Σοφίνα Λαζαράκη-Δανάη Παππά: New entry στην TV με γοητεία και σεξαπίλ !

Σοφίνα Λαζαράκη-Δανάη Παππά: New entry στην TV με γοητεία και σεξαπίλ !

Οι πρωταγωνίστριες των σίριαλ «Παρθένα ζωή» και «Τατουάζ» εξηγούν πώς από χορεύτριες πήραν τον πρώτο ρόλο στις πιο hot σειρές

Μιλάει γρήγορα και με τρομερή ζωντάνια. Απολογείται, είναι τρομερά αυθόρμητη, περιγραφική, δεν αναμασά κλισέ απαντήσεις, δεν φοβάται ότι θα πει κάτι που θα τσαλακώσει την εικόνα της,δεν το παίζει influencer στα social media, ντρέπεται να πει τη λέξη «πρωταγωνίστρια» και δεν χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου το όνομα της μητέρας της, Μαίρης Μηλιαρέση, για να προβληθεί. Ενα 20χρονο κορίτσι θα κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1. Η Σοφίνα Λαζαράκη είναι η νέα τηλεοπτική ενζενί.

 

Μια παρθένα μένει έγκυος. Δεν είναι θαύμα. Είναι η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, βασισμένη στην τηλενουβέλα «Χουάνα η Παρθένα» – όσοι έχουν Netflix έχουν κολλήσει με την αμερικανική εκδοχή της σειράς ως «Jane the Virgin». Στα  καθ’ ημάς, η Σοφίνα είναι η Ζωή, μια 19χρονη κοπέλα που διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, αλλά μετά από μια σπερματέγχυση/ιατρικό λάθος μένει έγκυος. Και το ζευγάρι Μυριέλλας Κουρεντή- Αποστόλη Τότσικα άτεκνο.

Η Τζένη Μπότση είναι η μητέρα της Σοφίνας, ενώ ο πατέρας παραμένει άγνωστος. Στη σειρά θα πρωταγωνιστεί και ο Δάνης Κατρανίδης, ενώ τη γιαγιά της Σοφίνας υποδύεται η Χριστίνα Τσάφου. Το καστ είναι κομμένο και ραμμένο για υψηλά νούμερα τηλεθέασης.  Οι πρόβες για τη σειρά ξεκίνησαν τον Ιούλιο και τα εντατικά γυρίσματα από τις 25 Αυγούστου.

Στα καλά νέα, η Σοφίνα πέρασε πέντε μέρες κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ στην Αμοργό και κατάφερε να ξεκουραστεί και να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους φίλους που πλέον δεν βρίσκει χρόνο να δει. Η Σοφίνα Λαζαράκη δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Στην «Παρθένα Ζωή» θα κάνει κυριολεκτικά την παρθενική της εμφάνιση στον χώρο. «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γλυφάδα. Στα 14 αποφάσισα ότι θέλω να γίνω χορεύτρια. Μπαλαρίνα. Και ξεκίνησα ιδιαίτερα στο μπαλέτο. Εκανα δύο χρόνια χορό στη σχολή της Μελίνας Κοροβίλα και αργότερα βρήκα το “Dance Cultural Centre” στο Γκάζι. Ετοιμαζόμουν να δώσω για τη Λυρική και την Κρατική Σχολή όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα για τη σειρά που άλλαξε τα πάντα. Εχω παρακολουθήσει και σεμινάριο ενός μήνα στο Λος Αντζελες το καλοκαίρι του 2012. Το είδα ως κατασκήνωση γιατί ήμουν και σχετικά μικρή. Ο μπαμπάς μου το βρήκε. Με στηρίζει σε κάθε απόφασή μου. Ηξερε ότι θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χορό, οπότε βρήκαμε μαζί τη σχολή. Υποκριτική έκανα μόνο στο σχολείο, στον θεατρικό όμιλο του Κολλεγίου Αθηνών», λέει η 20χρονη ενζενί.

Η Σοφίνα έχει ομορφιά και φιγούρα μοντέλου, αλλά και τη ζωντάνια της νέας ενζενί

«Στην τηλεόραση δεν έχω εμπειρία αν εξαιρέσεις τη συμμετοχή μου στο “Χ Factor” το 2016, όπου βρέθηκα στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη με το girl band ΝΜΑ. Ισως εκεί με είδαν τα άτομα από την παραγωγή του “Παρθένα Ζωή” και βρήκαν το τηλέφωνο της μητέρας μου και μου είπαν να περάσω για οντισιόν. Μπορεί να αισθάνομαι οικείο το επάγγελμα επειδή η μητέρα μου, η Μαίρη Μηλιαρέση, ήταν στην τηλεόραση χρόνια. Είναι εξαιρετικά δύσκολη δουλειά. Τρομερά απαιτητικός χώρος. Επεσα κατευθείαν στα βαθιά με το καθημερινό. Ευτυχώς το κλίμα είναι υπέροχο. Δεν έχω πλέον ελεύθερο χρόνο. Δουλεύουμε καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Δευτέρα και Τρίτη κάνουμε τις βραδινές λήψεις και τα Σαββατοκύριακα έχουμε φωτογραφήσεις. Τα λόγια τα μαθαίνω μόνη μου. Πιστεύω ότι αν είχα παρακολουθήσει μια σχολή υποκριτικής, θα είχα μεγαλύτερη εξοικείωση. Θα με βοηθούσε να μπω στον ρόλο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω φέτος να παρακολουθήσω μαθήματα. Ονειρεύομαι ακόμη να γίνω χορεύτρια, να φύγω στην Αμερική και να μπω σε μια σπουδαία σχολή χορού. Θέλω να ασχοληθώ με το μιούζικαλ», μας λέει η Σοφίνα και συνεχίζει: «Δεν ήμουν ποτέ από τα κορίτσια που έκαναν νύχια και μαλλιά όλη την ώρα. Δεν βάφω τα μαλλιά μου και έχω την κακή συνήθεια να τρώω τα νύχια μου. Δεν ξέρω αν είμαι αγοροκόριτσο. Δεν μου αρέσουν οι ταμπέλες. Δεν είναι αυτά τα πράγματα που μου λείπουν από την καθημερινότητά μου λόγω της δουλειάς.

Θέλω να έχω χρόνο να βλέπω τους δικούς μου, τους αγαπημένους μου. Είπαμε με τις φίλες μου να μαζευτούμε να δούμε παρέα το πρώτο επεισόδιο. Δυσκολεύομαι με τα νέα δεδομένα να κρατήσω επαφή. Θέλω να κοιμάμαι νωρίς για να είμαι γεμάτη ενέργεια στα γυρίσματα. Δεν οδηγώ και πηγαινοέρχομαι με τη συγκοινωνία από τη Γλυφάδα στη Φιλοθέη και το Ψυχικό όπου γίνονται τα γυρίσματα. Φυσικά βρέθηκα μπροστά σε μεγάλο δίλημμα όταν μου έγινε η πρόταση για τον ρόλο της Ζωής. Μου λείπει ο χορός. Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες καμιά φορά και στεναχωριέμαι. Είχα πραγματικά αφοσιωθεί στον χορό. Ωστόσο αυτή η ευκαιρία δεν εμφανίζεται καθημερινά. Και ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Με έπιασε το άγχος να αποδείξω στους ανθρώπους που με επέλεξαν για τον ρόλο ότι μπορώ να τα καταφέρω. Είναι ένα ρίσκο να επενδύσεις σε μια κοπέλα χωρίς εμπειρία. Νιώθω μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους. Ελπίζω να μην την ψωνίσω γιατί θα απογοητευτώ με τον εαυτό μου. Δεν νομίζω η μαμά μου να μου το επιτρέψει. Θα με έβαζε στη θέση μου. Φυσικά και κάνω άπειρα σαρδάμ στα γυρίσματα. Καμιά φορά ενώ ξέρω τα λόγια πολύ καλά, αλλά κολλάω και λέω λάθος μια λέξη. Μπερδεύομαι. Κολλάω. Τα λέω γρήγορα».

Mε τη μητέρα της Μαίρη Μηλιαρέση, την πρώην παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ

Η Σοφίνα βαφτίστηκε Σοφία. Οταν ήταν 2 χρονών αποφάσισε να αλλάξει όνομα. Απαιτούσε από τη μητέρα της να την αποκαλεί με τα ονόματα των πρωταγωνιστριών της Disney. Μια μέρα γνώρισε ένα κοριτσάκι στην παιδική χαρά. Την Ιωσηφίνα. Και ζήτησε από τη μητέρα της να τη φωνάζει «Σοφίνα» γιατί δεν είχε ακούσει σωστά το Ιωσηφίνα. Αυτό το κορίτσι, λοιπόν, θα βλέπετε καθημερινά στη σειρά «Παρθένα Ζωή» που ξεκινά να προβάλλεται από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Στα 14 της αποφάσισε να γίνει χορεύτρια. Παρακολούθησε μαθήματα στη σχολή της Μελίνας Κοροβίλα και στο Dance Cultural Centre

 

Δανάη Παππά: Πρώην μαζορέτα και νυν πρωταγωνίστρια στο «Τατουάζ»


Εξαιτίας ενός ατυχήματος στερήθηκε τον χορό περπατώντας για δύο μήνες με πατερίτσες. Οταν επέστρεψε, έγινε μαζορέτα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟ, έκανε τηλε  οπτική διαφήμιση και απρόσμενα έγινε η πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης σειράς του Alpha «Τατουάζ» 

Η Δανάη Παππά, παρότι γεννημένη και μεγαλωμένη στον Χολαργό, εδώ και αρκετούς  μήνες ζει μόνιμα στην Κύπρο όπου γίνονται και τα βασικά γυρίσματα της καθημερινής  σειράς «Τατουάζ» του ΑPHA, η οποία και μόνο ότι φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου δημιουργεί προσμονή και υψηλές προσδοκίες στους τηλεθεατές. Η Δανάη, αν και πρωτοεμφανιζόμενη, χρίστηκε πρωταγωνίστρια έχοντας την τύχη να παίζει δίπλα σε γνωστούς ηθοποιούς όπως η Εβελίνα Παπούλια, η Ελίνα Ακριτίδου, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Μυρτώ Αλικάκη κ.ά.

Με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Τατουάζ» Στέφανο Μιχαήλ

Η συμμετοχή της στη σειρά ήταν σχετικά απρόσμενη. Η ίδια περιγράφει ότι, παρά την επιφυλακτική σχέση της με τα social media, η ευκαιρία ήρθε από εκεί. «Ο Ανδρέας Γεωργίου έψαχνε το πρόσωπο και παρατηρώντας μια μέρα το Instagram μιας Casting director, έπεσε πάνω σε μένα. Είδε ότι ήμουν χορεύτρια και του άρεσε», εξηγεί η 20χρονη πρωταγωνίστρια. «Αρχικά μου έστειλε μήνυμα στα social. Προσπάθησα να ανακαλύψω αν το προφίλ του ήταν αληθινό και δεν επρόκειτο για κάποιον που κάνει πλάκα. Οταν μου τηλεφώνησε, ένιωσα αμηχανία – ευτυχώς που από τις επιτυχίες του γνώριζα το όνομά του! Προσπάθησα να μάθω περισσότερα πράγματα για εκείνον και όταν άκουσα τα καλύτερα, ανταποκρίθηκα στην πρόσκλησή του και πήγα στην Κύπρο. Πέρασα από τα τεστ γυρισμάτων και η συνεργασία έκλεισε. Είμαι τυχερή που ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος βρέθηκε στο διάβα μου».

Η ζωή ωστόσο δεν ήταν πάντα ρόδινη για τη νεαρή χορεύτρια και νυν ηθοποιό.
Πριν από δύο χρόνια φοιτώντας στη σχολή χορού Broadway Dance Center της Νέας Υόρκης, λόγω υπερκόπωσης αφού οι ασκήσεις διαρκούσαν δωδεκάωρα, υπέστη σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να έρθει στην Ελλάδα και να υποβληθεί σε επέμβαση. «Για κάποιους η ρήξη μηνίσκου φαίνεται παιχνιδάκι, εμένα όμως μου στοίχισε ένα δίμηνο με πατερίτσες. Θυμάμαι ακόμη τα φώτα του χειρουργείου αλλά και την υπόδειξη του γιατρού ότι πρέπει να μείνω αρχικά στο κρεβάτι και μετά να περπατώ για πέντε μήνες με πατερίτσες. Αυτή ήταν και η δυσκολότερη περίοδος της ζωής μου. Ημουν σαν λιοντάρι στο κλουβί. Η ακινησία για έναν χορευτή είναι σαν θάνατος, σαν να του κόβεις το οξυγόνο. Αν δεν είχα τη συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων, δεν ξέρω πώς θα τα είχα καταφέρει».

Στην ερώτηση πώς ένιωσε όταν ξαναβρέθηκε σε αίθουσα χορού η ίδια περιγράφει: «Ημουν διστακτική και μαγκωμένη προσπαθώντας να κάνω προσεκτικές κινήσεις για να επανέλθω αργά. Υπήρχε χαρά αλλά και αμηχανία. Ευτυχώς για μένα η Ελληνίδα δασκάλα μου, η οποία είχε πάθει το ίδιο κατά το παρελθόν, γνώριζε πολύ καλά πώς να με επαναφέρει. Οταν ένιωσα γερή και πάτησα χορευτικά στις μύτες αισθάνθηκα σαν να ξαναγεννήθηκα, ότι ξαναβρήκα την ελευθερία μου».

Μετά την επαναφορά  της στον χορό έκλεισε μέσω του πρακτορείου της τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο διαφημιστικό των Elite Crackers. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που πήρε μέρος σε διαφήμιση.

Εχει κάνει διαφήμιση για τη Vodafone, τη σοκολάτα ΙΟΝ και για το τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε επιδείξεις μόδας, κυρίως σε εκείνες του οίκου Kathy Heyndels. Oπως παραδέχεται, η τελευταία φορά που ζήτησε χαρτζιλίκι από τους γονείς της ήταν στα 16 της χρόνια. Εκτοτε έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έψαχνε το πρόσωπο που θα ενσάρκωνε την Αννα στη σειρά και παρατηρώντας μια μέρα το Instagram μιας Casting director έπεσε πάνω στη Δανάη

Η πρωταγωνίστρια του «Τατουάζ» ήταν ένα κορίτσι που δεν περνούσε καλά στο σχολείο. Παραδέχεται ότι δεν της άρεσε το σύστημα εκπαίδευσης: «Ατελείωτες ώρες παπαγαλίας και περιττές γνώσεις. Εμένα από παιδί μού άρεσε η ελευθερία. Επεισα τη μητέρα μου να με γράψει στη ρυθμική γυμναστική και μετά στον στίβο. Ηταν ένας τρόπος για να εκτονωθώ και να αναπνεύσω. Μέσω μιας σχολικής παράστασης ήρθα σε επαφή με τον χορό. Γράφτηκα σε μια σχολή και ανακάλυψα τον εαυτό μου. Βρήκα τον τρόπο να επικοινωνώ καλύτερα με τον κόσμο και να εκφράζομαι. Ο χορός είναι ψυχοθεραπεία. Ακόμη και σήμερα, όταν είμαι κουρασμένη βάζω μουσική και χορεύω. Χορεύω τα πάντα, από κλασικό χορό μέχρι τζαζ». Οταν η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έψαχνε cheerleaders ανταποκρίθηκε στην αγγελία και έτσι βρέθηκε να λικνίζεται ρυθμικά στα τάιμ άουτ για τους «πράσινους»: «Ο κόσμος ακούει μαζορέτα και φαντασιώνεται διάφορα που δεν συμβαίνουν. Ουσιαστικά δεν έχουμε επαφή με τους παίκτες. Αφενός γιατί οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι και αφετέρου επειδή δεν επιτρέπεται. Το μπάσκετ μου αρέσει γιατί είναι ένα γρήγορο ομαδικό άθλημα που προϋποθέτει ευφυΐα. Ξεχωρίζω τον Νίκο Παππά, που είναι ηγέτης. Κάνει θαύματα με την μπάλα στα χέρια και έχει μια δυναμική, ξεχωριστή προσωπικότητα».
 

Νέα ζωή στην Κύπρο


Η Δανάη Παππά μένει μόνιμα πια στην Κύπρο συγκατοικώντας με άλλες συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά. Τα πολύωρα καθημερινά γυρίσματα την κρατούν μακριά από το αγόρι της που ζει στην Ελλάδα: «Δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί μια σχέση όταν υπάρχει απόσταση. Το αγόρι μου δεν είναι του χώρου, αλλά αποδέχτηκε την επιλογή μου, όπως αποδέχτηκε και τις ερωτικές σκηνές. Εχει καταλάβει ότι είναι μέρος της δουλειάς. Ηρθε η ώρα να διαχειριστούμε πολλά πράγματα με σύνεση και εμπιστοσύνη». Οσο για την ξαφνική διασημότητα, η ίδια δηλώνει επαρκώς προετοιμασμένη: «Είμαι έτοιμη να δεχτώ αυτό τον τυφώνα. Εχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Ξέρω ότι θα αρχίσουν να λένε ότι με τον τάδε στη σειρά συμβαίνει αυτό και με τον δείνα το άλλο, αλλά εντέλει όλα μέρος του παιχνιδιού είναι. Από τα social media, πάντως, έσβησα παλιές εικόνες και πρόσωπα για έναν πολύ απλό λόγο: δεν θέλω λόγω της δραστηριότητάς μου να ενοχληθούν οι δικοί μου άνθρωποι. Στο κάτω-κάτω, δεν μου φταίνε τίποτα».

Μετά από ατύχημα που την κράτησε δυο μήνες μακριά από τη σχολή χορού, επέστρεψε στην Ελλάδα και έγινε μαζορέτα του ΠΑΟ

Το «Τατουάζ» είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ενα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες. Η Αννα (Δανάη Παππά) είναι παντρεμένη με τον Τόνυ (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Απογοητευμένη από τον γάμο της, αποφασίζει να πάει διακοπές με τη φίλη της, τη Νικόλ, στην Ελλάδα, με σκοπό να συναντήσει τον Αλέξανδρο με τον οποίο έχουν γνωριστεί εδώ και έναν χρόνο μέσω Facebook. Η συνάντησή τους θα γεννήσει έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Αναπόφευκτα η κουβέντα μας στρέφεται στα  social media: «Είναι ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας, αλλά δεν είναι ο μόνος. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν πάψει να βρίσκονται και να επικοινωνούν. Πολλοί ζουν μια εικονική πραγματικότητα. Η ζωή τους είναι μόνο Facebook και Instagram. Δεν το βρίσκω υγιές. Θέλει μια ισορροπία το πράγμα, καθότι τα social media είναι ένας ψεύτικος κόσμος που χωρίς φίλτρα, σωστή διαχείριση και μέτρο σε παρασύρουν».

Σήμερα η Δανάη έρχεται στην Αθήνα περίπου μία φορά τον μήνα για γυρίσματα και ευγνωμονεί το σύμπαν που βρέθηκε τόσο απρόσμενα σε μια τέτοια δουλειά υψηλών αξιώσεων: «Ακούω τον Ανδρέα Γεωργίου, τον οποίο θεωρώ μοναδικό ταλέντο. Λείπουν οι χαρισματικοί άνθρωποι στην εποχή μας. Μου έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσω σε μια δουλειά που όλοι περιμένουν και να γνωρίσω επιτυχημένους ηθοποιούς που κουβαλούν τη δική τους ιστορία. Μεγάλωσα έχοντας την εικόνα του Απόστολου Γκλέτσου, δεν φανταζόμουν ότι κάποτε θα βρισκόμουν στην ίδια τηλεοπτική δουλειά μαζί του. Αν δεν είναι αυτό τύχη, τότε τι είναι;».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper