?Βέλη? ΣΥΡΙΖΑ και Γεροβασίλη προς ΝΔ για την διαγραφή Πολυμερόπουλου

?Βέλη? ΣΥΡΙΖΑ και Γεροβασίλη προς ΝΔ για την διαγραφή Πολυμερόπουλου

Αιχμηρή η απάντηση, τόσο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όσο και της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης στη Ν.Δ., με αφορμή την απόφαση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διαγράψει από μέλος του, τον συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ, Βασίλη Πολυμερόπουλου, λόγω της καταδίκης του για πλαστό πτυχίο.

«Καλωσορίζουμε, έστω και έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη της λαθροχειρίας στην οποία είχε προβεί προκειμένου να προαχθεί στη θέση του προϊσταμένου Διευθύνσεως του Δήμου Αθηναίων, την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να διαγράψει τον Βασίλη Πολυμερόπουλο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

«Η διαγραφή του κ. Πολυμερόπουλου από τα μητρώα της ΝΔ υπό το βάρος των αποκαλύψεων δεν εξιλεώνει την αξιωματική αντιπολίτευση για τις επιλογές προσώπων και εκπροσώπων της στα ανώτατα συνδικαλιστικά όργανα», σχολιάζει, αντίστοιχα, η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Εγκαλεί, μάλιστα, τη Ν.Δ. ότι «όσο και αν επιχειρεί να θολώσει τα νερά, η αλήθεια είναι προφανής: με αυτή την Κυβέρνηση τα πειθαρχικά συμβούλια και υπάρχουν και λειτουργούν, για να απαντούν με θεσμικό και δίκαιο τρόπο σε κρούσματα «fake» αριστείας και πλαστά πιστοποιητικά».

Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι, «αυτή η Κυβέρνηση (ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛΛ.), από τις πρώτες κιόλας ημέρες της, με αποφάσεις της επιχείρησε να δώσει λύση απέναντι σε χιλιάδες πλαστούς τίτλους σπουδών, που επί δεκαετίες διοχετεύτηκαν ανά την Ελλάδα επί των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φυσικά με την ανοχή τους».

«Είδαμε, βέβαια, ότι η απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης δεν άρεσε σε πασίγνωστους συνδικαλιστές της ΝΔ», σχολιάζει σκωπτικά η ηγεσία του υπουργείου. Ενώ, κάνει ειδική αναφορά στις επιθετικές κατά την ίδια ανακοινώνεις της ΠΕΟΔΗΝ για δήθεν «κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας», υπονοώντας ότι η πανελλήνια ομοσπονδία ακολουθεί αυτή την στάση γιατί πρόσκειται στη Ν.Δ. και στις 17/7/2017 εξέδωσε ανακοίνωση με τον τίτλο: «Ο διαγωνισμός παρωδία δεν θα γίνει… Δεν θα αφήσουμε».

«Αυτή είναι η αριστεία που εννοεί ο Πρόεδρος της Ν.Δ.; Προσυπογράφει η Ν.Δ. και ο Πρόεδρος της το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΠΟΕΔΗΝ (17/7/2017);», διερωτάται η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για να καταλήξει: «Τελικά, είναι βέβαιος ο Πρόεδρος της ΝΔ ότι αρκεί μόνο μία διαγραφή για τα πλαστά πιστοποιητικά στο κόμμα του;».


Προέλευση: epoli.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper