«Η αλητεία και η βλακεία έχει ένα όριο!» Άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τους κατακριτές του! Η σφοδρή του επίθεση στην Ελένη Δήμου!

«Η αλητεία και η βλακεία έχει ένα όριο!» Άγριο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τους κατακριτές του! Η σφοδρή του επίθεση στην Ελένη Δήμου!

O Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη μεσημεριανή του εκπομπή, απάντησε στην κριτική που δέχεται, κατηγορώντας τους πολέμιούς του ότι δεν καταλαβαίνουν το χιούμορ του, αλλά και συνέχισε στο γνωστό του ύφος περί παντός επιστητού, όπως της σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο.

«Κάθεται η άλλη και λέει ότι με παρενόχλησε ο διευθυντής. Γιατί μωρή; Κακό είναι να θέλει σε π$#%%#ξει ο διευθυντής σου; Επειδή είναι διευθυντής δεν θα π$#%@$ξει κιόλας; Είναι ρατσισμός και ντροπή να είσαι διευθυντής και να μην έχεις δικαίωμα στον έρωτα! Ε να πιτσιλάει λίγο, δεν πειράζει, κι αν πιτσιλάει και έξω, δεν κάνεις και παιδάκια!» είπε, ενώ αναφέρθηκε και στις τσόντες, τις οποίες παρακολουθούσε με τους φίλους του! Εν συνεχεία, έκανε σφοδρή επίθεση σε όσους παραποιούν τα λόγια του, λέγοντας:

«Οι συνήθεις ύποπτοι παραποιούν αυτά που λέμε. Αλλά και η αλητεία και η βλακεία έχει ένα όριο, όταν πρόκειται για προσωπικά πράγματα. Η εκπομπή είναι χιουμοριστική. Λέγαμε για σένα και την πρόταση γαμου, είπα και την πρόταση γάμου, και είδα φαρδιά πλατιά ότι ο Λιάγκας έκλαψε όταν χώρισε με τη Φαίη. Λίγη προσοχή, είναι ορισμένα λεπτά ζητήματα που δεν θα τα άγγιζα ποτέ, ή άνοιξε τα αυτιά σου! Δεν μπορείς να διαστρεβλωνεις κάτι για να βγάλεις έναν τίτλο, κι άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!» ξέσπασε ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να επιτεθεί και στην Ελένη Δήμου, η οποία δήλωσε ότι λατρεύει τους γκέι, λέγοντας ότι δεν είναι σωστό να εκφράζεται έτσι, γιατί οι γκέι δεν είναι ράτσα ή κάστα ανθρώπων, και ο όρος «αδελφομάνα» που χρησιμοποίησε η τραγουδίστρια είναι ρατσιστικός, και η σχετική της δήλωση τουλάχιστον ατυχής.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper