Τάκης Μπουγάς : Γνωρίστε τον συνθέτη των επιτυχιών με περισσότερους από 30 χρυσούς και 20 πλατινένιους δίσκους !

Τάκης Μπουγάς : Γνωρίστε τον συνθέτη των επιτυχιών με περισσότερους από 30 χρυσούς και 20 πλατινένιους δίσκους !

Ο Τάκης Μπουγάς, γεννήθηκε στον Πειραιά και από νωρίς συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Εχει γράψει την μουσική για πολλές επιτυχίες και από τα πρώτα του τραγούδια, είναι το «Αννα» το οποίο τραγούδησε, πριν από πολλά χρόνια, για πρώτη φορά ο Κώστας Καράλης με στίχους του Καλαμίτση Γιάννη. Το τραγούδι αυτό το ξανατραγούδησε πρόσφατα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και επανέλαβε την επιτυχία σε ενα πιό νεανικό κοινό.  Το ίδιο έγινε και με το τραγούδι «Ετοιμάζω ταξίδι», το οποίο τραγουδήθηκε για πρώτη φορά από την Ελένη Δήμου και επανέλαβε την επιτυχία του , πρόσφατα ο Γιώργος Γιαννίας.

Η λίστα των επιτυχιών του, είναι ατελείωτη ! Έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με την Άννα Βίσση, την Πάολα, τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Ευδοκία, τον Σαράντη Σαλέα, την Τάνια Τσανακλίδου, την Ελένη Βιτάλη, τη Μαρινέλλα, τον Γιάννη Πάριο, τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Δημήτρη Μπάσση, την Αλέκα Κανελλίδου, τον Χρήστο Δάντη, την Ελένη Δήμου, την Κωνσταντίνα, τη Βίκυ Μοσχολιού, την Άντζυ Σαμίου, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Πάνο Καλλίδη, την Πέγκυ Ζήνα, την Άντζελα Δημητρίου, τον Γιώργο Λιανό, την Κατερίνα Τοπάζη, τον Μανώλη Λιδάκη, την Ειρήνη Μερκούρη, τον Χάρρυ Κλύνν, τον Ανέστη Μαντά, τον Κώστα Καραφώτη, τον Χρήστο Αντωνιάδη, τη Βίκυ Χαρίτου και πολλούς άλλους. Έχει γράψει μουσική σε πολλές επιθεωρήσεις και σε ταινίες.

Έχει περισσότερους από 30 χρυσούς δίσκους και cds και 20 πλατινένιους. Ακούστε τα τραγούδια, που αναφέραμε πιο πάνω : «Αννα»  Πρώτη εκτέλεση : Κώστας Καράλης – Μουσική Τάκης Μπουγάς «Αννα» – Επανεκτέλεση : Μιχάλης Χατζηγιάννη ς – Μουσική Τάκης Μπουγάς «Ετοιμάζω ταξίδι» Πρώτη εκτέλεση : Ελένη Δήμου – Μουσική Τάκης Μπουγάς «Ετοιμαζω ταξίδι» – Επανεκτέλεση : Γιώργος Γιαννιας – Μουσική Τάκης Μπουγάς

πηγή Musicafe.gr

 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper