Ειρήνη Κολιδά και μισθοφόρος βρέθηκαν στις Σπέτσες για καλό σκοπό! Όλο το ρεπορτάζ !

Ειρήνη Κολιδά και μισθοφόρος  βρέθηκαν στις Σπέτσες για καλό σκοπό!  Όλο το ρεπορτάζ !

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και με σύμμαχο τον καλό καιρό πλήθος εθελοντών ταξίδεψαν στις Σπέτσες και μαζί με τους κατοίκους του νησιού παρευρέθηκαν στην αναδάσωση του τόπου, μια πρωτοβουλία της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Μini Marathon σε συνεργασία με το Δήμο Σπετσών.

Φυτεύτηκαν 1.200 δέντρα που είχαν συγκεντρωθεί ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας «Βring a tree», με πολλούς να καταφθάνουν αυθημερόν από την Αθήνα. Όπως δήλωσε μετά την αναδάσωση η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses Μini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη: «Θα θέλαμε να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι συμμετείχαν στον ευγενή σκοπό της αναδάσωσης του αγαπημένου μας νησιού, το Δήμο, τους Σπετσιώτες, τους εθελοντές, τα σχολεία του νησιού και τους πολίτες. Νιώθουμε εξαιρετικά χαρούμενοι για την παρουσία τους».

Ο δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης ευχαρίστησε με τη σειρά του τον κόσμο που βρέθηκε στο νησί στηρίζοντας την αναδάσωση: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για τη σημερινή κοινωφελή ενέργειά μας, για τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, και ειδικά τη νέα γενιά που δείχνει το δρόμο. Να ευχαριστήσουμε την Οργανωτική Επιτροπή του Spetses Mini Marathon για την πρωτοβουλία τους και ευχόμαστε να συνεχίσουν να πραγματοποιούν και αντίστοιχες πρωτοβουλίες στο μέλλον». Το «παρών» στην αναδάσωση της Κυριακής έδωσε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ως ambassador της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της «One, Τwo, Τree».

Την προηγούμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ρουμάνη η καθιερωμένη κοπή της πίτας για το μεγαλύτερο multi sport event της Ελλάδας, παρουσία πλήθους Σπετσιωτών, της δημοτικής αρχής, φορέων, αθλητών καθώς και φιλοξενούμενων από το χώρο της σόουμπιζ, ανάμεσα στους οποίους ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ειρήνη Κολιδά, ο πρωταθλητής κολύμβησης Δημήτρης Κουλούρης και ο προπονητής κολύμβησης Χρήστος Μποφίλιος, σύμφωνα με το περιοδικό People.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper