ΑΟΧ: Περιμένει την ΕΠΟ να ρίξει φως στο τούνελ - Επανήλθε με νέες δηλώσεις ο Λεουτσάκος

ΑΟΧ: Περιμένει την ΕΠΟ να ρίξει φως στο τούνελ - Επανήλθε με νέες δηλώσεις ο Λεουτσάκος

Η ...κολοκυθιά παίζεται εδώ και αρκετές μέρες με την φημολογούμενη άνοδο ή όχι -στη Football League- των δευτεραθλητών της Γ' Εθνικής.

Την περ. εβδομάδα ο πρόεδρος της FL Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε ότι είναι υπαρκτό το σενάριο που λέει να προβιβαστούν στη Β' Εθνική οι δευτεραθλητές της Γ' Εθνικής (Χαλκίδα, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ιωνικός), αλλά λίγες μέρες αργότερα, το Δ.Σ. της FL, πρότεινε, η κατηγορία να παραμείνει ένας όμιλος των 18 ομάδων, ενώ του χρόνου να μειωθούν σε 16.

Και τα φτερά του ΑΟΧ ...κόπηκαν.

Χθες, όμως, ο Λεουτσάκος ξανάριξε ...γέφυρες στην προοπτική ανόδου του ΑΟΧ, δηλώνοντας ότι δεν είναι αρνητικός στη δημιουργία δύο ομίλων στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Μάλιστα, ο Λεουτσάκος πέταξε το "μπαλάκι" στην ΕΠΟ, λέγοντας ότι ...πολλά θα ξεκαθαρίσουν στην επικείμενη Γ.Σ. (στις 30/6), ενώ αναφέρθηκε και στον υποψήφιο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, που φέρεται να συντάσσεται με την αναδιάρθρωση και οι προτάσεις του θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο.

Πάντως, στο στρατόπεδο του ΑΟΧ ...αναθάρρησαν με τις νέες δηλώσεις Λεουτσάκου και περιμένουν με αγωνία την ετυμηγορία της ΕΠΟ.

Επίσης, στο ...παρασκήνιο ακούγεται έντονα ότι ο Σαββίδης είναι "φίλος" της Δόξας Δράμας και ο Μελισσανίδης "φίλος" του Ιωνικού, σε μία σκακιέρα εντυπώσεων, αλλά και σε μία προσπάθεια -όσων τα λένε- να διαμορφώσουν ...κλίμα υπέρ των δύο ομίλων στη FL.

Αν ήταν τα πράγματα τόσο εύκολα, η αναδιάρθρωση θα είχε γίνει ήδη, δεδομένου ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατάγεται από την Άρτα, πόλη που εδρεύει η ΑΕ Καραϊσκάκης. 

Σε ό,τι αφορά την Παναχαϊκή, η περιβόητη τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών της Πατρινής ομάδας αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη Τρίτη (27/6), ενώ πρόβλημα προέκυψε με την αδειοδότηση του Αχαρναϊκού, που δεν κατέθεσε φάκελο στην αρμόδια επιτροπή. Παρόλ' αυτά στο Μενίδι ελπίζουν να τη γλιτώσουν με περιοριστικά μέτρα ενόψει της επόμενης περιόδου. Και να σκεφτεί κάποιος ότι ο Λεουτσάκος επελέγη πριν μερικούς μήνες πρόεδρος της FL ως εκπρόσωπος του Αχαρναϊκού!

Λεουτσάκος: "Θα πάω στην ΕΠΟ να τα συζητήσουμε όλα"

Ο Λεουτσάκος δήλωσε: «Δεν είμαι αρνητικός, αλλά θα πρέπει να βρεθούν λεφτά. Επίσης, δεν αποκλείω το γεγονός των δυο ομίλων με συμμετοχή δευτεραθλητριών ομάδων της Γ' Εθνικής, δεν έχουμε τίποτα με αυτές τις ομάδες. Ακούω κι εγώ για τις δηλώσεις των ανθρώπων του Ευάγγελου Γραμμένου για δυο ομίλους εάν εκλεγούν στην ΕΠΟ, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν το αποκλείω βέβαια.

Κακώς υπάρχει η εντύπωση ότι εμείς θέλουμε ό,τι και να γίνει έναν όμιλο. Θέλουμε να βρούμε χρήματα και εάν μας τα δώσουν, φυσικά θα κάνουμε και δυο ομίλους, σε Βορρά και Νότο. Αυτό θα φανεί στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ, όπου θα πάω ως εκπρόσωπος με άλλους δυο συναδέλφους από τη Λίγκα μας και εκεί θα τα συζητήσουμε όλα».


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper