Το μεγάλο ευχαριστώ του Νίκου Κοκλώνη για τα γενέθλια του και το μήνυμα για το τηλεοπτικό του μέλλον που δημιουργεί μεγάλη ίντριγκα !

Το μεγάλο ευχαριστώ του Νίκου Κοκλώνη για τα γενέθλια του και το μήνυμα για το τηλεοπτικό του μέλλον που δημιουργεί μεγάλη ίντριγκα !

Ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα γίνεται 34 ετών και έχει δεχθεί μηνύματα απο το σύνολο της showbiz, απο φίλους, συνεργάτες και απλό κόσμο που τον έμαθε και τηλεοπτικά μέσα απο το Celbrity Travel. Το μεσημέρι μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε ένα κείμενο που ευχαριστεί τους πάντες και πέταξε και την βόμβα για το τηλεοπτικό του μέλλον. Τι εννοούσε άραγε;

Διαβάστε αυτό που έγραψε...

" Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας, σας εύχομαι και εγώ κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί και πάντα με υγεία, αγάπη και ευτυχία φίλοι μου. Συγνώμη που γράφω ένα γενικο μυνημα αλλα θα προσπαθήσω να απαντήσω και στον καθένα ξεχωριστά τις επόμενες ημέρες .

Τα γενέθλια μας είναι μια μέρα πολύ ξεχωριστή για εμάς και όσους μας αγαπάνε γιατί σαν σήμερα ήρθαμε στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι όταν γιορτάζουν μελαγχολούν γιατί μεγαλώνουν. Άλλοι γιατί νιώθουν πως δεν έχουν όσα θέλουν, άλλοι γιατί δεν θα προλάβουν να κάνουν αυτά που θέλουν, άλλοι γιατί η μέρα τους θα ήθελαν να είναι πολύ διαφορετική.
Σήμερα Εχω τα γενέθλια μου κάποιοi είναι στο πλευρό μου κάποιοι οχι αλλα αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι μια συμβουλή που μου έδωσε κάποιος και νομίζω πως όλοι πρέπει να την έχετε στο νου σας. Να είστε πάντα χαμογελαστοί και να μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας στενοχωρήσει γιατί αν σας στεναχωρεί δεν σας αξίζει. Στα γενέθλιά σας να βάζετε στόχους για τον καινούριο χρόνο που έρχεται για σας. Δεν έχει σημασία αν τους πραγματοποιήσετε, σημασία έχει η προσπάθεια. Να κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και δύναμη και ό,τι και αν έρθει να έχετε το θάρρος να το κοιτάτε κατάματα. Να προχωράτε μπροστά και για κάθε βήμα που κάνετε να νιώθετε περήφανοι για τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ρίξει γιατί όλα είναι στο μυαλό. Να είστε αισιόδοξοι και να πιστεύετε πάντα στα καλύτερα που θα έρθουν.Αλλωστε οποιίος πέφτει το μόνο σίγουρο είναι οτι θα σηκωθεί ξανα .
Κι άλλα θέλω να σας πω αλλά δεν θέλω να σας κουράζω.
Φέτος τα γενέθλιά μου είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα , Στο χρόνο που πέρασε ανακάλυψα τον Κοσμό της τηλεόρασης έμαθα πράγματα που δεν ήξερα και γνώρισα ανθρώπους που με στήριξαν περισσότερο απο καθε τι .Ολους αυτούς τους ευχαριστω μέσα απο την καρδία μου . Και όσον αφορά τα τηλεοπτικά έρχονται σύντομα μεγαλες εκπλήξεις . " 

Νίκος Κοκλώνης 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper