Κωνσταντίνος Αργυρός: " Όποιοσδήποτε κάνει πρωταθλητισμό δεν γίνεται να μην έχει ανταγωνισμό" !

Κωνσταντίνος Αργυρός:  Όποιοσδήποτε κάνει πρωταθλητισμό δεν γίνεται να μην έχει ανταγωνισμό !

Απόσπασμα απο την συνέντευξη που έδωσε στο People

Ένιωσες ποτέ πόλεμο που ήσουν πρώτο όνομα τόσο μικρός;

Από μικρό παιδί ήθελα να βρίσκω λύσεις ώστε να γίνομαι καλύτερος. Έπαιζα βόλεϊ, ποδόσφαιρο, ήθελα να γίνομαι καλύτερος, προσπαθούσα να ξεπερνώ κάθε φορά τον εαυτό μου. Το ίδιο και στο τραγούδι. Οπότε, καλώς ή κακώς, οποιοσδήποτε κάνει πρωταθλητισμό δεν γίνεται να μην έχει ανταγωνισμό – δεν θα το έλεγα όμως πόλεμο. Αυτό τον ανταγωνισμό πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε θετικά: όχι προσπαθώντας να κάνουμε κακό στον άνθρωπο με τον οποίο ανταγωνιζόμαστε, αλλά να εξελιχτούμε εμείς οι ίδιοι και να φανούμε καλύτεροι με τα ίδια μας τα έργα. Με αυτό τον τρόπο πορεύομαι.

 

Παρότι ήσουν μικρός όταν έκανες την επιτυχία και φαντάζομαι ότι έβγαλες και τα αντίστοιχα χρήματα σχετικά νωρίς, φαίνεσαι προσγειωμένος.

Έτσι έχω επιλέξει να είμαι. Ποτέ μη λες ποτέ, βέβαια, γιατί έχω δει και ανθρώπους που ήξερα και με την επιτυχία κάπως μεταλλάχτηκαν, αλλά νομίζω πως ο χρόνος, οι συνθήκες και οι ενέργειες, συμπαντικές και θεϊκές, κάποια στιγμή σε τιμωρούν όταν αρχίζεις και αεροβατείς. Είναι η ισορροπία του σύμπαντος. Προσπαθώ, λοιπόν, να κρατάω τον εαυτό μου χαλαρό και ταπεινό και πιστεύω ότι σε αυτό με βοηθά πολύ η οικογένειά μου. Όταν είσαι δεμένος με την οικογένειά σου και είναι δίπλα σου για να σου πουν την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, όταν πιστεύεις και σε κάτι ανώτερο, βρίσκεις τις ισορροπίες σου, ακόμα κι όταν πας να τις χάσεις.

Σου έχουν πει πράγματα οι δικοί σου που σε έχουν στενοχωρήσει; Γιατί η αλήθεια πολλές φορές είναι και σκληρή.

Βέβαια. Δίνω μάχη με τον εαυτό μου καθημερινά. Η μάχη των σκέψεών μας και της αντίληψης όσων έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας είναι η εξέλιξή μας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper