Το “κουβάρι” της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας “ξετυλίγουν” οι Αρχές !

Το “κουβάρι” της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας “ξετυλίγουν” οι Αρχές !

Βήμα – βήμα προσπαθούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να βρουν την άκρη του νήματος στη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη. Από τη πρώτη στιγμή παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς καθώς και άτομα από το επαγγελματικό και φιλικό της περιβάλλον.

 

Στην αστυνομία κατέθεσε χθες  ο πατέρας της 32χρονης ο οποίος έχει προκαλέσει αίσθηση με τα όσα ισχυρίζεται από τη πρώτη στιγμή, σχετικά με τη ταυτότητα και τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών, κάτι όμως που αντικρούει ακόμη και η ιδιά η αδελφή του, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Να πω την αλήθεια ότι ο αδελφός μου είναι και λίγο τρελός κι ότι όλα αυτά που λέει για την οικογένεια είναι ψέματα. Η πρώτη μου σκέψη, ακριβώς επειδή χρωστάει σ’ όλο τον κόσμο, ήταν κάποιοι από αυτούς (δανειστές) και πάλι δεν ήθελα να το πιστέψω. Υπάρχουν άνθρωποι να αφαιρέσουν τη ζωή σε ένα παιδί γι’ αυτά, για τα χρέη; Γιατί δεν σκότωναν τον ίδιο», είπε στον ΑΝΤ1 η θεία της Δώρας.

Δώρα Ζέμπερη - θύμα - δολοφονία - Β΄ Νεκροταφείο

Ο ίδιος άνθρωπος υποστήριξε χθες πως βρέθηκε γρήγορα στο τόπο της δολοφονίας της κόρης του, αφού είχε πάρει κούρσα με το ταξί του έναν νεαρό ο οποίος θα μπορούσε, όπως είπε να είναι και ο δολοφόνος της.

«Μπορεί… μπορεί και να το γέννησε πάλι από το μυαλό του για να λέει βλακείες, για να βγαίνει στην τηλεόραση. Δεν καταλαβαίνετε τι σας λέω; Μπορεί και να έγινε και να πήρε μια κούρσα, αλλά μπορεί και να το ‘χει  βγάλει από το μυαλό του το τρελό!», λέει η αδερφή του στον ΑΝΤ1.

 

Οι αστυνομικοί περιμένουν να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες και από τα δεδομένα που υπάρχουν στο τηλέφωνο της ατυχής εφοριακού, μετά την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της επαφών—την ίδια στιγμή συγκλονισμένη η αδελφή της συνεχίζει να αναρτά στο Facebook μνήματα—κάνοντας λόγο πως η δικαίωση της δεν θα αργήσει.

Η θεία της μιλά για ένα αγνό κορίτσι αφοσιωμένο στη δουλειά της και στην οικογένεια της. «Αυτό το κορίτσι ζούσε όλη την οικογένεια, ακόμα και αυτόν τον ρεζίλι, αυτή τον τάιζε… τι άλλο να σας πω.», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Η αδελφή της 32χρονης κάνει έκκληση σε οποίον έτυχε να δει κάτι στο Β Νεκροταφείο, να το καταθέσουν στις αρχές, ενώ παράλληλα, σε νέα ανάρτησή της στο Facebook ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο της αγαπημένης της Δώρας.

Ανάρτηση - αδελφή - εφοριακός


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper