Josephine Wendel-Βασίλης Μιχαήλ: Η επανασύνδεση έφερε τη συγκατοίκηση !

Josephine Wendel-Βασίλης Μιχαήλ: Η επανασύνδεση έφερε τη συγκατοίκηση !

Ένα ολόκληρο καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε μαζί την όμορφη τραγουδίστρια Ζοζεφίν Βέντελ και τον Βασίλη Μιχαήλ στη Μύκονο, όπου ο εφοπλιστής διαθέτει εξοχική κατοικία.

Άλλοτε να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στις όμορφες παραλίες του νησιού, άλλοτε να φεύγουν με jet ski για θαλάσσιες βόλτες και άλλοτε σε στέκια του Νησιού των Ανέμων να διασκεδάζουν. Όσες φορές και αν κλήθηκαν να μιλήσουν για την πραγματική σχέση που τους συνδέει, μιας και θεωρούνταν… χωρισμένοι από τον περασμένο Νοέμβριο, οι δυο τους αρνούνταν πεισματικά να μιλήσουν. Επειδή τα… παθήματα γίνονται μαθήματα, όσοι γνωρίζουν τη Ζοζεφίν σχολίαζαν με νόημα πως η όμορφη τραγουδίστρια έχει πάρει όρκο να μην αποκαλύψει ξανά τίποτα για τα προσωπικά της. Και τον όρκο τον κράτησε, αφήνοντας να αιωρούνται διάφορες φήμες για την προσωπική της ζωή, χωρίς η ίδια να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει όσα γράφονταν. Ακόμα και στενοί φίλοι του ζευγαριού θεωρούσαν πως οι δυο τους είχαν χωρίσει και ότι απλά η καλή παρέα ηου έκαναν τους είχε πείσει πως πρέπει να διατηρήσουν τη φιλί κήτους σχέση.

Η αλήθεια είναι πως από κοινού είχαν αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις ώστε να μην προκαλούν. Τώ¬ρα πια, όμως έχουν πάρει κοινές αποφάσεις και δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν την ευτυχία τους. Οπως αποκαλύπτει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον στη real: «Η Ζοζεφίν και ο Βασίλης είναι στα καλύτερα τους και μετά την επανασύνδεση τους δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν. Το ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες μένει μαζί στα νότια προάστια και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ!». Και πηγαίνουν τόσο καλά τα πράγματα, που οι φίλοι τους δεν αποκλεί¬ουν σύντομα την πιθανότητα επισημοποίησης της σχέσης τους. Μπορεί να μην είναι μαζί για μεγάλο διάστημα, όμως ο δεσμός τους έχει περάσει από… σαράντα κύματα. Εχουν δοκιμαστεί, διαπίστωσαν πως κατάφεραν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο κι αυτό τους έδεσε ακόμα περισσότερο. Αυτή την περίοδο η Ζοζεφίν εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ ο Κύπριος εφοπλιστής δραστηρι¬οποιείται στην οικογενειακή επιχείρηση η οποία διαθέτει γραφεία -εκτός από την Κύπρο- και επί ελληνικού εδάφους. Οι δυο τους συμβιώνουν αρμονικά και προσαρμόζουν την καθημερινότητα τους με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεση τους προκειμένου να τον αφιερώνουν ο ένας στον άλλον.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper