Θλίψη στην κηδεία του ηθοποιού Βαγγέλη Ρωμνιού . Έσβησε στα 36 χρόνια του !

Θλίψη στην κηδεία του ηθοποιού Βαγγέλη Ρωμνιού .  Έσβησε στα 36 χρόνια του !

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης η κηδεία του ηθοποιού Βαγγέλη Ρωμνιού στο Κοιμητήριο του Χολαργού. Μετά από 15 μέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 χρόνων. Μιλώντας στην Tatiana Live, ο πατέρας του συντετριμμένος αποκάλυψε πως τα παραπάνω κιλά του γιου του, του είχαν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα υγείας και μόλις λίγες μέρες πριν το θάνατό του υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Πριν 15 μέρες ο Βαγγέλης Ρωμνιός μπήκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, υπεβλήθη σε επέμβαση κήλης και μετά από λίγο εμφανίστηκαν επιπλοκές. Οι γιατροί τον οδήγησαν στη ΜΕΘ και προσπάθησαν να κάνουν ό,τι καλύτερό μπορούσαν, αλλά η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο 36χρονος ηθοποιός που καθιερώθηκε με ρόλους καρατερίστα στο θέατρο και την τηλεόραση, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαρισμού στο Facebook o σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης με τον οποίο ο Ρωμνιός συνεργαζόταν στην παράσταση «Πέερ Γκυντ» του Εθνικού Θεάτρου: «Χθες το βράδυ, ο Βαγγέλης Ρωμνιός, αυτός ο καταπληκτικός άνθρωπος και μοναδικός συνάδελφος, μετά από 15 μερόνυχτα «μάχης», μας άφησε. Εδώ. Να τον θυμόμαστε. Σιωπή. Αυτό μόνο…» έγραψε ο κ. Λιγνάδης.

Ο Βαγγέλης Ρωμνιός αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν το 2003. Παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής, τραγουδιού και συγγραφής, ενώ εργάστηκε και ως ηθοποιός.

Πρόσφατες τηλεοπτικές του εμφανίσεις στις σειρές «Γοργόνες» και «Αστέρας Ραχούλας». Στο θέατρο συμμετείχε μεταξύ άλλων στις παραστάσεις «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, «Οι ηλίθιοι» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ την τρέχουσα σεζόν ήταν στο εθνικό θέατρο στην παράσταση «Πέερ Γκιντ».

Σύντομα θα ανέβαινε για τρίτη σεζόν το θεατρικό έργο «Χαρτοπόλεμος», το οποίο έγραψε και πρωταγωνιστούσε. Στον κινηματογράφο συμμετείχε μεταξύ άλλων στις ταινίες «Το Γάλα» και «Το Τανγκό των Χριστουγέννων».

πηγή Tlife.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper