Ο Λαζόπουλος στήνει «Τσαντίρι» σε Βρυξέλλες, Λονδίνο Στοκχόλμη, Παρίσι !

Ο Λαζόπουλος στήνει «Τσαντίρι» σε Βρυξέλλες, Λονδίνο Στοκχόλμη, Παρίσι !

Το «Αλ τσαντίρι» σε περιοδεία στην Ευρώπη! H τηλεοπτική εκπομπή, μία από τις πιο επιτυχημένες της μικρής οθόνης, θα ανέβει και στο θεατρικό σανίδι, στο πλαίσιο της δεύτερης ευρωπαϊκής περιοδείας του Λάκη Λαζόπουλου.

Η πρώτη είχε πραγματοποιηθεί το 2012 με την παράσταση «Sorry I am Greek» («Συγγνώμη, είμαι Ελληνας»), όπου ο σπουδαίος ηθοποιός είχε σατιρίσει με αριστουργηματικό τρόπο 12 διαφορετικούς χαρακτήρες της σύγχρονης Ελλάδας, κατά τη διάρκεια των τελευταίων κυβερνήσεων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Λάκης θα επιχειρήσει σε λίγο καιρό μια δεύτερη τουρνέ στην Ευρώπη με μια παράσταση που θα έχει αρκετά νούμερα από τη φετινή θεατρική επιτυχία του «Α-πε-λπι-σί-το», δεμένα άψογα με τα βιντεάκια που είχαμε συνηθίσει στο τηλεοπτικό «Τσαντίρι» του και συνδυασμένα με τον καυστικό σχολιασμό του δημιουργού.

Οπως πληροφορηθήκαμε από στενό συνεργάτη του, η συνάντηση του δημοφιλούς καλλιτέχνη με τους ομογενείς δεν ήταν μόνο δική του επιθυμία, αλλά και δική τους, καθώς είχαν κάνει συνεχή αιτήματα στο γραφείο του δημιουργού, αλλά και προσκλήσεις στο e-mail του για να τους επισκεφτεί φέρνοντας στη Γερμανία (και όχι μόνο) λίγο άρωμα Ελλάδας.

Ετσι, στα μέσα Οκτωβρίου και σχεδόν για 20 μέρες ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει την κοινή επιθυμία τους πραγματικότητα με μια φιλόδοξη παραγωγή, η οποία μπορεί να στοιχίσει μεν οικονομικά -και μάλιστα σε δύσκολες εποχές-, αλλά θα ενώσει τους Ελληνες της ξενιτιάς με τη μητέρα πατρίδα! Ο Λαζόπουλος θα ταξιδέψει στις θεατρικές σκηνές του Μονάχου, του Ντίσελντορφ, της Στουτγάρδης, της Νιρεμβέργης, της Φρανκφούρτης και θα διακωμωδήσει τα στραβά της κοινωνίας μας, αλλά με αισιόδοξο τρόπο, αφού σκοπός για τον αεικίνητο δημιουργό είναι η ευφορία.

Πρόκειται για μια θεατρική δουλειά με πολύ μοντέρνα ματιά, η οποία ετοιμάζεται ήδη από τον ηθοποιό με μεγάλο μεράκι και την «τρέχει με χίλια» με την έμπειρη ομάδα παραγωγής του. Πέρα από τη Γερμανία, ο Λάκης Λαζόπουλος θα κάνει και κάποιες άλλες επιλεκτικές θεατρικές παραστάσεις με το «Αλ τσαντίρι» του σε Λονδίνο, Βρυξέλλες, Στοκχόλμη και Παρίσι.

Μαζί του σ’ αυτό το θεατρικό εγχείρημα θα είναι η Σοφία Φιλιππίδου, με την οποία «έδεσε» καταπληκτικά μέσα από τη φετινή επιθεώρηση «Α-πε-λπι-σί-το».

Οι δυο τους φαίνεται ότι θα συνεργαστούν αρκετές φορές μέσα στο 2018, καθώς ο Λάκης ήδη της έχει κάνει πρόταση για τους τηλεοπτικούς «Δέκα μικρούς Μήτσους», που επιστρέφουν στον ΑΝΤ1 από τα τέλη Μαρτίου.

Επίσης, οι δυο τους θα βρεθούν μαζί τους θερινούς μήνες στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στους «Βατράχους» του Αριστοφάνη, οι οποίοι θα ανέβουν στο αρχαίο θέατρο στις 10 και τις 11 Αυγούστου.

πηγή espresso


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper