Το φιρμάτο μπλουζάκι και το ψέμα του Κώστα Βαρδακώστα

Το φιρμάτο μπλουζάκι και το ψέμα του Κώστα Βαρδακώστα

Ένα σχόλιο στα Κοσμικά της Γνώμης αποτέλεσε την αιτία για να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ο Κώστας Βαρδακώστας.  Από μόνος του και χωρίς κανένα λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού είπε ένα μεγάλο ψέμα επιχειρώντας να υιοθετήσει εντελώς άστοχα τη γραμμή «σεμνά και ταπεινά».

Ο νεαρός, λοιπόν, πολιτικός πόσταρε στο facebook το σχόλιο της Γνώμης ότι έχει ακριβά γούστα στο ντύσιμο και του αρέσουν ιδιαίτερα οι φίρμες Lacoste και Hermes. Τίποτα μεμπτό σε όλο αυτό, αφού ούτε κατηγορήθηκε για τις ενδυματολογικές του επιλογές ούτε φυσικά είναι κακό να έχει κάποιος ακριβά γούστα. Αλλωστε, σε όλους μας αρέσει η πολυτέλεια είτε μπορούμε να την αποκτήσουμε είτε όχι.

Παρόλ’ αυτά, ο νεαρός αντιπεριφερειάρχης ένιωσε την ανάγκη να διαψεύσει το συγκεκριμένο σχόλιο. Εγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο facebook ότι «μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να συνέβαινε», δηλαδή να ντύνεται με τις παραπάνω φίρμες. Προσθέτει, μάλιστα, ότι οι καθημερινές του υποχρεώσεις και τα παιδιά του δεν του επιτρέπουν να ντύνεται ΤΟΣΟ επιλεκτικά. Καταλήγει μάλιστα γράφοντας: «Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες για όλους μας και δεν μας επιτρέπουν να ζούμε με τέτοιο σκεπτικό»!

Το επίμαχο post του Αντιπεριφερειάρχη στο facebook

Δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά για ποιο λόγο προσπαθεί ο Κώστας Βαρδακώστας να περάσει το προφίλ του «μη έχοντα» και να δαιμονοποιήσει την όποια οικονομική του άνεση. Και το κάνει με παταγώδη αποτυχία, αφού φτάνει μέχρι του σημείου να διαψεύσει μέχρι και τον εαυτό του!

Ο ίδιος ανέβασε μία εικόνα στο προφίλ του στο facebook, στην οποία φοράει μπλούζα με το γνωστό σήμα της Lacoste, τον κροκόδειλο (μπορείτε να τη δείτε πάνω δεξιά στο άρθρο)! Είναι η ίδια μπλούζα που φορούσε και στην εκδήλωση για την παρουσίαση του 2ου Biomechanical Festival, όπως φαίνεται στη φωτό παρακάτω! Μάλιστα, σε αυτή την εκδήλωση φορούσε και καφέ παπούτσια με το σήμα της Hermes.

Γιατί, λοιπόν, αυτό το τόσο κραυγαλέο ψέμα; Ο Αντιπεριφερειάρχης αποτελεί μέλος μιας νεαρής ομάδας πολιτικών υπό τον Κώστα Μπακογιάννη, η οποία ευαγγελίζεται ότι φέρνει ένα νέο ήθος στην πολιτική σκηνή, μακριά από τις παλαιοκομματικές πρακτικές του παρελθόντος. Αυτές οι συμπεριφορές, όμως, είναι που προσβάλλουν τους πολίτες και το κοινό αίσθημα. Και όχι το να φοράς ένα φιρμάτο μπλουζάκι!


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper