Η εξέλιξη στο Τατουάζ που αλλάζει τα πάντα με τον Ορφέα !

Η εξέλιξη στο Τατουάζ που αλλάζει τα πάντα με τον Ορφέα !

Στο «Τατουάζ» ,κι ενώ στην αρχή η Μαργκώ πήρε το ερωτικό ενδιαφέρον του Τόνυ για την Τατιάνα αψήφιστα και με μια δόση ειρωνικής αλαζονείας, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και στο πρόσωπο της Τατιάνας βλέπει τον χειρότερο εχθρό της.Η Μαργκώ πίστευε ότι ο Τόνυ απλώς παίζει με την Aστυνόμο και μάλιστα αυτό τη βόλεψε κιόλας, καθώς ο γιος της απέδειξε ότι μπορεί και χωρίς την Άννα.

Ωστόσο, η Μαργκώ είναι μια γυναίκα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και καλυμμένα τα νώτα της. Γι’ αυτό τον λόγο, φρόντισε από την πρώτη στιγμή να μάθει τα πάντα για την Τατιάνα και στη συνέχεια έβαλε άνθρωπο ώστε να καταγράφει τις κινήσεις της, αλλά περισσότερο την εξέλιξη της σχέση της με το γιο της. Μέχρι τώρα η Μαργκώ είχε τον απόλυτο έλεγχο, μέχρι που ο Τόνυ μέσα από τη συμπεριφορά του της δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι η Τατιάνα είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό γι’ αυτόν.

Η πρώτη του κίνηση έρχεται όταν ο Τόνυ της ζητάει να κόψουν όλες τις παράνομες δραστηριότητες στην εταιρεία. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν άρεσε στη Μαργκώ, η οποία αμέσως αλλάζει πλεύση. Η ισχυρή επιχειρηματίας αποφασίζει να γίνει όσο πιο σκληρή γίνεται, ειδικά μόλις αντιλαμβάνεται ότι ο γιος της θέλει να σταματήσει να κάνει εμπόριο όπλων. Η Μαργκώ τού επιτίθεται ευθέως λέγοντάς του: «Τι έγινε; Βρήκες άλλη να σε σέρνει από τη μύτη; Θα σταματήσουμε και τις δουλειές μας για τα μάτια της αστυνόμου Δαμιανού;»

Η ιστορία όμως δεν σταματάει εκεί, αφού ο φόβος της Μαργκώ δεν είναι μόνο η επιχείρησή της αλλά και οι κινήσεις της Τατιάνας σε σχέση με την Αμαλία. Αφού η Τατιάνα παίρνει κάποια στοιχεία από την Έμιλυ που δικαιώνουν την ανησυχία της τελευταίας για τη ζωή όλων, αρχίζει να κάνει τη δική της έρευνα. Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ η οποία πληροφορείται τις δραστηριότητες της, αποφασίζει να κάνει την πρώτη κίνηση απομάκρυνσης της Τατιάνας από τον Τόνυ. Παράλληλα και η Τατιάνα, η οποία έχει αντιληφθεί το βρόμικο παιχνίδι της, δεν δέχεται παθητικά τίποτα και έχει μια έντονη αντιπαράθεση με τη Μαργκώ. έγινε; Βρήκες άλλη να σε σέρνει από τη μύτη; Θα σταματήσουμε και τις δουλειές μας για τα μάτια της αστυνόμου Δαμιανού;».

Την ίδια στιγμή, ακολουθώντας τον δρόμο της λογικής η Τατιάνα προσπαθεί ν’ αντισταθεί στην πολιορκία του Τόνυ, ώστε να ξεφύγει και από τον πόλεμο της Μαργκώ. Κι ενώ παλεύει με τα αισθήματά της, συγχρόνως αρχίζει να μελετάει το φάκελο της ληστείας μετά φόνου της Αθηνάς Στεργίου. Ο Τόνυ από την πλευρά του δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Μαργκώ νίκησε και αγωνίζεται να πείσει την Τατιάνα να μη χωρίσουν, εκείνη όμως είναι ανένδοτη. «Μην το κάνει χειρότερο, σε παρακαλώ. Θέλω να τελειώσουν όλα εδώ. Εμείς οι δύο δεν θα είμαστε ποτέ ξανά μαζί», του λέει αποφασιστικά και ο Τόνυ αφού δεν βλέπει να καταφέρνει να τη μεταπείσει, φεύγει για Αγγλία, ενώ η Τατιάνα μετανιωμένη καταρρέει και ξεσπάει σε κλάματα.Ταυτόχρονα, η Μαργκώ πληροφορείται τις κινήσεις της Τατιάνας και δίνει εντολή να την εξοντώσουν: «Μην το καθυστερούμε, βγάλτε την από τη μέση να τελειώνουμε μια καλή μαζί της».

Το ίδιο βράδυ η Τατιάνα δέχεται δολοφονική επίθεση και μάλιστα μέσα στο ίδιο της το σπίτι της, όταν ένας άγνωστος της επιτίθεται πισώπλατα με μαχαίρι. Η Τατιάνα αντιδρά δυναμικά και καταφέρνει να τον αφοπλίσει, ενώ αυτός εξαφανίζεται πριν προλάβει να τον δει. Η Μαργκώ ήδη έχει προχωρήσει το σχέδιο εξόντωσής της, ενώ η Τατιάνα μετά την επίθεση κάνοντας έρευνα αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει «κοριός» μέσα στο σπίτι της, τον οποίο βρίσκει. Στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Τόνυ και του δίνει εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν πρέπει να είναι μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι κινδυνεύει και φυσικά του μιλάει και για τον «κοριό» που της είχε βάλει η Μαργκώ.

Ο Τόνυ έξαλλος μετά από όσα μαθαίνει από την Τατιάνα, πηγαίνει στο γραφείο και συγκρούεται για μια ακόμη φορά με τη μητέρα του. Παράλληλα, όμως, θέλοντας να προλάβει μη βγουν στο φως επικίνδυνες κινήσεις της μητέρας του, ο Τόνυ αναγκάζεται να της πει ότι η Τατιάνα ανακάλυψε τον κοριό που της είχε βάλει.

Η κατάσταση του Ορφέα πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και να κρατήσει έστω τα προσχήματα απέναντι σε κάποιες γυναίκες που τον ενοχλούν. Εκφράζεται ,και μάλιστα με κακία και με μανία, όπως στην περίπτωση της Άννας, που η συμπεριφορά του στάθηκε αφορμή να έρθει στα χέρια με τον Αλέξανδρο, ο οποίος δεν θέλει πλέον να τον βλέπει στα μάτια του. Μπροστά στον φόβο του μήπως τα πράγματα γίνουν χειρότερα και δεν μπορεί πια να ελέγξει τίποτα, ο Ορφέας αποφασίζει να ζητήσει ψυχιατρική βοήθεια. Ωστόσο, ακόμη κι αυτό, η συμβουλή ενός ειδικού, ακόμη και η επίσκεψη σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, δεν είναι ικανό να σταματήσει το μίσος τού Ορφέα προς τις άπιστες γυναίκες. Το ίδιο μίσος τον κυριαρχεί και πάλι και ο Ορφέας για μια ακόμη φορά οδηγεί το επόμενο θύμα του σε απόμερη περιοχή με σκοπό να το εκτελέσει. 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper