Συντονιστής έκδοσης:

Χάρης Λεμπιδάκης

Μαρία Κορινθίου: "Με κολακεύει που με λένε όμορφη αλλά δεν μου αρέσει να μένουν μόνο σε αυτό και να με εγκλωβίζουν " !

Μαρία Κορινθίου: Με κολακεύει που με λένε όμορφη αλλά δεν μου αρέσει να μένουν μόνο σε αυτό και να με εγκλωβίζουν  !

Ποια ήταν για εσάς η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας σας; 

«Δεν μπορώ να σου πω ότι έχω κάνει καριέρα, ότι έχω κάνει κάτι σημαντικό. Υπάρχουν σημαντικές στιγμές! Το πιο ωραίο σε αυτό το επάγγελμα είναι ότι δεν σταματάς να εξελίσσεσαι και μέχρι και τελευταία στιγμή λες προσπαθώ να ωριμάσω ως καλλιτέχνης. Μαθαίνεις πράγματα. Για εμένα η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου ήταν η σπουδές μου στην Αμερική στη Βοστώνη! Πήγα μόνη μου 18 χρονών αποφασισμένη σε μια χώρα που πραγματικά είναι σκληρή χώρα, αλλά σου δίνει πάρα πολλά εφόδια για το μέλλον. Μετά το επόμενο βήμα που ξεκίνησα ραδιόφωνο με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο και αμέσως μετά η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά με τον Μανουσάκη "Κρυφά μονοπάτια" και μετά ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός θεατρικός ρόλος! 

Θεατρικά επίσης όταν έκανα την Παναγιά των Παρισίων που ήταν κόντρα ρόλος αν και υποδυόμουν την ωραία τσιγγάνα. Ένας ρόλος που πολλές ηθοποιοί θα ήθελαν να τον κάνουν. 

Με κολακεύει που με λένε όμορφη αλλά δεν μου αρέσει να μένουν μόνο σε αυτό και να με εγκλωβίζουν!» 

Πόσο ρισκάρει η Μαρία Κορινθίου; 

«Η Μαρία Κορινθίου ρισκάρει πάρα πολύ! Θα πάω πολύ με το ένστικτο και μέχρι τώρα δεν έχω πέσει έξω. Θα ρισκάρω, δεν μου αρέσουν τα εύκολα. Τα ίδια και τα ίδια! 

Φοβάμαι τον θάνατο, φοβάμαι την απώλεια. Από τότε που έχασα τη γιαγιά μου και έπαθα και επιλόχεια κατάθλιψη έχω τεράστια φοβία και νομίζω με εγκλώβισε αυτή η φοβία και με ακολουθεί πια... Είναι το σκοτεινό κομμάτι της Μαρίας. Μπορεί να με δεις ξαφνικά που μιλάμε να σκοτεινιάζω. Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω. Τουλάχιστον ξέρω που έχω πρόβλημα!»

Τι είναι για εσάς οικογένεια;

«Για εμένα η οικογένεια αν και ξεκινάει από Ο είναι το Α για εμένα. Είναι οι άνθρωποι που αγαπώ! Να τους δείχνουμε ότι τους αγαπούμε γιατί η ζωή είναι μικρή...»

Συμφωνείτε με το Σύμφωνο συμβίωσης; 

«Όταν εμπλέκονται πολλά χρήματα πρέπει να γίνονται σύμφωνα συμβίωσης νομίζω. Δεν το θεωρώ και τόσο κακό...

Συμφωνώ σε ότι τον κάθε ένα τον κάνει ευτυχισμένο. Τώρα να υιοθετούν ομοφυλοφιλικά ζευγάρια παιδάκια θέλει προσοχή και μεγαλύτερη ωριμότητα συναισθημάτων. Η αλήθεια είναι αυτή. Πρέπει να κοιτάξεις περισσότερα πράγματα για το παιδί. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη για τέτοιο πράγμα...»


Αν μπορούσατε να γυρίσετε τον χρόνο πίσω. Ποια στιγμή της ζωής σας θα θέλατε να ξανα ζήσετε και γιατί; Τι νοσταλγείτε;

«Νοσταλγώ την Αμερική! Μου έχει μείνει απωθημένο. Νοσταλγώ τη ζωή μου στην Αμερική, μου έδωσε τα μεγαλύτερα εφόδια!»


Τι είναι αυτό που θα εξαντλήσει την υπομονή της Μαρίας Κορινθίου;

«Εξαντλεί την υπομονή μου να μην με σέβεται ο άλλος! Είναι μεγάλο πράγμα ο σεβασμός στον απέναντι σου που δεν τον γνωρίζεις. Εμένα αυτό με βγάζει εκτός ορίων! 

Η Μαρία Κορινθίου κρατάει τις ισορροπίες; Γενικά είστε άνθρωπος του μέτρου; 

Είμαι πολύ της ισορροπίας! Να αναλύσω το κάθε πράγμα. Είμαι πολύ του μέτρου! Είμαι πολύ πλακατζού! Του άντρα μου του κάνω όλο πλάκες!»

Πρόσωπο με πρόσωπα:

«Ο Κώστας Τσουρός είναι πρόσφατος στο χώρο, δεν είναι χρόνια μέσα σε αυτή τη δουλειά. Οπότε εγώ απλά θα πω οτι επειδή γενικός οι καριέρες χτίζονται και οι ανθρώπινες σχέσεις χτίζονται και αυτά τα δυο πράγματα μπορούν να πάνε μαζί και ωραίο είναι να πηγαίνουν μαζί και επειδή σε αυτό τον χώρο στην μικρή μας Ελλαδίτσα που είμαστε πέντε άτομα που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και όλα έρχονται και παρέρχονται, καλό είναι κάποιος να κάνει τη δουλειά του αλλά να την κάνει με σεβασμό σε αυτον που έχει απέναντι του. Δεν θα πω κάτι άλλο...

Αν θεωρεί ότι την αδίκησε;

«Δεν υπάρχει να με έχει αδικήσει. Δεν είναι στη δουλειά μου κάτι για να με αδικήσει. Θεωρώ ότι δεν εκφράζεται με σεβασμό και με παιδεία ο Κώστας Τσουρός. Αυτό...»

 

Η ερωτική εξομολόγηση της Μαρίας Κορινθίου στον ΑΡΤ 90,6 FM για τον σύζυγο της:

«Ο Γιάννης Αιβαζης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.  Είναι καθαρό αρσενικό! Είναι από τους πιο ντόμπρους ανθρώπους που μπορεί να υπάρχουν. Καμιά φορά είναι παρεξηγήσιμος από τους άλλους ανθρώπους. Αυτό που έχει να σου πει, θα στο πει εκείνη τι στιγμή. Είναι ένας χείμαρρος, είναι πάρα πολύ εκρηκτικός! Δεν θα σου κρυφτεί, δεν θα σου χαϊδέψει τα αυτιά. Για εμένα αυτή η αλήθεια του είναι που με συγκίνησε ως άνθρωπο, είναι αυτό που με κέρδισε στο Γιάννη η αλήθεια του και η καθαρότητα του στα μάτια»

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκορπίνα σαν την κόρη μου, που σημαίνει ότι είναι πανέξυπνη γυναίκα. Ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και πως το κάνει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που είναι και μέχρι που έχει φτάσει. Είναι οικογενειάρχης, μια μητέρα που αγαπάει τα παιδιά της. Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τον συνεντευξιαζόμενο που έχει απέναντι της, δηλαδή υπάρχουν παρουσιαστές που θα πας να κάνεις μια συνέντευξη και ενώ θα σε ρωτάνε πράγματα θα μιλάνε για αυτούς. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο! Η Ελένη επικεντρώνεται στον άνθρωπο που έχει απέναντι της, δεν επικεντρώνεται στον εαυτό της. Κοιτάει αυτόν που έχει απέναντι της. Δεν τον φέρνει σε δύσκολη θέση, αν τον φέρει αλλάζει κουβέντα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό»

«Ο Ντάνος επειδή είναι ένας αρρενωπός άνδρας και είναι καλός στα αγωνίσματα έχει πέραση στις γυναίκες. Στα Survivor δεν κερδίζει ο πιο δυνατός, είναι πολλά πράγματα μαζί»

«Δεν μετάνιωσα που είπα οχι στην πρόταση του Survivor. Δεν το κατακρίνω, είναι μια εκπομπή που την βλέπω. Δεν ειναι στην δική μου ιδιοσυγκρασία να πήγαινα σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα με έβγαζε από πράγματα που θέλω να κάνω»

«Τα ναι που έχω πει στην τηλεόραση είναι πολύ λιγότερα από τα όχι μου. Θεωρούσα ότι με έβγαζαν από αυτό που ήθελα να κάνω» 

«Τον Αλέξη Τσίπρα τον πίστεψα και ναι και όχι. Οι πολιτικοί όσο πιο πολλά έχουν στην πλάτη τους να αναλάβουν τόσο πιο μη καθαρός είσαι. Αλλά οποιοσδήποτε και να ήταν στη θέση του Τσίπρα το ίδιο νομίζω θα έκανε. Είχε πάρει μια χώρα που πήγαινε ήδη προς το μνημόνιο. Ήδη πήρε μια χώρα που ήταν πληγωμένη πραγματικά!» 

Πηγή : ΑΡΤ 90,6 FM συνέντευξη στον  Λάζο Μαντικό

 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • TURKISH AIRLINES
  • ΓΙΑΤΡΟΙ
  • BIOART

  • ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ
  • MUSEUM
  • Casper
  • Παναγιώτης Αποστολόπουλος Πέρρος