Σοφία Παυλίδου στον Αντώνη Σρόιτερ: " Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με αυτόν τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε " !

Σοφία Παυλίδου στον Αντώνη Σρόιτερ:  Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με αυτόν τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε  !

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε η Σοφία Παυλίδου για το επεισόδιο με τον Μάνο Παπαγιάννη στα καμαρίνια του θεάτρου.

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει εκδορές γιατί εγώ δεν πρόλαβα, δεν είχα περιθώρια αντίδρασης γιατί ήταν και η στιγμή που αλλάζαμε ρούχα. Ο κύριος Παπαγιάννης εμφανίστηκε ημίγυμνος, χωρίς παπούτσια και δεν άκουσα τα βήματά του στα σκαλιά. Είχα κλείσει την πόρτα του καμαρινιού για να μην ακούω τις βρισιές του και με αιφνιδίασε, δεν είχα περιθώριο αντίδρασης. Το βρίσκω αστείο αυτό με τις εκδορές και αν όντως έχει πάει σε γιατρό, σίγουρα δεν πήγε εκείνη την ημέρα, ώστε να υπάρχει ημερομηνία και να είναι από μένα αυτές οι εκδορές.

 

Είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει, του είπα να μου μιλήσει πιο όμορφα και αυτός συνέχιζε, έκλεισα την πόρτα του καμαρινιού μου. Μου είπαν ότι έλεγε εκείνη τη στιγμή ότι “εμένα δεν θα μου κλείνει κανένας τις πόρτες” γιατί εγώ μέσα στο σοκ δεν τα θυμάμαι πολύ καλά αυτά όλα για να σας πω την αλήθεια, τα λόγια ακριβώς που έλεγε.

Κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και με έπιασε από το λαιμό κατευθείαν και με πέταξε πίσω. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος, έπεσα πάνω στην καρέκλα που βρισκόταν από πίσω μου. Έτσι χτύπησα στη σπονδυλική μου στήλη και στο πόδι και ευτυχώς δεν χτύπησα το κεφάλι μου στο νεροχύτη από πίσω. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκεί η Κόνι Μεταξά και το είδε όλο και ο Σωτήρης Καλυβάτσης που ήταν κάτω και ανέβηκε, αφού είχα πέσει κάτω. Η κυρία Βάσια Τριφύλλη και η Ρέα Τουτουνζή είχαν αποχωρήσει από το χώρο.

 

Την άλλη μέρα που πήγε, εγώ απουσίαζα λόγω αναρρωτικής άδειας, έμαθα ότι είπε “εντάξει, δεν έκανα κάτι, να τη φοβερίσω ήθελα”. Ο χρόνος για τη συγγνώμη έχει περάσει. Αν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος είχε μετανιώσει γι’ αυτό που έκανε, θα έπρεπε να με είχε πάρει ένα τηλέφωνο τόσες μέρες. Να τα βρούμε, όχι! Γιατί πέρα από τη συμπεριφορά του που πιστεύω δεν έχει καταλάβει τι έχει κάνει και με μεγάλη ευκολία, αφού το έκανε σε μένα, πάει να πει ότι θα το ξανακάνει κι εγώ αυτό δεν θέλω να συμβεί. Θα είμαι υπεύθυνη κι εγώ αν το αφήσω αυτό το πράγμα έτσι.

 

Νομίζω ότι πια και η συγγνώμη δεν έχει νόημα μετά από τόσες μέρες. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με αυτόν τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε και αυτό είναι ένα ποινικό αδίκημα. Δεν είναι ότι απλά με έβρισε, ότι απλά τσακωθήκαμε. Μπήκε βίαια μέσα στο καμαρίνι μου και με χτύπησε. Έχω μώλωπες, είμαι σε σοκ εδώ και μέρες, είμαι ψυχολογικά χάλια. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι που θα το αποφασίσει η επιχείρηση. Αλλά μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper