Συγκλονίζει ο Χάρης Σιανίδης για το πρόβλημα υγείας του !

Συγκλονίζει ο Χάρης Σιανίδης για το πρόβλημα υγείας του !

O Χάρης Σιανίδης συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας του! Συνέντευξη στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό

Ποια συνεργασία - contact ήταν αυτή που τον έβαλε στα βαθιά νερά της show biz;

«Στα τριάντα μου άρχισα να μην ασχολούμαι πια με τη μόδα. Το 2007 η χρυσή αυτή εποχή της μόδας άρχισε να φθίνει και το 2010 δημιούργησα εταιρεία δημοσίων σχέσεων! Από την πρώτη στιγμή είχε μια πάρα πολύ μεγάλη απήχηση. Για τα ελληνικά δεδομένα δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντα ότι ζούμε σε μια μικρή βαλκανική χώρα που το star system και η showbiz είναι ουτοπική. Την μόδα την χρησιμοποίησα για να μπω στον χώρο της showbiz, δεν μου άρεσε όλο αυτό ουσιαστικά. Το στυλ μου τότε ήταν ιδιαίτερο γιατί ήθελα να προκαλέσω, ήταν μέρος του παιχνιδιού για να μπορέσω τότε εκείνη την εποχή της άσκοπης δημοσιότητας της δεκαετίας του 2000 με το δελτίο ειδήσεων του STAR με τις μεσημεριανές εκπομπές και όλα αυτά. Ήταν και αυτός ένας τρόπος να εισχωρήσω μέσα στα πράγματα και να προβάλω τη δουλειά μου. Στην δική μου την περίπτωση δεν έγινε τίποτα τυχαία, όλα έγιναν με βάση ενός πολύ ωραίου χρονοδιαγράμματος. Ήξερα τι πρέπει να κάνω στην οποιαδήποτε στιγμή, στην οποιαδήποτε φάση και στην οποιαδήποτε ηλικία. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό που στα 36 μου έχω κάνει μια 17χρονη πορεία πολύ ουσιαστική. Τα πάντα στη ζωή μου τα μετέφραζα και στο κομμάτι των χρηματικών απολαβών. Δεν υπήρξα ποτέ αυτό που λένε τζάμπα ψώνιο!» 


«Το κομμάτι της ματαιοδοξίας μου το πλήρωσα και το χόρτασα σε πολύ μικρή ηλικία τα πρώτα τέσσερα χρόνια. Οκ να δω και μια φωτογραφία να με γνωρίσει και κάποιος στο δρόμο, όμως μετά είδα ότι είναι κάτι ουτοπικό για τα χρήματα που μπορεί να εξαργυρώσεις σε αυτή τη χώρα και συνέχεια προσπαθούσα να εξελίσσομαι. Ότι έκανα ακόμα και πολλές φορές αν τσαλακώθηκα η οτιδήποτε το έκανα στη σωστή ηλικία γιατί οκ είκοσι χρονών πιστεύω μπορούν να σου δικαιολογήσουν κάποια πράγματα και τώρα νομίζω περνάω την καλύτερη μου φάση όπως και δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο πράγμα σε περίπου 20 χρόνια. Μου αρέσει να εξελίσσομαι» 


«Είμαι πάρα πολύ ισορροπημένης σαν άνθρωπος γιατί δεν κάνω διπλές ζωές! Είμαι ένα ανοιχτό βιβλίο, έχω κάνει μια γεμάτη ζωή. Έχω ακούσει για εμένα τα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τα έχω δεχθεί, αποδεχθεί. Εντάξει δεν μπορεί να τα έχουμε όλα. Σίγουρα υπάρχει ένα τίμημα σε αυτή την δουλειά. Ζούμε πολύ καλύτερα από τον μέσο όρο, όλοι εμείς. Δεν θέλω να ακούω να παραπονιούνται στα κανάλια ηθοποιοί, να παραπονιούνται ότι τους πέταξαν από τον χώρο, ότι είναι κατατρεγμένοι. Δεν μου αρέσει να τα ακούω αυτά. Γιατί αυτή η δουλειά, είτε κάνεις μια μέτρια καριέρα, είτε μια μικρή η μια μεγάλη, είτε είσαι super star, είτε οτιδήποτε, έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα και αλίμονο να παραπονιόμαστε και εμείς»


Ποια απόφαση του άλλαξε τη ζωή ριζικά; 

«Το 2008 αποφάσισα να σταματήσω ότι έχει να κάνει με την υπερ έκθεση γύρω από το πρόσωπο μου. Δεν είχα να κερδίσω κάτι άλλο θεωρώ ότι από εκεί και πέρα μόνο θα είχα να χάσω. Είπα τέλος και μετά το 2010 άνοιξα την εταιρεία μου. Αργώ να πάρω αποφάσεις γενικότερα αλλά όταν το πω, είναι αυτό! Είμαι αρκετά ρεαλιστής, δεν έχω καμιά ιδιαίτερη ιδέα για τον εαυτό μου. Ακόμα και τη συνέντευξη που κάνω αυτή τη στιγμή και γενικότερα δεν θεωρώ ότι υπάρχει και κανένας ιδιαίτερος λόγος. Γενικότερα αυτή η δημοσιότητα γύρω από ένα πρόσωπο και γενικότερα κινούμαι γύρω από αυτούς τους ανθρώπους, οκ σίγουρα με τους τραγουδιστές έρχεσαι πιο κοντά γιατί μπορεί να σε αγγίζουν κάποια τραγούδια, δένεσαι και με τους ηθοποιούς. Προσωπικά για εμένα δεν θεώρησα τον εαυτό μου ποτέ κάτι σπουδαίο η κάτι πιο σημαντικό από κάποιους άλλους ανθρώπους, απλά χρησιμοποίησα όλη αυτή τη δημοσιότητα καθαρά για χρήματα, ώστε να ζω πιο άνετα και ίσως για να μπορώ να έχω κάποια benefits που έχει αυτή η δουλειά. Από το να πας στην τράπεζα και να σε προσέξουν μέχρι το να κλείσεις εύκολα ένα δωμάτιο τον 15 Αύγουστο σε ένα νησί, τόσο απλά!»

 

Μια προσωπική του ιστορία που να μην την έχει ξανά εξομολογηθεί;

«Στην δική μου την περίπτωση είχα την τύχη και την ευλογία να έχω μια οικογένεια που δεν φοβόμουν να μιλήσω. Το bulling επειδή λοιπόν για εμένα ξεκινάει από το σπίτι σου όταν φοβάσαι να μιλήσεις στους γονείς σου. Δύσκολα λοιπόν θα βρεις ιστορίες που δεν τις έχω εξομολογηθεί» 

 

Για τις διπλές ζωές:

«Η ελληνική κοινωνία το υποστήριξε πάρα πολύ, την κρυφή ζωή και πολλές φορές το χειροκρότησα κιόλας. Υπήρχε δηλαδή η άποψη κάνε αυτό που είναι να κάνεις απλά για την κοινωνία πρέπει να είσαι έτσι»

 

Τι θα συμβούλευε κάποιον που θέλει να μπει στη show biz:

«Κάποιον που θέλει να μπει στη show biz θα τον συμβούλευα πολύ απλά να μην μπει στη show biz. Θεωρώ ότι είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος ο οποίος σίγουρα μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αλλά μπορεί να σου πάρει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ψυχής σου. Θέλει πολύ μεγάλη ισορροπία και βοήθεια από την οικογένεια. Θα ήθελα πάρα πολύ να σταματήσω από τη show biz, πολύ σύντομα. Είναι κάτι που δεν με εξιτάρει πια!»

 

Τι είναι ικανός να κάνει για έναν δυνατό έρωτα:

«Μια φορά ερωτεύτηκα στη ζωή μου και ήταν έτσι πάρα πολύ τραγικές οι συνέπειες και για εμένα αλλά και για τον άλλο άνθρωπο. Σίγουρα ο έρωτας για εμένα είναι μια πολύ μεγάλη ταλαιπωρία! Ίδιος όταν υπάρχει μέσα σε όλο αυτό το ανεκπλήρωτο, όλο αυτό το πάθος. Είναι ταλαιπωρία! Πιστεύω πιο πολύ στην αγάπη. Ο έρωτας είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εμένα!» 

 

«Δεν ξέρω αν με αγαπάει πολύ ο κόσμος. Νομίζω ότι είμαι μια αδιάφορη περσονα για τον κόσμο. Δεν απαιτώ και την αγάπη του κόσμου εγώ προσωπικά!»

 

Με ποια πράγματα ικανοποιείται ο Χάρης Σιανίδης:

«Έχω μια ηθική ικανοποίηση που από πάρα πολύ μικρός ήμουν οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν ταλαιπώρησα μετά τα 18-19 καθόλου τους γονείς μου. Μια ικανοποίηση για εμένα είναι η ασφάλεια! Έχω σχεδόν διανύσει το 50% της ζωής μου. Θαυμάζω τους ανθρώπους που τα αφήνουν όλα Ζαμαν φου, αλλά εγώ δεν είμαι έτσι!»

 

Για την τηλεόραση:

«Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, είναι απίστευτο εγώ που μεγάλωσα μέσα στην τηλεόραση. Μέσα στα στούντιο και τα κανάλια. Παρακολουθώ όμως στο youtube τα διάφορα αποσπάσματα. Πέρσι είχα δει λίγο το survivor γιατί μου άρεσε και που καθόμουν λίγο στο σπίτι όπως όλων ο κόσμος. Βαριέμαι... Εγώ όλους αυτούς τους ανθρώπους τους γνωρίζω προσωπικά και αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί όλους αυτούς τους ανθρώπους τους απομυθοποιείς, τους βλέπεις διαφορετικά, ξέρεις ότι μπορεί να είναι πολύ κακοί, ξέρεις ότι μπορεί να είναι πολύ καλοί. Ξέρεις τους χαρακτήρες τους και μετά λίγο βαριέσαι να τους δεις και στην τηλεόραση. 

 

Δεν μπορώ να πω ότι έχω τρελαθεί με κάτι φέτος. Το «my style rocks» μου αρέσει. Από την αρχή μου άρεσε που δεν πήγαινε καλά, εγώ πίστευα ότι θα πάει καλά και όντως πήγε. Ειδήσεις βλέπω εγώ, αστυνομικό ρεπορτάζ! 

 

Μου έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχω και στο survivor και στο nomads και στο survival, αλλά δεν το συζητώ. Θα ήταν ένα γελοίο θέαμα και για τους τηλεθεατές και για εμένα! Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται μια φυσική κατάσταση που εγώ δεν την έχω και μια πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Θα προτιμούσα να πάω διακοπές κάπου μόνος μου με μια φίλη μου η έναν φίλο μου»

 

«Γενικότερα δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση, η προβολή μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχω καθαρά σε αυτό το χώρο μόνο για τα events και να διαφημίζω τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την εταιρεία μου για την διαχείριση της φήμης τους» 

 

Ψυχική η σωματική δύναμη είναι αυτό που προέχει για εσάς πρώτα; 

«Σωματική δύναμη δεν μπορώ να πω ότι έχω. Έχω καιρό να γυμναστώ, δεν προλαβαίνω. Ψυχική δύναμη μπορώ να πω ότι έχω αρκετή. Σε σκληραίνει πάρα πολύ αυτή η δουλειά, είναι πάρα πολύ δύσκολη ψυχικά.

 

Δεν υπάρχει ζωή γιατί για να επιβιώσεις, πρέπει να ζεις όλο το 24ωρο. Πρέπει η ζωή σου να είναι και δουλειά σου. Σε όλα αυτά που βλέπεται, σε όλους αυτούς τους σταρ της πίστας σε όλες αυτές τις ζωές υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο τίμημα. Μου αρέσει που είμαι ανεξάρτητος και έχω την εταιρεία μου και δεν έχω ανάγκη κάποια αυλή, ακόμα και πληρωμένη αυλή»

 

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει:

«Το χειρότερο που μου έχει δημιουργήσει αυτή η δουλειά στην υγεία μου είναι αυτό που περνάω αυτή τη στιγμή. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα υπερκόπωσης, έχει πέσει το ανοσοποιητικό σύστημα εδώ και δύο μήνες με αποτέλεσμα να έχω ένα πρόβλημα που λέγεται λοιμώδη μονοπυρήνωση και κυτταρομεγαλοϊός, είναι δυο διαφορετικά πράγματα τα οποία είναι σαν μια παιδική ασθένεια τα οποία όμως όταν το ανοσοποιητικό σύστημα πέφτει, το παθαίνουν παιδιά σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, όταν το παθαίνεις σε μεγάλες ηλικίες μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Να σου κάνει υποτροπές στο συκώτι όταν το περνάς σε ηλικία μεγάλη. Όταν το περνάς στα 36 δεν είναι κάτι εύκολο. Αν κάτσεις μια ημέρα μαζί μου θα πεις πως αντέχει» 

 

Κάθε Σάββατο 19:00 – 21:00 στον ΑΡΤ 90,6 FM

«stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό

Διαδικτυακά στο www.artfm906.gr

 

Πρόσωπο με πρόσωπα:

«Ο Λάκης Γαβαλάς έχει γράψει τη δική του ιστορία. Εγώ ήμουν παιδάκι όταν ο ίδιος ήταν ο απόλυτος σταρ γύρω από την μόδα. Έκανε την άνοδο και την πτώση του και προσπαθεί τώρα να ανακάμψει, αλλά πιστεύω όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία και αυτός ο άνθρωπος θεωρώ ότι έχει προσφέρει»

 

«Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι και φίλος μου. Διαφωνούμε σε πάρα πολλά πράγματα μαζί. Όμως είναι και αυτός ένα πρόσωπο που έχει κάνει μια πολύ σημαντική πορεία, εγώ αυτό δεν το ξεχνάω που έχει μια διάρκεια. Είναι από τους πρώτους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτό το χώρο στα 16 μου και είναι και συναισθηματικά δεμένος σε αυτό το κομμάτι. Πιστεύω ότι κάνει πάρα πολλά λάθη, πιστεύω ότι αδικεί τον εαυτό του και το ταλέντο του στην κομμωτική πολλές φόρες με πολύ άσκοπη, υπερπροβολή και δημοσιότητα. Αλλά ο κάθε ένας κάνει πραγματικά ότι τον ευχαριστεί και αυτός είναι πραγματικά χαρούμενος και αφού είναι χαρούμενος εγώ πάω πραγματικά πάσο!»

 

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι και αυτή στη ζωή μου και ένα πράγμα που με ενοχλεί στη δουλειά μου, είναι ότι όλους τους έχεις ανάγκη. Άρα δεν θα σου πω κάτι αρνητικό. Με την Κωνσταντίνα συνεργαζόμαστε, είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Θεωρώ ότι έχει πληρώσει το τίμημα που της αναλογεί σε κάποια από τα λάθη που μπορεί να έχει κάνει» 

 

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα πρόσωπο σεβασμού καταρχήν για την διάρκεια στο χώρο αυτό. Επίσης η Ελένη για εμένα είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη σταρ! Η Ελένη Μενεγάκη είναι η μόνη σύγχρονη σταρ της εποχής μας. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου ακόμα που είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί της γιατί για εμένα αυτό είναι σταρ όταν χαίρεσαι με την χαρά του και στεναχωριέσαι με τη λύπη του κλπ είναι η γυναίκα που πιστεύω θα μείνει στην ιστορία γιατί και αυτό είναι σταρ, αρκεί να μην καεί! Όταν έχεις το αστέρι τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν καμία σχέση, αυτά είναι για εσωτερική κατανάλωση για να τα σχολιάζουν όλοι αυτοί και να λένε το τόσο τόσο. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Ελένη Μενεγάκη, έχει αφήσει την δική της σελίδα και η ιστορία θα κρίνει!»

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper