Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Λάτσιος μου εμπιστεύτηκε κάτι που άλλος είμαι σίγουρη πως δεν θα σκεφτόταν να μου εμπιστευτεί»

Μαρία Μπεκατώρου: «Ο Λάτσιος μου εμπιστεύτηκε κάτι που άλλος είμαι σίγουρη πως δεν θα σκεφτόταν να μου εμπιστευτεί»

Η λαμπερή παρουσιάστρια κέρδισε ένα ακόμη στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό της, αποδεικνύοντας έτσι πως μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε αναλαμβάνει. Γιατί έχει όρεξη, πάθος αλλά και μια αγάπη για την δουλειά της ώστε να  δίνει πάντα το καλύτερό της εαυτό: «Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για μένα  αλλά έγινε τη σωστή στιγμή, ήρθε και ο κύριος Λάτσιος και κούμπωσε με την πρόταση» δηλώνει στο Secret. H σχέση τους βασίζεται στην αλληλοεκτίμηση και η Μαρία δεν έκρυψε την χαρά της με την επιστροφή του στον ΑΝΤ-1.

«Το αγαπώ πολύ, με στηρίζει, με πιστεύει και μου συμπαραστέκεται. Ξέρεις είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι τέτοιοι  σε θέσεις κλειδιά που να έχουν έναν ωραίο τρόπο να προσεγγίσουν τους παρουσιαστές τους» τονίζει η Μαρία που έχει περάσει από πολλά και διαφορετικά κόνσπετ με επιτυχία. Ακόμα και φέτος, σε κάτι τόσο διαφορετικό κατάφερε να το φέρει στα μέρα της: «Εγώ θα πω γενικά επειδή αγαπώ πολύ τη δουλειά μου,  βάζω πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου, νιώθω ελεύθερή και όταν νιώθω ελεύθερη  βάζω το στίγμα μου σε μια εκπομπή και περνάω καλά» εξηγεί. Ωστόσο υπήρχε πρόταση ώστε να φύγει από τον ΑΝΤ-1; Και τι έκανε; Της πέρασε ποτέ από το μυαλό να…μετακομίσει; « ναι πρόταση υπήρχε όμως ο λόγος που παραμένω στον ΑΝΤ-1 είναι γιατί περνώ ωραία. Θα σου πω κάτι.. Ξενοκοιτάς αν δεν περνάς καλά κάπου. Εγώ εδώ περνάω καλά οπότε δεν έχω λόγο να ξεροκοιτάω. Βέβαια κολακεύομαι και αισθάνομαι τυχερή που μετά από τόσα χρόνια με σκέφτονται, είναι μια ηθική ικανοποίηση…» παραδέχεται!

Πώς ήταν οι μέρες πριν  την πρεμιέρα; Με ποιον μιλούσε; «Είχα πολύ άγχος, δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο. Την παραμονή της πρεμιέρας δεν κοιμήθηκα. Μιλούσα συνέχεια με τον Λάτσιο από την μέρα που ξεκινήσαμε τις εγγραφές μέχρι την πρεμιέρα. Είχα ανασφάλειες. Για τα δικά μου δεδομένα είναι ότι πιο δύσκολο έχω κάνει. Δεν υπάρχουν κείμενα, δεν υπάρχουν σκαλέτες, πρέπει να κρατάς σωστά το χρόνο, σωστά την επαφή με τους παίκτες… στην πορεία είσαι πως τελικά δεν με δυσκόλεψε αλλά μέχρι να μπω σε όλο αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα» δηλώνει στο secret. Πως νιώθει που  το Still Standing είναι ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης και σημειώνει μεγάλη επιτυχία; «Πετάω στα σύννεφα! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αυτό είναι μια ομαδική προσπάθεια πάρα πολλών ανθρώπων δεν είναι μόνο δικό μου.. Θέλω σα σου πω ότι πετάω στα σύννεφα και γι αυτούς χαίρομαι για τον Λάτσιο που μου εμπιστεύτηκε κάτι  που κάποιος άλλος  είμαι σίγουρη πως δεν θα σκεφτόταν να μου εμπιστευτεί» εξομολογείται!

 

«Βλέπω Nomads γιατί είναι διαφορετικό από το Survivor»

 

Φέτος ο ΑΝΤ-1 προβάλει την υπερπαραγωγή Nomads. Η Μαρία είχε δηλώσει πως το Survivor δεν το έβλεπε! Nomads και Γρηγόρη παρακολουθεί; «Δεν θα έβλεπα τον Γρηγόρη; Η αλήθεια είναι όσο προλαβαίνω γιατί εκείνη την ώρα γυρνώ και όλο κάτι κάνω μέσα στο σπίτι. Όμως είναι διαφορετικό, είναι άλλο κόνσεπτ από το Survivor και είναι και ο Γρηγόρης (γέλια)» Έχουν επικοινωνήσει καθόλου; «Και καλή επιτυχία του έστειλα και με μηνύματα μιλάμε …δεν έχουν καλό σήμα εκεί» δηλώνει.

Στο καμαρίνι της υπάρχουν ταπεράκια καθώς η Μαρία φέρνει φαγητό από το σπίτι:

«Η διασκέδασή μου είναι η μαγειρική.  Μου αρέσει να κλείνομαι το σπίτι και να μαγειρεύω»

Την ρωτώ αν πηγαίνει λαϊκή: «Αμέ πηγαίνω λαϊκή κανονικά με το καροτσάκι. Έχω και δικούς μου παραγωγούς  που με περιμένουν πως και πως, τους δίνω εγώ μερικές πληροφορίες για το που πέφτουν πχ οι παίκτες και μου δίνουν το καλό το κουνουπίδι. Η λαϊκή είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία» παραδέχεται στο Secret.

Ο σύζυγος της πέτυχε διάνα. Όμορφη, καλή μαγείρισσά «Έχω μόνο ένα θέμα με την τάξη. Οι δικοί μου χώροι είναι ακατάστατοι ενώ οι κοινοί τακτοποιημένοι» Με τον τον Αντώνη στο σπίτι, τσακώνονται για την τηλεόραση; Την ρωτώ…  «Θα σου πω κάτι απλό.. Βλέπει αγώνες εκείνος, εγώ πάω στο δωμάτιο,  γράφω, διαβάζω, ή βλέπω κάτι άλλο στην τηλεόραση εκείνος τρώγεται και θέλει να βλέπω αθλητικά μαζί του. Και έρχεται στο δωμάτιο και θέλει να δούμε αθλητικά. Μα δεν τελειώνουν και αυτά..  Όλο μπάλα έχει»

Μου λέει και προσθέτει: «Αρκεί που είναι το σπίτι» Θα ήσουν με κάποιον ατακτούλη; Τη ρωτάω: «Θα σου πω…δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν είναι πιστός και  δεν μου λέει αλήθεια. Δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να τον  τσεκάρω και αν αντιλαμβανόμουν κάτι δεν θα ήμουν μαζί του. Δεν συγχωρώ το ψέμα» τονίζει!

πηγή Εφημερίδα Παραπολιτικά - Σπυριδούλα Τριάντου 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper