν απευθυνόμαστε σε παιδιά που έχουν όνειρα! 

Δεν το πολυκατάλαβα, γιατί μετά είδα την κάρτα των προτεινόμενων, και μετά μου έδειξαν την κάρτα και μου είπαν ότι πρέπει να ακυρωθεί το αποτέλεσμα του Πέτρου Κωστόπουλου! Έπρεπε να δείτε τι έγινε μετά, όταν ανακοίνωνα χωρίς κάμερα ότι πρέπει να ακυρωθεί η βαθμολογία!» είπε, αφήνοντας τα υπόλοιπα εν συνεχεία. 

«Υπάρχουν ανατροπές. Τα στοιχεία που έδωσε στην ανακοίνωσή του ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν ήταν έγκυρα και δυστυχώς η παραγωγή αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε τη χτεσινή ψηφοφορία, γιατί δεν είχε καμία σχέση με την ανακοίνωση του αποτελέσματος!» ξεκίνησε να λέει ο Μένιος.

Το χτεσινό live είχε ένταση και απρόοπτα, τα δάκρυα του παρουσιαστή, αλλά και παίκτριας, με ένα τραγούδι της Μαρινέλλας, το οποίο τους θύμισε την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων, guest stars τον Hovig, τη Ζόζεφιν και την Κατερίνα Νάκα, και φυσικά, η ανατροπή του φινάλε, η οποία και ήρθε μετά την αποχώρηση!

«Στο επόμενο επεισόδιο θα μάθετε, κυρίες και κύριοι, ποιος είναι αυτός που αποχωρεί!» ανακοίνωσε ο Μένιος Φουρθιώτης, παρά το ότι είχε ήδη ανακοινωθεί ότι ο Δημήτρης Ντέντε ήταν ο παίκτης που αποχωρεί, και αυτός είχε αποχαιρετήσει στον αέρα! 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper